Dodaj do ulubionych

Do moderacji

13.01.16, 08:13
Nie było mnie na forum jakiś czas, wracam, a tu zmiany "techniczne" - nie ma już drzewka, nie ma opcji na wyświetlenie treści CAŁEJ dyskusji, nie mozna nawet wyświetlić treści wszystkich odpowiedzi do jakiejś wypowiedzi. Zrobiło się bardzo nieczytelnieuncertain// Moderacjo, czy to zmiana nieodwracalna na forach gazety? To ma być udogodnienie, pseudoudogodnienie, czy metoda na maksymalizowanie liczby kliknięć?
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: Do moderacji 13.01.16, 08:18
      zmień sobie w ustawieniach i będziesz miała widok całej dyskusji ale fakt mi tez się te zmiany nie podobają kompletnie...
      • jagabaga92 Re: Do moderacji 13.01.16, 08:37
        OK, już mam zwiń-rozwiń dyskusję, ale pozostał bubel w postaci nierozwijalnego drzewka pod konkretnym postem wewnątrz wątku. Dodatkowo jest to bubel, ponieważ forowicze często wypowiadają się na temat wątku klikając "Odpowiedz" pod ostatnim wpisem. Może moje narzekania coś wniosą...wink)))
    • mama-ola Re: Do moderacji 13.01.16, 08:50
      Ja również nie znoszę tej zmiany, jest teraz gorzej.
      Nad tematem wątku trzeba kliknąć w "Rozwiń dyskusję", a wtedy rozwijają się wszystkie podwątki.
    • marrant Re: Do moderacji 13.01.16, 09:19
      Drzewko jak najbardziej istnieje. Można je całe zwinąć, rozwinąć lub pokazać tylko wybrane posty.
      forum.gazeta.pl/forum/w,299,160082863,160082863,Nowy_widok_watku_wszedzie.html
      Tak, ta zmiana jest permanentna. Nie, teraz klika się mniej, a wątek znajduje się na jednej stronie. Trzeba sobie po prostu ulubiony wygląd ustawić w ustawieniach.
    • jagabaga92 Re: Do moderacji 13.01.16, 09:55
      A co z całościowym wyświetlaniem drzewka odpowiedzi na post wewnątrz wątku??? Gucio!!! Nie da się!! Trzeba klikać wszystko pojedynczo!! Do du...szy taka zmiana

>teraz klika się mniej

naprawdę...??????!!!!!! Nie zauważyłam!!

> Trzeba sobie po prostu ulubiony wygląd ustawić w ustawieniach.

Wygląda na to, że ten "ulubiony wygląd" to wszystko albo nic! uncertain
      • marrant Re: Do moderacji 13.01.16, 09:59
        Wcześniej były jakieś dodatkowe opcje pozwalające na widzenie tylko wybranych gałęzi? Jeżeli tak, to nic o tym nie wiem.
        • jagabaga92 Re: Do moderacji 13.01.16, 10:25
          Nie było, ale była opcja "Następne/Poprzednie", co znacząco ułatwiało czytanie.
      • mama-ola Re: Do moderacji 13.01.16, 10:24
        > A co z całościowym wyświetlaniem drzewka odpowiedzi na post wewnątrz wątku???
        Kliknij w "Rozwiń dyskusję".
    • camel_3d Re: Do moderacji 13.01.16, 11:00
      popieram, obecny ksztalt jest beznadziejny....
    • srubokretka Re: Do moderacji 13.01.16, 18:59
      jezeli jestem na tel i wyswietlam drzewko od najnowszego to nie ma juz skrotu do strony glownej forum na samej gorze?? Musze jechac na sam dol, zeby nacisnac "starsze dziecko" ? Czy poprostu nie widze dobrze?
    • lucyjkama Re: Do moderacji 14.01.16, 15:26
      Jest beznadziejnie!!!! Do zmiany!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka