03.03.17, 21:25
Syn miał dzis pisać konkurs z języka angielskiego "Zuch".
Konkurs bez słowa wyjaśnienia został przeniesiony na poniedziałek.
Na stronie nadal dzisiejsza data i żadnej informacji.
Czy to możliwe ,że tylko w naszej szkole sie nie odbył ?
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: Zuch 03.03.17, 22:42
      u nas też któregoś roku przenieśli na inny dzień, wszędzie(znaczy pewnie nie wszędzie tak jak u nas ale w zdecydowanej większości zapewne) odbył się o czasie...
    • mati.pati Re: Zuch 04.03.17, 10:16
      Dziwne. U nas był w piątek. Pytania są chyba takie same we wszystkich szkołach. Moje dziecko przyniosło je do domu.
      Jeśli ten sam konkurs, z identycznymi pytaniami może być w różnych terminach, to łatwo można dotrzeć do pytań...
      • dzidzia_ch Re: Zuch 05.03.17, 19:54
        No to powiem ,że dla mnie to jest jakiś kosmos żeby dzieci pisały te same zadania w różnych terminach.
        Napewno znajdą się sprytni rodzice którzy będą mieć dostęp do konkursu i nauczą dzieci.
        Tyle ,że jak potem świętować sukces wiedząc ,że dziecko znało wcześniej pytania.
        Syn ma termin jutro o 9 i mam nadzieje ,że będą inne zadania niż w piątek.
        • slonko1335 Re: Zuch 05.03.17, 21:42
          Będą te same-u nas były te same co mieli wszyscy.
          • dzidzia_ch Re: Zuch 06.03.17, 06:57
            No to organizator zawalił na całej liniii sad.
            Teraz już tylko trzeba liczyć na rozsądek i uczciwość rodziców.
            • dzidzia_ch Re: Zuch 06.03.17, 19:28
              Rozmawiałam dziś z nauczycielką angielskiego i mówiła ,że nie możliwe żeby konkurs odbył sie w piątek.
              Owszem odbył się ale test zintegrowany.
              • mati.pati Re: Zuch 06.03.17, 21:48
                I jej wierzysz? Zintegrowany był w czwartek, angielski w piątek.
                • iwik0306 Re: Zuch 10.03.17, 20:03
                  Szanowni Nauczyciele Edukacji Wczesnoszkolnej!
                  Centrum Edukacji Szkolnej pragnie zaprosić uczniów z klas I-III szkoły podstawowej do wzięcia udziału w konkursie Zuch oraz w konkursie Zuch z języka angielskiego. Konkursy zostaną przeprowadzone w Państwa szkołach na podstawie przesłanych materiałów w dniach:
                  02-03-2017 r. - konkurs Zuch (test zintegrowany)
                  03-03-2017 r. - konkurs Zuch z języka angielskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka