bloody_roots 11.04.19, 12:40 Czy możecie polecić jakiś kolonie, obozy językowe( j.angielski) dla 11-12-latka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_marcelina Re: Obozy językowe dla dzieci 12.04.19, 22:22 Syn w zeszłym roku był w Hurstpierpoint w Wielkiej Brytanii z BUT na obozie językowym. mieli pełną infrastrukturę i mnóstwo rozrywek. Collage znajdował się na terenie prywatnej,ogromnej posiadłości z dostępem do basenu, kortów,boisk, ścianki wspinaczkowej, studia tańca oraz kina. na obozie była młodzież z całego świata. Maciek wrócił bardzo zadowolony. ze swojej strony dodam że ze strony organizatora pełen profesjonalizm i dobra komunikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
an.16 Re: Obozy językowe dla dzieci 07.05.19, 14:09 Córka była dwukrotnie w Hastings w Anglii z Almaturem. Urocze nadmorskie miasteczko, mieszkała z przemiła panią, a oprócz lekcji w międzynarodowym towarzystwie, organizator zapewnił ciekawy program popołudniowy. I wycieczkę do Londynu Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczkowa87 Re: Obozy językowe dla dzieci 13.05.19, 17:08 takie wyjazdy to zawsze fajny pomysł.Juz generalnie zblizaja sie wakacje, wiec nalezy pomyśleć nad koloniami dla dzieci, ja chyba tak jak w zeszłym roku podrzuce dziecko do Artyzu,moze i w tym roku bedą półkolonie Odpowiedz Link Zgłoś
roorza Re: Obozy językowe dla dzieci 04.06.19, 15:04 Cóż, po zupełnej porażce z www.lektor.com.pl/ odpuściłam takie wyjazdy. Musisz dokładnie sprawdzić zasady i kadrę organizatora. Odpowiedz Link Zgłoś
10miriam10 Re: Obozy językowe dla dzieci 31.07.19, 11:35 Córka była na obozie językowym w Londynie z kochamwakacje. Dużo zwiedzania i ciekawych atrakcji było zapewnionych. W tym roku matura ją czeka więc była to dobra okazja na podszkolenie języka. Z wakacji jest zadowolona, bardzo dobrze je wspomina Odpowiedz Link Zgłoś
mariola2003 Re: Obozy językowe dla dzieci 07.08.19, 09:54 Rodzice spełnili moje marzenie i mogłam w końcu zwiedzić Paryż z biurem usług turystycznych BUT,a dodatkowo podszkolić swój francuski. Jak człowiek się osłucha języka, to jakoś łatwiej się przełamać i samemu zacząć mówić Odpowiedz Link Zgłoś
8migotka8 Re: Obozy językowe dla dzieci 08.08.19, 10:26 Jak obóz językowy to tylko i wyłącznie z biurem usług turystycznych BUT. Cały wyjazd jest dokładnie zaplanowany. Rano nauka a po południu zwiedzanie. Co do opieki to muszę przyznać że jest profesjonalna. Córka drugim razem jak z nimi była to się gorzej czuła. Opiekunowie co chwilę sprawdzali czy wszystko jest okej. Kolejny raz w tym roku z nimi wyjeżdża Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.slawski Re: Obozy językowe dla dzieci 09.08.19, 22:45 Niby różne osoby, a wpisy aż biją kryptoreklamą Nawet nazwa biura pisana identycznie. Ktoś się na to nabiera ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniakey Re: Obozy językowe dla dzieci 28.05.20, 17:02 Ja polecam wyjazdy z biurem, z którym była moja córka, miała wtedy 13 lat, ale większość jest od 11 czy 12 lat też dostępna. ATJ Lingwista. Ona była na Malcie, to chyba najtańszy zagraniczny kraj na kurs angielskiego, dużo taniej niż Anglia, a ciepło i wakacyjnie. W tym roku myślimy o Cyprze. Odpowiedz Link Zgłoś