Gość: bbb IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 18:51 Kiedy, Waszym zdaniem, jest właściwy moment na zapisanie dziecka na lekcje jezyka obcego. Ja zdecydowałam sie na to, gdy córka miała 4,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AniaSK Re: angielski- pieciolatek IP: 10.31.10.* 20.01.03, 10:50 a ja, gdy mały skończył 2 latka (teraz ma 2,5), jestem baaardzo zadowolona, choć nie mam aspiracji, by mały szybko biegle mówił po angielsku, traktuję to (i on też) jak dobrą zabawę i chyba o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: angielski- trzylatek IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 21:27 Moja córka chodzi na angielski od października ubiegłego roku. Są to zajęcia prowadzone metodą Helen Doron. Prowadząca jest super! Sama jestem metodykiem (ale "zajmuje się" innym językiem obcym), wiec nie jest mi trudno ocenić, czy zajęcia są prowadzone dobrze czy źle. Te są dobrze. Zajęcia są raz w tygodniu, ale dzieci codziennie słuchają w domu kasety. Właściwie całe zajęcia to super zabawa! My, rodzice również dobrze się bawimy. Aha - teraz córeczka ma ok. 3,5 roczku. Odpowiedz Link Zgłoś