jagoda_271 29.08.06, 09:18 poszukuję przykładowej symulacji kosztów całej wyprawki dla zerówki w tym książki, obuwie, przybory techniczne, szczotka pasta itp., dosłownie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: wyprawka dla zerówki PILNE 29.08.06, 12:56 proponuję byś wzięła gazetkę reklamową jakiegokolwiek najbliższego marketu i sobie wyliczyła... Teraz większość tych gazetek jest szkolnym akcesoriom poświęcone. A tak to trudno wyliczyć, bo nie wiemy ile ołówków, a ile zeszytów chcesz kupić. Dodatkowo zeszyt zesytowi nierówny, zestaw geometryczny np. Pratela kupisz już za 2 zł z groszami, a Patio kilka razy więcej... Wiele więc zależy czy chcesz wyprawkę w wersji minimum, standart, czy maksimum... szczoteczkę do zębów też kupisz i za złotówkę chińszczyznę i Oral B za 9 zł. Tak więc symulacja kosztów jest niemożliwa dopóki nie określisz wymagań co do jakości i ilości... Odpowiedz Link Zgłoś
kra.kra Re: wyprawka dla zerówki PILNE 31.08.06, 12:07 U mnie: "Wesoła szkoła 6-latka"+klaser+kolorowanki 120 zł dzienniczek 1 zł kredki ołówkowe+pastelowe 3 zł farby plakatowe 6 zł mazaki 4 zł pędzle 4 zł klej 1 zł piórnik 10 zł blok rys. biały (2) 1,2 zł blok tech. biały (2) 2 zł blok tech. kolorowy (3) 24 zł wycinanki (2) 4 zł plastelina (2) 4 zł bibuła kolorowa (3 kol) 6 zł teczka na rys. 1 zł nalepki na teczkę itp. 1 zł buty na rzepy 20 zł kapcie na zmianę i worek 7 zł strój gim. (bluzeczka, spodenki, skarpety) 20 zł nożyczki 1 zł szczoteczka 2 zł pasta 4 zł RAZEM 246,2 zł Tyle ja zapłaciłam za całość, oczywiście piszę z pamięci i mogłam się o jakieś parę groszy kopsnąć. Zakupy gł w Biedronce, podręczniki ze szkoły, strój gim i buty i kapcie z ryneczku Odpowiedz Link Zgłoś