Dodaj do ulubionych

DOKI-jestem Twoja fanka!!!

IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.03, 17:29
Serio!!! To nie kawal! Podziwam Cie za racjonalizm,zdrowy rozsadek i duzo
meskiej logiki. Za stawianie czola rozhisteryzowanym mamuskom,za dobre i
kompetentne rady. Za wszystko!
Proponuje stowrzyc fanclub Dokiego!!!
Czesc i czolem!
Su.
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki splonilem sie jak roza IP: *.9-200-80.adsl.skynet.be 03.04.03, 18:43
      Bog zaplac za dobre slowo, mam nadzieje, ze to nie prima aprilis. smile))
      • Gość: susanna Re: splonilem sie jak roza IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.03, 21:21
        Bynajmniej!Ja tak calkiem na powaznie....Sledze Twoje wypowiedzi juz od
        jakiegos czasu i podziwiam coraz bardziej smile))))Tylko tak dalej!!!
        • fanny Re: Doki - jestem Twoja fanka!!! 03.04.03, 22:27
          To ja tez sie dolacze do ochow i achow.
          Ciesze sie, ze Ci sie chce!
          Pozdrawiam serdecznie
    • misiek25 Re: DOKI-jestem Twoja fanka!!! 03.04.03, 23:04
      i ja też, jakos tak wierze temu facetowi
      Mati
    • Gość: Dorota z USA Re: DOKI-jestem Twoja fanka!!! IP: *.fwdc1.hawkcommunications.com 03.04.03, 23:30
      Czesc! Ja tez od kilku dni sledze Twoje wypowiedzi i z wiekszoscia sie zgadzam.
      Nie jestem zwolenniczka rozhisteryzownaych rodzicow, ktorzy daja sie w duzym
      stopniu terroryzowac przez swoje dzieci. Pewna konsekwencja i duzo zdrowego
      rozsadku jest bardzo przydatna. Dzieci trzeba kochac, ale...madrze. Musza znac
      swoje prawa i obowiazki. Dzieki za podobne poglady,

Dorota

(mama 16-sto mies. Wiktora z USA)
      • Gość: Susanna Re: DOKI-jestem Twoja fanka!!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.03, 08:24
        Widzisz Doki! Nie jestem sama! I powtarzam za poprzedniczka: Dzieki ,ze Ci sie
        chce!!!
    • kathy38 Re: DOKI-jestem Twoja fanka!!! 04.04.03, 08:53
      Ja Dokiego poznałam na innych forach, nie wiedziałam jeszcze wtedy, że jest
      lekarzem. Odpowiedział mi na problem związany z komputerem, wyjaśniał
      wątpliwości na forum Dom. Już tam zaimponował mi wiedzą i rzeczowością
      odpowiedzi.
    • nika31 Re: DOKI-jestem Twoja fanka!!! 04.04.03, 09:28
      dołączam się do pochwał,i zazdroszczę Twoim pacjentom że maja rozsądnego i
      trzeźwo patrzącego na życie lekarza. Nie tylko wiedza decyduje o kompetencji
      ale i zdrowy rozsądek i opanowanie.
    • Gość: Iza2 Re: DOKI-bylam Twoja fanka!!! IP: *.k.mcnet.pl 04.04.03, 09:54
      Ja tez bylam, dopoki nie poczytalam sobie pogladow Doki
      na innym forum na temat brania lapowek przez lekarzy.....
    • Gość: anma Re: DOKI-jestem Twoja fanka!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.03, 13:36
      Fanką nie jestem....bo jednak nie we wszystkim sie z Dokim zgadzamy, ale
      bardzo sobie cenię jego fachowość i gotowość do odpowiadania na nasze różne
      pytania. Czasem powtarzające się , czasem banalne, czasem poważne. Osobiście
      jestem Dokiemu wdzięczna za wujaśnienie paru nurtujących mnie problemów.
      Więc jeśli bycie członkiem fanklubu nie musi oznaczać ślepego uwielbienia dla
      każdego zdania napisanego przez Dokiego to chętnie się przyłączę smile)
      Doki- tak trzymaj. A różnienie się w poglądach moim zdaniem jest cenniejsze
      niż przytakiwanie sobie we wszystkim.
      Pozdrawiam
      • Gość: AGA Re: DOKI-jestem Twoja fanka!!! IP: 194.181.128.* 09.04.03, 14:27
        A ja nie jestem fanką DOKIEGO ( trochę się boję to pisać, bo zaraz zostanę
        napadnięta).Po pierwsze, bo nie odpowiedział na moje wątki z prośbą skierowaną
        bezposrednio do niego, po drugie nie zawsze się z nim zgadzam - lubię się z nim
        przekomarzać.Fachowe rady to i owszem (ale z mojej orientacji Doki ma ok.35
        lat -to jak na lekarza bardzo mały staż i doświadczenie więc wielu rzeczy
        jeszcze nie widział i nie wie).A ponadto , gdy tyle czasu poświęca na
        odpowiedzi dla formułowiczów to zabiera ten czas swojemu dziecku i dlatego
        dość ostry model wychowania propaguje.Ale chwała mu za to,że wielu z Was pomógł
        dobrą radą.Starsi lekarze nie mieliby ochoty i samozaparcia, no i pewnie
        kontakt z komputerem nie ten...
        Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie pana D.smilesmilesmile
        • Gość: Doki Re: DOKI-jestem Twoja fanka!!! IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 09.04.03, 15:28
          Gość portalu: AGA napisał(a):

Po pierwsze, bo nie odpowiedział na moje wątki z prośbą
          skierowaną
          > bezposrednio do niego, po drugie nie zawsze się z nim
          zgadzam - lubię się z nim
          >
          > przekomarzać. A ponadto , gdy tyle czasu poświęca na
          > odpowiedzi dla formułowiczów to zabiera ten czas
          swojemu dziecku i dlatego
          > dość ostry model wychowania propaguje.

Moglo sie zdarzyc, ze komus nie odpowiedzialem, bo
          istotnie przegladam forum w czasie wolnym, no a przeciez
          ja tez musze zarabiac na chleb, nie? Moglo sie tez
          zdarzyc, ze na jakis temat nie mam po prostu nic madrego
          do powiedzenia- hej, nie jestem "ekspertem od wszystkiego"!
          I pomyslec, ze to przez forum moje dziecko jest krotko
          trzymane: Aga, nie przesadzasz troche? smile

Klaniam sie nisko.
    • boroweczka1 Re: DOKI-jestem Twoja fanka!!! 10.04.03, 09:57
      Dolaczam do Was! Podziwiam Doki'ego za Jego fachowosc i zrozumienie dla czasem
      moze przewrazliwionych matek. wielkie dzieki Doki!
    • Gość: Paola Słowa wdzięczności dla Dokiego IP: *.acn.waw.pl 10.04.03, 14:22
      Ja też jestem Dokiemu wdzięczna za niejedną mądrą radę i to nie tylko na tym
      forum. Więcej dowiedziałam się tutaj od Dokiego, niż od lekarza internisty, czy
      co gorsze, specjalisty (np. hematologa) w czasie wizyty. Jak to dobrze, że są
      na jeszcze na świecie tacy ludzie. Doki, pozdrawiam i chylę czoła. Paola
      • mam-darynka Re: Słowa wdzięczności dla Dokiego 10.04.03, 16:19
        Ciekawe czemu Gazeta nie zaproponuje Dokiemu pracy dorywczej jako ekspert
        w sprawach zdrowia dzieci. Nawet gdyby Doki nie przyjal od razu takiej oferty,
        to Gazeta powinna sprobowac Go przekonac zeby cos takiego poprowadzil.
        Skoro jest wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu to czemu z tego nie
        korzystac? Gazete na pewno stac na to zeby zatrudnic Dokiego na rozsadnych
        warunkach z pozytkiem dla nas wszystkich.
    • Gość: Jolka Re: Czego ci brak w zyciu? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.04.03, 04:55
      Ales ty glupia i niedopieszczona kwoka...
      • Gość: Susanna Re: Czego ci brak w zyciu? IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.03, 10:46
        Hi Jolka! To do mnie???
        Zapewniam Cie ,ze ani glupia nie jestem,a juz niedopieszczona to wcalesmile)))Mam
        przy boku kogos,kto o to dba wink))
        Pozdrawiam z szacunkiem!
        SU.
        • Gość: Jolka Re: Czego ci brak w zyciu?Suzanna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.04.03, 19:30
          Suzanna, ja nie mam nic przeciwko wyrazaniu uznania i szacunku dla
          kogokolwiek, a w szczegolnosci dla kogos kto na to zasluguje. Ale ton twojego
          pierwszego postu rzeczywiscie wytracil mnie z rownowagi. Jesli masz dla kogos
          wdziecznosc za cos to zwyczajnie napisz :dziekuje, bez obrazania innych przy
          okazji. Nie stawiaj sie sama ponad kogolwiek, nie wyzywaj, bo jak sama
          zauwazylasz z mojego postu ,epitety pod twoim adresem nie zrobily na tobie
          dobrego wrazenia( i prosze abys nie brala ich sobie do serca). Pozdrawiam i
          zycze w przyszlosci troszke wiecej wywazenia swoich wypowiedzi.
          • Gość: Suzanna Re: Czego ci brak w zyciu?Suzanna IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.03, 15:25
            Hopla! Czyzbys sama zaliczala sie do grona rozhisteryzowanych mamusiek???
            ojejku....
            Ale akceptuje,powazam i szanuje! Z calego serca wink))) !
            • Gość: Jolka Re: Czego ci brak w zyciu?Suzanna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.04.03, 22:57
              Rozhisteryzowany to byl wlasnie twoj pierwszy post i ogolnie cale twoje
              zachowanie tutaj. Cos zbyt duzo emocji w tobie dziewczyno. A moze ty sie
              zakochalas w Dokim? E, nie masz szans. Jeszcze raz prosze cie abys sie troche
              uspokoila i wyciszyla. Ps. nie mam jeszcze dzieci, wiec twoja histeria
              mamusko , na razie przynajmniej mi nie grozi.
              • Gość: Susanna Re: Czego ci brak w zyciu?Suzanna IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.03, 07:27
                smile)))))))
      • mam-darynka Re: Czego ci brak w zyciu? 11.04.03, 15:49
        Gość portalu: Jolka napisał(a):

> Ales ty glupia i niedopieszczona kwoka...

Poniewaz ten post jest pod moim, to pewnie to do mnie.
        Glupia? Zapewne - podobnie jak Kartezjusz - wiem, ze nic nie wiem. Kwoka? Byc
        moze - ewolucja wciaz trwa, niektorzy wierza w reinkarnacje, choroby
        przeskakuja z jednego gatunku na drugi - moze faktycznie kwoka?
        Niedopieszczona? Nigdy nie jest tak dobrze zeby nie moglo byc lepiej. Coz
        dopiero w kwestii pieszczot?
        Jolka - szajba Ci odbija czy masz az tak wyszukane poczucie humoru? Nie ma
        obowiazku pisania na tym Forum, jak Ci towarzystwo nie odpowiada, to nie czuj
        sie tu przykuta na sile!
        Usmiechy wiosenne Ci przesylam z glupoty, niedopieszczenia i z glebi kurzego
        mozdzku :o)
        Masza
        • Gość: Jolka Re: Czego ci brak w zyciu? Mam-darynka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.04.03, 19:16
          Moj post nie byl skierowany do ciebie Mam-darynko. Aczkolwiek nie sadze ze
          idea zatrudniania na etacie kogos kto z wlasnej i nieprzymuszonej woli pomaga
          tutaj ludziom jest wlasciwa. To tak jakby sugerowac ze nic w zyciu nie mozna
          zrobic dla drugiego czlowieka bezinteresownie ,za darmo jak to robi wlasnie
          Doki. Pozdrawiam cie rowniez wiosennie.
          • Gość: Misia Czy Jolka to nie przypadkiem Anna??? IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.03, 17:33
            Cos mi sie widzi,ze to jedna i ta sama osoba....I po co to wszystko???
            A dla Dokiego rowniez z mojej strony slowa uznania!!! Tylko tak dalej!
            • Gość: AGA Re: Czy Jolka to nie przypadkiem Anna??? IP: 194.181.128.* 29.04.03, 09:29
              Wygląda na to, że tak.
              • Gość: Anna Re: Nie, ani przypadkiem, ani bez przypadku... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.04.03, 19:26
                Musze was niestety rozczarowac. Nie jestem zadna Jolka ani w zyciu prywatnym ,
                ani tutaj na forum. I prosze abyscie zeszly z mojej osoby, bo sa inne lepsze
                tematy do dyskusji, nieprawdaz? Napiszcie moze cos o sobie. Chetnie poslucham.
                Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka