mysterious 25.05.03, 15:07 Jak mozna poznac juz po tygodniu??????Co sie dzieje z organizmem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: pierwsze objawy ciąży?? IP: 195.94.204.* 26.05.03, 09:53 Po tygodniu? Zewnętrznie: NIC!!!!! Ale zawsze możesz sobie zrobić test. Poczejak jednak min. do dnia w którym powinnaś dostać okres... Ale... jeśli obawias się, że wpadłaś...No cóż wpadki się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_samosia Re: pierwsze objawy ciąży?? 26.05.03, 09:55 myślę że to jest sprawa indywidualna u każdej kobiety; u mnie pierwszymi objawami tak w pierwszej jak i teraz przy drugiej ciąży są napady ciepła, takie krótkotrwałe i nagłe, które po kilku dniach mijają; no oczywiście brak miesiączki, chociaż jak się okazuje nie zawsze (moje 2 kuzynki miały okres aż do 4 mies. ciąży - przez co nie wiedziały że są w ciąży); no i u mnie już powiększają się brodawkia a to dopiero 3-4 tydz.; zapewne są jeszcze inne objawy a le ja ich u siebie nie obserwuję; mam nadzieję że cieszysz się ze swojej ciąży tak samo bardzo jak ja ze swojej; pozdrawim i życzę dużo zdrowia i spokoju; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: pierwsze objawy ciąży?? IP: *.*.*.* 09.07.03, 12:07 Jednym z moich pierwszych objawów, które pamietam było to, ze nadzwyczaj często chciało mi się... do toalety ! Odpowiedz Link Zgłoś
anetta75 Re: pierwsze objawy ciąży?? 11.07.03, 12:24 1 najszybszy objaw - totalna śpiączka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: pierwsze objawy ciąży?? IP: *.vinita.lt 11.07.03, 13:24 pierwszym moim objawem bylo to,ze w sklepie zrobilo mi się zle od zapachu pomaranczy i tak bylo do ostatniego dnia ciązy,mdlilo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: pierwsze objawy ciąży?? IP: *.introl.pl 11.07.03, 15:40 Wiedziałam, że jestem w ciaży, bo na to czekałam, zrobiłam test, ale oprócz zatrzymania okresu nic nie wskazywało na odmienny stan. Dopiero w 6 tygodniu zaczęłam mieć omdlenia (np. w sklepie, kościele), i wieczną senność. Wymioty nigdy się nie pojawiły, choć miałam odruch wymiotny na zapachy, np. jogurtu, albo rosołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pierwsze objawy ciąży?? IP: *.*.*.* 11.07.03, 15:49 Jak może wiesz, wraz z dniem owulacji podnosi się o parę stopni temperatura ciała. Dzień przed okresem lub dokładnie w dzień okresu spada. Jeżeli jesteś w ciąży, wtedy nie spada. Jeżeli utrzymuje się podwyższona przez dwadzieścia parę dni to prawie pewne że jesteś w ciąży ! Odpowiedz Link Zgłoś