justi54 12.06.07, 11:46 Podobno nasz MEN pilotuje program rezygancji z nauki koedukacyjnej (to na życzenie nas rodziców)i już w nowym roku szkolnym ma powstać po 2 szkoły żeńskie i 2 męskie w każdym województwie. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neospasmina Re: nowy pomysł MEN 12.06.07, 11:55 a skąd na to pieniądze? czy rodzeństwa mieszane tez będą w domach rozdzielać? już dawno, dawno temy dowiedziono wielu edukacyjnych, psychologicznych i socjologicznych zysków edukacji koedukacyjnej - czyżby więc nowa teoria ewolucji? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: nowy pomysł MEN 12.06.07, 11:58 Myślimy, że plotka wyolbrzymia. Na razie mowa jest o jednym gimnazjum niekoedukacyjnym w każdym wojewodztwie. Tylko, upssss... zapomniano, że płcie są dwie. www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4217762.html Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: nowy pomysł MEN 12.06.07, 13:22 Myślę, że za bardzo szaleją za pieniądze podatnika. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: nowy pomysł MEN 12.06.07, 15:13 Jedna szkoła na województwo, to jeszcze nie rezygnacja z koedukacji, tylko eksperyment. Szczerze mówiąc, to dziewuchy przy chłopakach tak głupieją, że może na dobre by to wyszło. Sama idąc do żeńskiego liceum obawiałam się tego babińca, bo do chłopców byłam przyzwyczajona i w domu i w szkole. A nie było tak źle, przynajmniej w szkole zachowywały się w miare normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś