piama2 28.09.07, 10:39 Czy pozwalacie swoim dzieciom pograć trochę w gry internetowe? Ja czasem pozwalam, oczywiście w granicach rozsądku. Ostatnio ulubione to: dzieci.wp.pl/?ticaid=148b2 (nie wiem czy będzie działał ten link?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_1979 Re: Gry internetowe dla pięciolatków 28.09.07, 13:57 owszem od czasu do czasu pozwalamy jej pograć na tam jest fajowo www.minimini.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mon-i-ka Re: Gry internetowe dla pięciolatków 28.09.07, 20:26 www.bbc.co.uk/cbeebies/fun/ jedna z ulubionych stron internetowych Oliwki. Fajna jest bo jest tam duzo znanych postaci z bajek Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Gry internetowe dla pięciolatków 28.09.07, 22:46 Bardzo rzadko i tak już dużo siedzi przed telewizorem. Poza tym ogląda też bajki na dvd przenośnym właściwie codziennie. To wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: Gry internetowe dla pięciolatków 29.09.07, 00:20 o, tak, u nas również króluje strona bbc, poza tym jeszcze: pbskids.org/teletubbies/teletubbyland.html www.uptoten.com/kids/uptoten-features-search-searchpage.html www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2601&e=gamesByAge&mcat=game_toddler&site=us może tu znajdziesz jeszcze coś ciekawego: Strony dla dzieci pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
j_usta Re: Gry internetowe dla pięciolatków 19.10.07, 11:12 a ja mojemu brządcowi dwu miesięcznik "komputerowa gratka"- bardzo fajnie rozwija spostrzegawczość refleks a poza tym zero agresji i super zabawa polecam koszt ok 13 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Gry internetowe dla pięciolatków 22.10.07, 22:24 Ja mojej pozwalam,ale bardzo rzadko.Przeważnie gra na wp.pl lub na wyspiegier.pl ,są tam fajne gry. Odpowiedz Link Zgłoś