klema25 04.10.07, 10:09 Na jakie zajęcia dodatkowe zapisałyście swoje maluchy?Ja postanowiłam zapisac go na angielski i Tenisa-w opcji był jeszcze basen, ale na razie sie wstrzymałam.Dziś ma pierwsze zajęcia z angielskiego-ciekawe czy mu sie spodoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piama2 Re: Zaj ęcia dodatkowe 04.10.07, 10:40 Nie chodzi na razie na żadne zajęcia dodatkowe. Zastanawiałam się czy nie zapisać córki na angielski, albo tańce, ale na razie zrezygnowałam. Zostają tylko zajęcia w przedszkolu (2 razy w tygodniu angielski i tańce 1 raz w tygodniu). Basen w naszym przypadku odpada (wcześniejsze kłopoty z zapaleniami ucha). Odpowiedz Link Zgłoś
maminekb Re: Zaj ęcia dodatkowe 04.10.07, 12:15 W przedszkolu córci są codziennie 4 godz. angielskiego więc dodatkowo jej nie zapisałam. Bardzo lubi się uczyć ang. i jest żywo zainteresowana tłumaczeniem wszytskiego na ang. Dodatkowo chodzi na balet, wokal i plastykę (ale w tej dziedzinie to talentu zdecydowanie brak . Na basen chodzimy całą rodzinką lub chodzi z tatem w weekendy. No i to tyle ale tenis brzmi super córcia obserwowała jak grał Tatu i bardzo jej się podobało. No ale narazie nie bo małej tygodnia by zabrakło Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Zaj ęcia dodatkowe 04.10.07, 12:30 Zapisałam na angielski i teatrzyk muzyczny, no i rytmikę (ale wszystkie dzieci w przedszkolu chodzą na nią, chociaż oddzielnie się płaci i trzeba zapisać). Chciałabym wysłać małego na basen, ale po pierwsze w zeszłym roku ciągle chorował i nie wiem, jak będzie w tym roku, a po drugie może nie bać się trochę wody (nad morzem wolał siedzieć przy brzegu). Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Zaj ęcia dodatkowe 04.10.07, 12:49 Oprócz tago co w przedszkolu czyli-angielskiego, rytmiki, korektywy chodzimy na dodatkowy angielski dla dzieci 2 razy w tygodniu. Raz z lektorem raz z " normalną panią" jak mówi Ala. Na basen chodzimy sami Alicja uwielbia. Na więcej nie ma czasu nawet. Ktoś przecież musi się w tym czasie zająć chłopakami. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_1979 Re: Zaj ęcia dodatkowe 04.10.07, 12:54 Rytmika, taniec towarzyski i angielski basenu nas nie proponowano a szkoda .. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasinka75 Re: Zaj ęcia dodatkowe 04.10.07, 19:54 W przedszkolu mają angielski dla całej grupy 4 razy w tyg.,W zeszłym roku chodziła na tańce teraz chodzi na balet w Domu Kultury,a w przedszkolu-dziś była pierwszy raz na szachach-koniecznie chciała się zapisać.Od tego roku jest nowa firma,która prowadzi taniec towarzyski,karaoke i teatr.Nie wiem na czym to wszystko polega.Dziś własnie było zebranie z przedstawicielami tej firmy i niestety nie mogłam być bo ...balet Ale Emi chce się zapisać na teatr i może karaoke-przynajmniej w tym miesiącu,potem zobaczymy co z tego jej się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Zaj ęcia dodatkowe 04.10.07, 21:23 W przedszkolu dodatkowo ma rytmikę i jęz.niemiecki.A w tamtym roku córka była zapisałam ją na basen(20godz.) Odpowiedz Link Zgłoś
dp12 Re: Zaj ęcia dodatkowe 05.10.07, 14:34 język angielski, taniec, gimnastyka i rytmika- to wszystko w przedszkolu, chciałabym posłać małą na basen a w przyszłości do szkoły muzycznej bo jest w tym temacie bardzo uzdolniona ale niestety brak czasu(( Odpowiedz Link Zgłoś