izjak 29.02.08, 00:40 Co bierzecie pod uwagę wybierając szkołę? Wybrać tą najbliższą czy inną , czym się kierować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka.g1 Re: jak wybrać szkołe 29.02.08, 10:13 ja wybrałam szkołe nie najbliższą...bo w rejonowej 46 na Mokotowie Wawa dzieci chodzą na zmiany 3 dni w tyg rano 2 po południu a za rok zmiana...mało zajęć dodatkowych chodż ładne boisko...dużo dzieci... dowozimy metrem Oliwkę jedną stację w szkole ok 200 uczniów klasy I dość liczne...świetlica.... nieodpłatnie zajęcia baletowe plastyczne muzyczne za opłatą myślenie twórcze, taniec nowoczesny, pantomima. Dzieci ( to już zasługa Pani, która bardzo chętnie wychodzi na wycieczki)chodza do teatru, akademii Jazzu, co tydzień na łyżwy w sezonie wiosenno letno jesiennym darmowe lekcje na rolkach. Boisko nie jest zbyt piekne ale szkoła b. aktywna organizuja Mikołajki Bale rodzice bardzo zaangażowani super atmosfera..a ha to szkoła nr 33 im.WOPK NA Cieszyńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
azonka1 Re: jak wybrać szkołe 29.02.08, 13:55 znalazłam fajną stronkę z rankingiem szkół, mi to pomogło w wyborze dla starszej córy, polecam: egzaminy.scholaris.pl/2007/ Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: podaję link 29.02.08, 16:04 do wątku z kilkoma przydatnymi pytaniami na dzień otwarty w szkole. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46&w=76326926 Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: jak wybrać szkołe 04.03.08, 10:32 Ja wybiore najblizszą - do kazdej innej musiałabym wozic dzieci samochodem. Ech, pasowałaby mi organizacyjnie druga zmiana, cos czuję, że z wstawaniem na 8 bedzie kłopot. Ale u nas jest jedna zmiana. Dzis w gazecie jest przegląd podstawówek - mozna obejrzec i poczytać. pozd Ania Odpowiedz Link Zgłoś