kontointernetowe 22.03.09, 09:17 Jakie przedmioty są w 1 klasie podstawówki ? Mieszkam w Jaworznie i zastanawiam się jaką szkołę podstawową wybrać. Może są tu osoby z Jaworzna i mogą napisać swoją opinię ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniask_mama Re: 1 klasa ????? 22.03.09, 09:26 Przedmioty? w klasach 1-3 jest nauczanie zintegrowane bez podziału na przedmioty. Oprócz tego wf i język obcy. I katecheza rzecz jasna. Mogą być dodatkowe przedmioty typu: muzyka, plastyka, ale to już jest zalezne od szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
ania19771 Re: 1 klasa ????? 23.03.09, 10:27 dokładnie -zajęcia edukacyjne w których jest miejsce dla matematyki polskiego muzyki plastyki itp Odpowiedz Link Zgłoś
marmusia Re: 1 klasa ????? 26.03.09, 02:30 Ja jestem z Jaworzna. Córka bedzie chodziła do szkoły nr 5, glównie dlatego, że mieszkam niedaleko. Szkołę dobrze znam i wiem, że jest ok. Innych szkół nie sprawdzałam. Przedmioty w klasie pierwszej to nauczanie zintegrowane, j. angielski, religia i wf. Pozdrawiam ciepło . Odpowiedz Link Zgłoś