Dodaj do ulubionych

Coś mi się wydaje...

25.03.07, 15:02
Ze forum z deczka podupada ;) Gdzie sa wszyscy? Ja wiem, że dziś piękna pogoda i w domu nie wypada siedzieć, no ale halo! ;)

My dziś byliśmy na spacerze po bagnach ;) Półtorej godzinki i fajnie było - apetyt nam się zaostrzył z deczka, więc zaraz idę obiad robić :)

A dziś na obiad zapiekanka z ziemniaczków z majerankiem :D mniam! mam nadzieję, że wyjdzie ;)

Pozdrówka!
Obserwuj wątek
    • kociara_28 Re: Coś mi się wydaje... 25.03.07, 16:29
      Witam :)
      Tez ostatnio zauwazylam mala aktywnosc forumowiczek, a jako 'nowa' nie chcialam
      sie wychylac ;)
      Wlasnie wrocilismy ze 'spaceru' po centrum handlowym...jesli to mozna nazwac
      spacerem ;). Ale badz co badz 2 godzinki minely nam szybciutko.
      Wlasnie mieszam lody, chipsy i salatke warzywno - majonezowa. Zobaczymy czy
      male sie nie zbuntuje :)
      Pozdrawiam.
      • aniatko2 Re: Coś mi się wydaje... 25.03.07, 16:33
        no i ja mam podobne wrazenie...

ja z kolei wrocilam z dwugodzinnej drzemki ;) gardlo mi sie zbuntowalo i boooli:(

a zajadam sie ciasteczkiem z marcepanem i popijam mleczkiem;D

• flucha Re: Coś mi się wydaje... 25.03.07, 16:43
          My tez zaliczylismy sklepy. Wybralismy sie do Outletu w Roermond. Nasz
          dwumiesieczniak jakos to wytrzymal, chociaz pojechalismy bardzo wczesnie, zeby
          unknac tlumow, 10 po 10-tej bylo juz sporo niemicki samochodow, jak
          wyjezdzalismy po 12-tej juz byly pelne parkingi. A teraz delektujemy sie
          sloneczkiem.
          • kingadpl Re: Coś mi się wydaje... 25.03.07, 19:25
            witam, witam! My dzis odwiedzilismy znajomych w Maaseik, naprawde slodkie
            belgijskie miasteczko! :)
            Wczoraj bylismy w outlecie. Zwykle nie mam czasu bo krotko otwarty, zostaje
            tylko sobota i niedziela. Moze kiedys zrobimy tam male spotkanie okolicznikow??
            • mad_die Re: Coś mi się wydaje... 25.03.07, 20:35
              No ja jestem jak najbardziej za spotkaniem :) tylko może nie w samym outlecie, bo tam ludu a ludu w weekend jest i nawet zakupy trudno robić, a co dopiero znaleźć miejsce na pogaduchy ;)

My dziś na piękne zakończenie niedzieli bylismy w kościele w Meterik :D teraz herbatka, jakaś książeczka (albo film :D) i jutro znowu poniedziałek... ;)
              • kingadpl Re: Coś mi się wydaje... 26.03.07, 09:11
                do jakiego kosciola chodzicie? i gdzie?
                • mad_die Re: Coś mi się wydaje... 26.03.07, 18:09
                  No przecież napisałam, do kościoła w Meterik :D
    • mad_die Re: Coś mi się wydaje... 25.03.07, 20:37
      A zapiekanka wyszła rewelacja! Przepyyyyyszna :D

A gdzie się mysza podziała? hę?
      • flucha Re: Coś mi się wydaje... 26.03.07, 09:30
        Mad_die my tez czasami jezdzilismy do tego kosciola, wkazda niedziele na 18.15?
        Teraz z wiadomych powodow nie chodzimy, ale jeszcze z miesiac lub dwa, zrobi
        sie cieplo to bedziemy kontynuowac, chociaz ksiadz srednio mi sie podoba ( tzn.
        to jak prawi kazanie, albo trafilam na jego slaby dzien).
        • mad_die Re: Coś mi się wydaje... 26.03.07, 18:11
          Teraz jest w każdą niedzielę o 18.30 bo się ksiądz nie wyrabiał ;) A ja tego księdza lubię bardziej niż tamtego co był - jest taki bardziej księży ;)
          Poza tym mamy z nim nauki i jakoś tak - no sama nie wiem - bardziej przypadł mi do gustu :)
          A kazania ma spoko, zawsze jest o czym później pogadać w drodze do domu ;)
    • femke81 Re: Coś mi się wydaje... 26.03.07, 09:54
      nie upada, nie upada...ja sie tlumacze. Nie bylo mnie, bo podbijalismy Dublin:D
      Ladne miasto, wielu Polakow - na kazdym kroku slychac (nie zawsze pozytywnie) no
      i mielismy super pogode - lepsza niz w Nl. Nie uwierze, ze w Irlandii tylko
      leje, bo akurat u nas slonce swiecilo caly czas, ale taka pogode sobie zamowilismy!
      Pozdrowionka
      Basia
    • mysza_33 Re: Hm... 26.03.07, 14:47
      żyję, tyle, że ledwie... dlatego nie zaglądam. No, ale przecież to Wy tworzycie
      to forum. Ma byc nasze, a nie moje wlasne :-)

Jestem za tym, by zakladać nowe watki, a nie grzebać się za bardzo w starych (ja
      nie mogę mnożyć w nieskonczonosc, hi, hi, hi... Bo każdy temat inny, ma inne
      zabarwienie i porę, o której się ten post pisze.

Zachęcam, zachęcam...

Forum jest nowe, każdemu wypada, mnie raczej już nie ;-)

A za spotkaniem w realu jestem, tylko niech no ja się trochę wykuruję. Jak na
      razie walczę z tutejszą sluzbą zdrowia... i z... Irkiem, bo jest obecnie na
      takim etapie rozwoju, ze od razu lezy na laptopie i wali w klawiature, jak tylko
      go otworze ;-)))
      Śpi teraz tylko 2 razy dziennie, więc same rozumiecie, że nie mam kiedy wisieć
      na necie :(

Uściski

Mysza
      • mad_die Re: Hm... 26.03.07, 18:12
        W takim razie zdrówka życzę :) i cierpliwości dla małego ;) i czekam z niecierpliwością na spotkanie :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka