Dodaj do ulubionych

Nowe miejsce pracy

16.10.13, 14:07
Witajcie!
Dziś rozpoczęłam kolejny dzień przeszukiwania ofert i zagubiona już w gąszczu możliwości-niemozliwości, postanowiłam zapytać "gdzie znajdę pracę?", aby jakoś bardziej ukierunkować się w poszukiwaniach i mam nadzieję - szybciej ją znaleźć.
Oto co mi wyszło:
1. - Wieża, 2.- 4 miecze, 3.- 3 miecze

Ta Wieża na początku troszkę mnie przeraziła, jednak możliwym jest, aby chodziło tu o wysoki budynek, jakąś większą firmę..? Odnalazłam też interpretację, że może to oznaczać miejsce, w którym będę zaczynała od początku, od podstaw.. Kolor mieczy rozumiem jako pracę intelektualną, 4 mieczy - iż może to być jakaś firma zajmująca sie Internetem, a 3 mieczy - może świadczyć o wielozadaniowości..? moze Asystentka, czy ktoś taki..
Co myślicie? Może macie jeszcze jakieś pomysły lub doświadczenia związane z takim układem? Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi smile

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: Nowe miejsce pracy 18.10.13, 15:55
      Trudno się domyśleć, gdy nic nie wiadomo o Twoim wykształceniu i predyspozycjach.

Mnie te kart kojarzą się z pracą w jakiś instytucjach pomagających ludziom poszkodowanym w jakiś sposób - po wypadkach, po ucieczce od brutalnego męża, albo praca w szpitalu.
      • hanna1985 Re: Nowe miejsce pracy 21.10.13, 13:02
        zgadzam sie z Kita!
      • cot_ton Re: Nowe miejsce pracy 23.10.13, 14:31
        Dziękuję za podpowiedzi!
        Jesli chodzi o wykształcenie to Dietetyk, ale nie chcę pracować w swoim zawodzie, dlatego też powstał mały mętlik. Jesli chodzi o predyspozycję, i to gdzie czułabym sie dobrze, to raczej chodzilłoby o miejsce, gdzie moja praca miałaby znaczenie, nie zależy mi tyle na stanowiskach i tytułach, a na poczuciu, że praca ta ma sens i znaczenie. Tylko czy w Polsce da się wyżyć za pensję na takim stanowisku... Ale coś za coś.

Pozdrawiam serdecznie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka