kesit 30.05.07, 09:26 witam, na dzisiejszy dzien te karty sie pojawily, na pytanie co mnie czeka w pracy, a co wy o tym sadziecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoginka2 Re: moc +papiez 30.05.07, 09:40 Nie wiem czy zauwazylas, ze : "Nie jest to forum darmowych interpertacji. Jesli potrzebujesz porady - udaj sie do wróżki." Odpowiedz Link
kesit Re: moc +papiez 30.05.07, 09:49 moja droga. pytam o interpretacje, a nie prosze o wrozbe..to chyba duzzza roznica! Odpowiedz Link
kesit Re: moc +papiez 30.05.07, 09:56 rozklad byl jednokartowy, tzw.karta dnia. wyszla napierw sila,piekna kobieta co otwiera paszcze law. powiem wam,ze zawsze mnie napawa duma ta karta, wiem o tym ze mma dobra i silna pozycje w pracy. nastepnie wyszedl mi papiez.wedlug mnie bedzie mnie sklanial do refleksji,zaglebiania spraw , rozwzan, zbierania nauki zyciowej. Odpowiedz Link
nauthiz7 Re: moc +papiez 30.05.07, 10:47 kesit napisała: > moja droga. > pytam o interpretacje, a nie prosze o wrozbe..to chyba duzzza roznica! Kesit, którego słowa w zdaniu: "Nie jest to forum darmowych interpertacji." nie rozumiesz? Odpowiedz Link
yoginka2 Re: moc +papiez 30.05.07, 11:12 bez urazy -to nie bylo zlosliwe z mojej strony. Jestem jak najbardziej daleka od jakichkolwiek zlosliwosci, ale Dori7 ustalila zasady: ze najpierw podajemy swoje skojarzenia,interpretacje, a nastepnie mozemy zapytac co inni o tym mysla. Pozdrawiam serdecznie -namaste Odpowiedz Link