paulaw5 17.06.07, 21:54 co konkretnie oznacza, ostatnimi czasy ta karta jest moim przesladowca...pojawia sie za kazdym razem. z gory dzieki za podpowiedz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nauthiz7 Re: krol monet.. 17.06.07, 23:53 Poświęć chwilę na przeczytanie nagłówka tego forum. Z pewnością zauważysz takie zdanie: "Nie jest to forum darmowych interpretacji. Jesli potrzebujesz porady - udaj sie do wróżki." Następnie przeczytaj poniższy wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46080&w=57708539&a=58091393 Jeżeli zastosujesz się do powyższego, będziemy kontynuować dyskusję. W przeciwnym wypadku Twój post zostanie skasowany. Odpowiedz Link
paulaw5 Re: krol monet.. 18.06.07, 01:36 nie prosilam o interpretacje, ale o znaczenie. nadmieniam, ze nie kazdy jest tak madry jak Wy. w koncu kazda karta tarota ma jakies znaczenie. Mozecie ten watek wykasowac jesli Wam sie moje pytanie nie podoba, o takie rzeczy przestalam dbac dawno temu. z gory dziekuje za odpowiedz pani nauthiz7 Odpowiedz Link
anahella Re: krol monet.. 18.06.07, 01:52 Paula, nie ma powodow do oburzen. Regulamin, ktory zostal wywieszony na wejsciu chroni nas przed osobami, ktore nie chca sie uczyc Tarota, a sa jedynie tu po to zeby ktos zinterpretowal wrozbe, ktora sobie pociagnely on-line. Jesli chcesz sie z nami uczyc, to uszanuj to, ze to forum nie jest targowiskiem wrozek, tylko miejscem na rozmowy tarocistow. Co do krola monet: wrzuc sobie go w google, znajdziesz mnostwo linkow. Moim zdaniem jeda z lepszych stron o nim jest tu: www.taraka.pl/index.php?id=krolmon.htm Jesli ta karta wychodzi Ci w ciagnieniu dziennym, to zadaj temat i podziel sie swoimi przemysleniami. Wszyscy sie tu uczymy. Ty mozesz sie czegos nauczyc ode mnie, a ja od Ciebie. Odpowiedz Link
paulaw5 Re: krol monet.. 18.06.07, 13:10 anahella, dziekuje Ci bardzo, wlasnie o to mi chodzilo...nie chodzilo mi o interpretacje, ale o sama karte(kazda przeciez ma swoje znaczenie), nie podawalam ukladu kart do interpretacji, tylko zapytalam o znaczenie tej jednej, poniewaz jestem laikiem i probuje sie nauczyc; jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link