Dodaj do ulubionych

znaczenie kart w rozkładach na miłość i związki

• lenik74 ŚWIAT 02.10.07, 08:57

• agapolo Re: ŚWIAT 13.11.07, 14:22
        Bardzo was proszę o interpretację karty Świat.
        • anahella Re: ŚWIAT 22.11.07, 00:24
          agapolo napisała:

> Bardzo was proszę o interpretację karty Świat.

Swiat najczesciej wychodzi mi w rozkladach osob, ktore zyja w rozjazdach, lub
          jedno z nich mieszka w innym kraju. Najczesciej oznacza rozstanie. Miedzy
          partnerami jest tak wiele reczy, ze trudno im to ogarnac.
          • artanons Re: ŚWIAT 09.12.07, 23:35
            Moze oznaczać, ze druga osoba jest dla nas całym światem
            • chmurka74 Re: ŚWIAT 17.12.07, 19:59

• awa2001 Re: ŚWIAT 01.02.08, 23:18
                podróże, spełnienie największego marzenia, odejście dziecka z domu (
                idzie w świat-zakłada swoją rodzinę, wyjeżdza na studia, pewnie już
                nie wróci do rodzinnego gniazda)
                • smunaa28 Re: ŚWIAT 03.02.08, 13:45
                  Ach te uczucia, są jeszcze pucharysmile

2 puchary - poznanie, zakochanie się, miłosny nastrój, flirt
                  3 puchary - zabawa, zaproszenie na impreze, czasem trójkąt, czasem ciąża
                  4 puchary - niby wszystko ok. ale czegoś brakuje, niedosyt
                  5 pucharów - ból po stracie bliskiej osoby. Ktoś odszedł a my nadal o nim
                  myślimy, jeszcze nas boli
                  6 pucharów - miłe wspomnienia, tęsknota za tym co było
                  7 pucharów - błądzenie w chmurach, motylki w brzuchu, takie różne zwidy iluzje i
                  marzenia
                  8 pucharów - hmmm, odchodzimy albo ktoś odchodzi, albo chęć odejścia ale nie
                  wykluczone, że wrócimy, w końcu po coś te puchary zostały ułożone
                  Np.: 8 Pucharów i Sąd to u mnie powrót
                  5 Pucharów i Słońce to wyjście z niezadowalającego związku
                  10 pucharów - moja ulubiona karta spełnienie, rodzinne szczęście, miłość, zgoda,
                  harmonia małżeńska, ślub, związek z miłości itd. (super kiedy stoi koło np.
                  kochanków i 10 monet, albo papieza)

A z innych:
                  3 miecze - koniec uczucia. Zranienie. Czasem pojawia sie w układach dla tych
                  którzy zakończyli związek czy po prostu porzucili osobę sad( potwierdzone z autopsji)
                  7 mieczy - manipulacja uczuciami
                  3 pałek - przygoda, przelotna miłość
                  5 pałek - uczucia się wypalają
                  8 pałek - nagła miłość, nowa znajomość czasem przypadkowe spotkanie, takie
                  bardzo szybkooo
                  9 pałek - platoniczna miłość, szykowanie się do walki, narastający konflikt -
                  zawsze trudno mi tę kartę, jakoś zinterpretowac
                  6 monet - może być miłością z rozsądku

To tyle mi przyszło do głowy. No i wszystko zależy od sąsiedztwa innych kart.
                  • smunaa28 Re: 3 miecze 03.02.08, 13:50
                    tak mnie jeszcze zastanowiło, czy te 3 miecze zawsze muszą być złe? Symbolizować
                    to przebite serce. Strasznie nie lubię tej karty, może ma ona jakieś ukryte
                    plusy? Jak wy ją widzicie?
                    • canada53 Re: 3 miecze 03.02.08, 16:09
                      3 Miecze mówią o tym, że rozsądek bierze górę nad uczuciami. W pewnych
                      przypadkach, to bardzo dobra karta i dobra rada - na przykład jeśli te uczucia
                      są niezbyt szczęśliwie ulokowane.
                      Ta karta symbolizuje również wyciąganie wniosków i uczenie się na tym, co nas
                      zabolało. Sugeruje też odrzucenie trosk, każe - zamiast wzdychać - zająć się
                      czymś konstruktywnym i poszukać sposobu aby poprawić swoje położenie.
                      • smunaa28 Re: 3 miecze 04.02.08, 22:42
                        tylko jak tu nie wdychać smile Ehhh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka