dori7 08.10.07, 09:19 Moje najnowsze odkrycie, wypatrzoen na Aeclecticu - nowa talia US Games, Vanessa Tarot: www.aeclectic.net/tarot/cards/vanessa/index.shtml Dowcipna, komiksowa, bardzo czytelna i konkretna. Wlasnie dolaczyla do mojej czolowki listy "must have" ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani.jazz Re: Vanessa Tarot 08.10.07, 12:16 Hej, to wlasnie o niej Ci mowilam jeszcze w Tricity, ze powinna Ci sie spodobac ). Trafilam, ha! Talia jest fajowa, naprawde. Bardziej mi sie podobaja Housewives i to na nie sie zasadzam, ale Vanessie tez niczego nie brakuje. Pozdrawiam, pani.jazz Odpowiedz Link
gosiadzika no nie mogee :))) o ty msamym myślałam i zamówiłam 08.10.07, 16:48 już oczywiście )) tutaj www.osiem.com.pl/product_info.php?products_id=2333 Odpowiedz Link
gosiadzika karty 08.10.07, 16:52 www.tarotgarden.com/boutique/onlinecatalog.php?view_title=vanessa 6 pałek to kobieta odbierająca Oskara na przykład umiarkowanie to barmanka )) z dwoma kieliszkami i tutaj jeszcze janetboyer.com/Vanessa_Tarot.html Odpowiedz Link
pani.jazz Re: Vanessa Tarot 14.10.07, 19:50 Przeklejam wypowiedz Saliko z zalozonego przez nia watku o tym samym tytule, co ten. Prosze przy okazji o uwazne przegladanie forum! Dwa watki o tych samych tytulach pojawily sie w odstepie kilku wpisow od siebie. Autor: saliko 14.10.07, 18:52 Dodaj do ulubionych Odpowiedz Kupiłam Vanessa Tarot w internetowym sklepie osiem.com.pl, cymes! Zwłaszcza dla młodych dziewcząt.Grafika w stylu komiksowym, klasyczne znaczenie Waite'a z niewielkimi odchyleniami.Brak jakiś smoków, podświadomej symboliki i tym podobnych czarów- marów obliczonych na tworzenie aury tajemniczości i wyższego wtajemniczenia. Na tarotece sprawdziłam jak wygląda Tarot Gospodyń Domowych, tutaj na forum wielokrotnie chwalony. Uważam, że Vanessa Tarot jest fajniejszy, bardziej czytelny i współczesny. Dodatkowo talia ma piękne, metalowe pudełko, znacznie trwalsze od kartonowych, i karty są nieco mniejsze, choć nie mini, co w wielu wypadkach jest poręczne. Nie znalazłam strony w internecie, na której zaprezentowano by całą talię. Większość układów, które stawiałam, mam zapisane w zeszycie, mogę je teraz rozłożyć z tej talii i porównać. Pozdrawiam, pani.jazz Odpowiedz Link
pani.jazz Re: zabijcie mnie ale ja nie widze tego wątku od 15.10.07, 14:24 Nie widzisz, bo go wycielam, po co dublowac? Przekleilam jej wypowiedz tutaj. Proponuje zejsc z offtopicu. Pozdrawiam, pani.jazz Odpowiedz Link