Dodaj do ulubionych

Będzie kimś znanym...

06.03.07, 22:13
Witam serdecznie!
Ostatnio byłam u Pani astrolog i powiedziała mi, że mój syn ma bardzo dobry
układ planet. W przyszłości ma być osobą znaną i cenioną. Chciałabym
sprawdzić czy faktycznie mój synek ma takie szczęście. Igorek jest super
dzieciakiem...i kochamy Go ponad wszystkosmile))
urodził się 08.04.2005 rok o 17.04 w Poznaniu
Obserwuj wątek
    • i.wet Re: Będzie kimś znanym... 06.03.07, 23:03
      Nokim będzie to chyba czas pokaże nie? można mieć zdolności, predyspozycje i z
      tego nie korzystać. Ja powinnam być wojskowym albo znanym sportowcem wink a nie
      jestem wink cóż za strata dla potomnych wink

wink
    • kita32 Igorek 07.03.07, 00:25
      Ależ on jest dynamiczny! Stellum w Baranie: Światła, Eris, Wenus i Węzeł, a na
      początku Barana jeszcze ma Merkurego.
      Ale stellum jest w kwadraturze do Saturna w Raku i w opozycji do Jowisza.
      Może go to trochę szarpać emocjonalnie.

A dlaczego pytałaś astrologa o jego horoskop?

• agusia.p1 Re: Będzie kimś znanym... 07.03.07, 17:34
      Żywy to on jest..nie usiedzi w miejscu nawet minuty...smile))
      Nie pytałam astrolog o jego horoskop. Byłam zobaczyć swój układ...a przy okazji
      astrolog "wklepała" jego dane do programu..i powiedziała mi kilka rzeczy ( Igor
      chorował na nerkę, miał operację i jedyną rzecz o jaką chciałam zapytać to o
      jego zdrowie) Pozdrawiam Agnieszka smile
      • kita32 życzę Igorowi zdrowia 07.03.07, 20:24
        Agusiu, życzę Igorowi zdrowia.

• kita32 Igorek 07.03.07, 22:03
          Dynamiczne stellum Igorka w Baranie jest w trygonie do Plutona - to daje moc.
          Trygon Marsa, władcy stellum i Świateł, z Jowiszem - bardzo podkreślona energia
          i siła.
          Mars w koniunkcji z Neptunem - to uwodzicielski wdzięk.

Igorek może mieć zdolności muzyczne i przede wszystkim taneczne.
          O zdolnościach muzycznych i wrażliwości świadczy sekstyl Neptuna do stellum i
          koniunkcja Neptuna z Marsem.
          Przy jego silnym żywiole ognia, dynamice, koniunkcji Neptuna z Marsem,
          harmonijnym stellum Księżyca, Słońca, Wenus - może być świetnym tancerzem.

Ale w dzieciństwie może być chorowity - Saturn silniej działa w dzieciństwie, a
          tworzy kwadratury do stellum. Jowisz w Wadze jest w opozycji do tego stellum.
          Słyszałam, że nerki wiąże się ze znkiem Wagi.

pozdrawiam, Kita
          • agusia.p1 Re: Igorek 08.03.07, 11:23
            Witamsmile
            Wszystko co piszesz o moim synku to prawda...jest żywy...lubi tańczyć. Jak
            tylko słyszy muzykę to skacze i tańczy, uwielbia grać na organkach i bębnić na
            czym tylko się da (łącznie z klapą od sedesu). Chodzimy z nim na rytmikę żeby
            spotkał się z dziećmi i poszalałsmile))
            Już teraz wiem, że będę go posyłać na jakieś sporty i tańce...bo trzeba jakoś
            rozładować ten wulkan energii hahaha
            Bardzo dziękuję za wszystkie wskazówki...pozdrawiam Agnieszka
            • kita32 perkusja 08.03.07, 11:35
              A nawet chciałam to jeszcze wczoraj napisać, ale już nie zdązyłam - widzę go
              grającego na perkusji. Jak napisałaś, że lubi bębnić, to przypomniało mi się to
              skojarzenia z grą na perkusji.
              pozdrawiam, Kita
              • agusia.p1 Re: perkusja 08.03.07, 11:46
                czyli rozwijamy go w dobrym kieruku...smile))) cieszę się że ma zdolności
                muzyczne. Zresztą ma je za kim mieć, bo zarówno mój dziadek jak i dziadek
                mojego męża grali. Mój dziadek w zespole na akordeonie a potem na organach.
                Naomiast dziadek męża jest dyrygentem w orkiestrze smile)))Takie silne muzyczne
                genysmile)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka