Dodaj do ulubionych

Satrun, Słońce i Merkury w Raku w X DOMU-co to?

30.04.07, 08:46
Kochani o czym świadczy taki układ?napewno gryza mnie wszelkie przeszkoday na
niwie zawodowej...mam ogromne ambicje ale cos zawsze przeszkadza..ale ktos mi
powiedzial też ze z takim ukladem to ani pracy ani zwiazku ani dzieci nie
bedzie..czy podzielacie takie zdanie?bardzo prosze o opinie..bo sama aza tak
sie nie znam...i trudno mi to zinterperetowac..dziekuje z góry wszystkim za
wypowiedzi..
Obserwuj wątek
    • dagmara888 Re: Satrun, Słońce i Merkury w Raku w X DOMU-co t 30.04.07, 09:09
      A co ma 10 dom do związków i dzieci??? Praca wykonywana to także dom 6 nie tylko 10. Jeżeli się nie znasz to załącz swój horoskop z astro.com, bo wtedy będziemy mogli spojrzeć na Twój horoskop. Horoskop to całość a nie tylko obsadzenie domu 10.
      Pozdrawiam
      • marioladyr Re: Satrun, Słońce i Merkury w Raku w X DOMU-co t 30.04.07, 09:57
        to dziwne ze strony astro mam takie oto dane:
        a z programu astrolog ktos mi robil byly inne dane (dom zwlaszcza X jak pisalam-
        skąd takie róznice?)prosze o interpretacje Kochanismile

Planetary positionsplanet sign degree motion
        Sun Cancer 2°35'46 in house 9 direct
        Moon Virgo 2°15'27 in house 11 direct
        Mercury Cancer 12°07'43 in house 9 retrograde
        Venus Taurus 28°14'25 in house 8 direct
        Mars Leo 9°28'38 in house 10 direct
        Jupiter Pisces 17°35'18 in house 5 direct
        Saturn Cancer 7°32'47 in house 9 direct
        Uranus Libra 23°41'01 in house 1 retrograde
        Neptune Sagittarius 7°35'10 in house 2 retrograde
        Pluto Libra 4°05'28 in house 12 direct
        True Node Sagittarius 19°21'42 in house 3 retrograde

House positions (Placidus)Ascendant Libra 15°26'28
        2nd House Scorpio 11°22'08
        3rd House Sagittarius 13°10'05
        Imum Coeli Capricorn 19°48'50
        5th House Aquarius 24°33'29
        6th House Pisces 23°02'44
        Descendant Aries 15°26'28
        8th House Taurus 11°22'08
        9th House Gemini 13°10'05
        Medium Coeli Cancer 19°48'50
        11th House Leo 24°33'29
        12th House Virgo 23°02'44

Major aspectsSun Sextile Moon 0°20
        Sun Conjunction Saturn 4°57
        Sun Square Pluto 1°30
        Moon Square Venus 4°01
        Moon Sextile Saturn 5°17
        Moon Square Neptune 5°20
        Mercury Trine Jupiter 5°28
        Mercury Conjunction Saturn 4°35
        Mercury Square Ascendant 3°19
        Venus Trine Pluto 5°51
        Mars Trine Neptune 1°53
        Mars Sextile Pluto 5°23
        Mars Sextile Ascendant 5°58
        Jupiter Quincunx Ascendant 2°09
        Saturn Quincunx Neptune 0°02
        Saturn Square Pluto 3°27
        Neptune Sextile Pluto 3°30
        Numbers indicate orb (deviation from the exact aspect angle).

• na_fe Re: Satrun, Słońce i Merkury w Raku w X DOMU-co t 30.04.07, 12:31
          wrzuć link na kółeczko, ten opis jest nieprzydatny, z lekka.
          nf
          • marioladyr Re: Satrun, Słońce i Merkury w Raku ale dom IX ? 30.04.07, 12:46
            podaje linka..powiem szczerze pogubiona jestem juz totalnie..co gdzie i
            kiedy..bardzo dziekuje wszystkim za swoje wypowiedzi

www.astro.com/cgi/aclch.cgi?btyp=ack&&cid=liafilefJTCVz-u1172153882
            • kita32 dom IX-y 30.04.07, 13:57
              Nie ma to jak podać link. Tę ładną koniunkcję Słońca, Saturna i Merkurego masz w
              domu 9-m, a nie w 10-m.

Ogromne ambicje daje Ci kwadratura Plutona ze Słońcem.

Teraz coś się u Ciebie dzieje, bo tranzytująca koniunkcja Marsa z Uranem z
              wierzchołka Półkrzyża z Jowiszem i Wenus - siedzi na Twoim Jowiszu. Opozycja
              tranzytującego Jowisza z Wenus jest na Twojej osi Węzłów Księzycowych.
              Tranzytujący Węzeł Płn jest na Twojej Ceres, a tranzytująca Ceres jest na Twoim
              descencencie.
              Myślę, że to co się teraz dzieje w Twoim życiu - jest ważne, ale nic więcej nie
              potrafię powiedzieć.
              • joola17 Re: dom IX-y 30.04.07, 14:43
                Mariola, Ty majac taka obsade MC, Slonce w Raku i Ks. w Pannie - masz sklonnosci
                do narzucania innym swojej wizji ladu (moze nawet ciagle sprzatasz..wink?
                Wygladassz na wladcza i dominujaca. A w glebi serca masz mase wahan i jestes
                romantyczka, polkrzyz Neptun-Wenus, z Ksiezycem na szczycie.

Ja nie powiedzialabym, ze nie zrobisz kariery, ani nie zalozysz rodziny,
                przeciwnie! Natomiast mialabym watpliwosci, czy w domu nie bedziesz szefowa, a w
                pracy nie bedziesz narzucac ukladow "rodzinnych".
                Czy nie zauwazasz w sobie cienia takich zachowan?
                • marioladyr Re: dom IX-y 30.04.07, 15:10
                  faktycznie masz duzo racji w tym co napisalas...chociaz jeżeli narzucam to
                  wsposób delikatny.raczej przekonujac o tym ze mam racje...wynika to z mojej
                  dokladnosci i wnikliwości...drażni mnie czyjes lekcewazace podejscie do
                  pracy..i innych rzeczy..to prawda...obecnie czuje gdzies takie jakies cisnienie
                  w srodku ze czas mi ucieka i tyle bym chciala na raz...i mam wrazenie ze
                  wlasnie nic..cos mnie we wszystkim blokuje..w rozwoju, ekspansji w
                  zmianach..chyba ze to poczatek dopiero i cos sie rozwiaze samo...ale w chwili
                  obecnej mamwrazenie ze stoje w miejscu a pcha mnie do przodu..do zmiany pracy,
                  zalozenia rodziny, stabilizacji..ciezko to znosze..czy to wplywy jakies
                  planetarne?
                  • joola17 Re: dom IX-y 30.04.07, 15:18
                    Oczywiscie, masz Marsa i (zwlaszcza) Urana na swoim Jowiszu. Czyli: "Zrobic cos,
                    juz szybko, teraz, stare zburzyc, zbudowac nowe, teraz, szybko, juz". I powiem
                    Ci, ze to jest dobry czas na sukcesy zawodowe, chociaz niecierpliwosc rozne
                    rzeczy psula. Jestes Uraniczka z Ksiezycem w Pannie, wiec sama z siebie bywasz
                    niecierpliwa, niesterowna i samodzielna, a teraz masz tego jeszcze wiecej.
                    Poczekaj chociaz az Mars sie odsunie od Jowisza, Zapoczatkowal juz jakis etap
                    porzucania starego, ale teraz jest czas obrotow maksymalnie zwielokrotnionych,
                    za tydzien powinno sie troche uspokoic. stawiaj na prace na razie, mozesz duzo
                    osiagnac.
                    • marioladyr Re: dom IX-y 30.04.07, 15:22
                      bardzo ciepło i z serduszka Ci dziękuje..dużo racji w tym co piszesz..praweie
                      sama prawda...a jak widzisz w moim horoskopie zwiazki z mezczyznami, dzieci?
                      tutaj tez mam same prawie porazki..jakos niewiele moze sie udac..teraz byzl
                      ktos to wyjechal znowu za granice..nie widomo czy wroci..tez mnie to troche tak
                      martwi i gryzie
                      • joola17 Re: dom IX-y 30.04.07, 15:31
                        Moze jak Wenus wejdzie do Raka cos sie wyjasni? Nie wiem, nie widze jakies
                        strasznych ukladow, ktore mialby powodowac, ze bedziesz miala zycie prywatne
                        usiane problemami. Po prostu czas na prace i chyba wszystko sprzyja pracy, skoro
                        nawet Wazny Czlowiek sie "usuwa"...
                        Ale Wenus w Raku niedlugo (w polowe maja), moze przyniesie dobre wiesci..?
                        Przejdzie po Twoim Merkurym, Sloncu, Saturnie, tematy wenusowe moga sie uaktywnic.
                        • marioladyr Re: dom IX-y 30.04.07, 15:32
                          bardzo bardzo Ci dziekujesmilemam nadzieje ze cos sie zmieni
                          • joola17 Re: dom IX-y 30.04.07, 16:51
                            ale moze ktos jeszcze sie odezwie......wink?
                      • kita32 Neptun w kwadraturze do Księżyca 30.04.07, 17:22
                        Wydaje mi się, że przyczyną Twoich problemów związanych z założeniem rodziny
                        jest kwadratura Neptuna do Księżyca. Wydaje mi się, że w sprawach męsko -
                        damskich możesz widzieć to co chcesz zobaczyć, a nie to co faktycznie się
                        dzieje.
                        • marioladyr Re: Neptun w kwadraturze do Księżyca 02.05.07, 09:56
                          bardzo Ci dziekuje za informacje..moze ktoś ma jeszcze jakies spostrzezenia i
                          wnioskismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka