20.01.12, 15:07
Chyba przechodzę kryzys serialowy bo stwierdziłam,że WC jest głupi i naiwny.
Desperatki wydają ostatnie tchnienie więc marzę aby się to już skończyło.
Na Supka też nie mam ochoty.
Jedynie na CSI LV się cieszę.

Przejdzie? Co robić,jak żyć? Czy jest nadzieja dla mnie?
Obserwuj wątek
    • agniecha-hexa Re: Kryzys :( 20.01.12, 15:19
      hmm ciezka sprawa
      ja to mysle,ze to ta pogodasmile
      wyjdzie slonko i bedzie gitara
      a tak na marginesie to tez mnie juz nie wszystkie seriale ciesza tak jak kiedys
      • thorgalla Re: Kryzys :( 20.01.12, 15:51
        Pogoda rzeczywiście przygnębiająca ale czasem słoneczko wyjdzie ale wbrew pozorom dołuje mnie to bardziej bo wtedy widać,że moje okna płaczą za myciem.A lenia mam strasznego.
        Ale niedługo będę w ojczyźnie,z Aniutą na kawę się wybieramy to może się odmieni i z nowymi chęciami wrócę na serialowe łono.

PS.Żeby nie wyszło,że brudas straszny powiem,że mieszkam w niewykończonym domu,mąż ciągle coś robi więc kurzy się strasznie,np.codziennie muszę monitor i klawiaturę z kurzu odgarniać bo literek nie widać wink
        • agniecha-hexa Re: Kryzys :( 20.01.12, 16:20
          oj tam bedziesz sie oknami przejmowala smile
    • ilekobietamalat Re: Kryzys :( 20.01.12, 15:30
      mam to samo. chyba tylko vd ogladam z radoscia,i to tylko ze wzgledu na damona. a reszta. kiedys, nawet jak pracowalam wiecej niz teraz, ogladalam wszystko w maire na biezaco, a teraz zeszlotygodniowego frindza zaczelam i nie skonczylam, wc zaczelam i nie skonczylam, jakies glee czy cos to nawet nie tknelam..
    • aniuta75 Re: Kryzys :( 20.01.12, 18:26
      To wszystko wina zimy o!
    • galaxian1 Re: Kryzys :( 20.01.12, 19:09
      Bo jak oglądasz takie wypalone starocie, to nie dziwne że masz kryzys ! big_grin
      Seriale co mają jakiś 8 czy 10 sezon, wiadomo że są wypalone.
      Ja Desperatki odpuściłem już po 3cim i mnie nie ciągną, CSI obejrzałem tylko niecały jeden sezon - przecież tam każdy odcinek jest taki sam smile
      • thorgalla Re: Kryzys :( 20.01.12, 19:51
        No to co według Ciebie powinnam oglądać?
        Tylko proszę żadnej Suki czy innych wampirów.
        • stillgrey Re: Kryzys :( 20.01.12, 20:01
          z tych co mnie ciesza albo cieszyly polecam downton abbey, pan am, dextera, life, homeland, californication, person of interest, american horror story, castle, happy town, haven, united states of tara, criminal minds, without a trace, hung, weeds, two and a half men, scrubs, wampirskich nie wymieniam skoro nie chceszbig_grin
          wybierz sobie cos czego nie widzialas, wszystko fajnewink kolejnosc przypadkowa big_grin
          • pszczolaasia Re: Kryzys :( 20.01.12, 20:16
            ze skonczonych niestety the terriers i rubicon. obydwa swietne. niestety tylko 1 sezonowe bo gupie hamerykance sie nie poznaly...
            • galaxian1 Re: Kryzys :( 20.01.12, 21:11
              Jak się ogląda tylko same komedie i policyjne - to nie dziwne że kryzys.
              Coś nowego, coś innego trzeba smile
              • aniuta75 Re: Kryzys :( 20.01.12, 21:34
                Nooo takiego Homelanda np.
                Albo Spartacusa suspicious.
                • galaxian1 Re: Kryzys :( 21.01.12, 00:33
                  Albo... Zombiaki! Skoro nie wampiry big_grin
                  • lenkaaa Re: Kryzys :( 21.01.12, 22:28
                    a brytyjski humor lubisz ? Jak tak, to sprobuj "The IT crowd".
                    Teraz ogladam "The Big Bang Theory" aktualnie 3 sezon. Tez polecam.
                    Oba seriale komediowe.
                • pszczolaasia Re: Kryzys :( 23.01.12, 09:14
                  otaktaktak...spartacusa koniecznie!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka