aniuta75 08.06.12, 10:44 Jak cos pomacacie to zdawajcie relację w tym wątku . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: Letnie nowości 08.06.12, 16:33 Na mnie nie liczcie. Nadrabiam Awake.A poza tym jestem w amoku diabelsko-meczowym. Chyba,że mi coś w oczy wpadnie jakiś interesujący tytuł to se zapisuje "na później" (jeszcze Men in black nie widziałam ) PS.Aniuta,jak Ci zazdroszczę,widziałam zdjęcia,biało-czerwone tłumy na ulicach. W W-wie też fajnie to wygląda. Tylko mi tu nie pisz,że Cię to nie interesuje Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Letnie nowości 08.06.12, 18:44 No w Szczecinie naprawde jest super, co chwila telebimy, ludzie oglądają, drą się "jeszcze jeden!" . Akurat jak strzelili pierwszego gola to jechałam 80km/h i mało w grzewa nie wjechałam, bo mi oczy zaszły mgłą ze wzruszenia. A myślałam, że mnie nie obejdzie no . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Letnie nowości 12.06.12, 13:43 noa ja rzewnie plakalam w objeciach somsiadow jak Tytoń karniasia obronil... wcale ze sie tego nie wstydze. a dzies jest jakas lista nowosci ktore beda wchodzic? bo ja true blooda bede meczyc again. postanowilam sie nie poddawac...a the killing pykne se jak bedzie caly sezon. o. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Letnie nowości 12.06.12, 18:57 Nowości na czerwono tu napisy24.pl/artykul/841/ Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Letnie nowości 12.06.12, 19:25 o dziekki a rozpiske no to ja cykne sobie common law bunheads newsroom ten pierwsyz to nawet zaraz;> Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Letnie nowości 12.06.12, 10:17 no chetnie, tylko jak by mi ktos powiedzial ktore nowosci ja chcialam ogladac.. ;> Odpowiedz Link
ilekobietamalat common law 13.06.12, 12:31 kolejny serial okolo policyjny. w sumie spoko. coprawda ogladalam na dwa razy - pol przed meczem pol-ros i pol po meczu zobacze jeszcze drugi odcinek i podejme finalna decyzje;D nie rzucilo na kolana,ale fajno sie ogladalo, fajnie ze w koncu glowna para detetywow nie jest kladem kobitka + facet Odpowiedz Link
ilekobietamalat bunheads 13.06.12, 19:45 podobal mi sie pierwszy odcinek,ale nie podobalo mi sie zakonczenie pierwszego odcinka. myslalam ze serial pojdzie w innym kierunku. mimo to bede napewno ogladac, fajna nieplastikowa bohaterka, mimo ze zgrabna to raczej taki meski typ, lubie Odpowiedz Link
ilekobietamalat the client list 15.06.12, 08:46 to tez chyba nowosc;> fajnie sie oglada, chociaz caly czas czekam kiedy J.L.H zacznie gadac z duchami;P Odpowiedz Link
aniuta75 Longmire 20.06.12, 22:15 Całkiem przyjemny kryminał "kombojsko" - indiański . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Longmire 27.06.12, 10:55 no wczoraj szarpnelam 2 odcinki. btw wiedzialam ze curenka sie z zastepca rycka no fajny nawet no. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Longmire 27.06.12, 10:57 corenka.. <wali sie jeszcze mocniej w pusty leb> tylko ejszcze chcialam napsiac ze napi strasznie wolno ida... Odpowiedz Link
galaxian1 Saving Hope 22.06.12, 12:13 Nie widziałem co prawda, ale zaciekawiła mnie obsada Wampirowy Elajżja + smallville'owa Lois Lane + Stargejtowy Daniel Jackson W wydaniu lekarskim - tak tak, bo seriali o doktorkach jest tak mało Ale może pora na coś innego, bo Housa i Greysa to już od dawna nie trawię. Odpowiedz Link