sil.wen Re: jeju.... ale sie tabelka przerzedzila.... 26.10.16, 18:56 Channel Zero w środy. Głupie to, ale jak już zaczęłam, to i obejrzę. Odpowiedz Link
piegucha Re: jeju.... ale sie tabelka przerzedzila.... 27.10.16, 12:45 I van helsing w soboty, wciagnelam sie strasznie Odpowiedz Link
lenkaaa Pare zmian w tabelce: 28.10.16, 14:20 The Fall sie wlasnie skonczylo TBBT bedzie od teraz w patki Halt ans Catch Fire tez sie skonczylo Nowe seriale: Divorce - 1 sezon w poniedzialki, z Sarah Jessica Parker, choc noty od IMDb nie zachecajace, tylko 6,6 Fresh off the Boat - 3 sezon w srody Kim's Convenience - 1sezon w srody, to taki Fresh off the Boat w odmianie koreanskiej (Koreanczycy w Kanadzie) This is Us - 1 sezon w srody, IMDb daje mu note 8,8 wiec moze warto oblukac Rectify - 4 sezon w czwartki The Missing - 2 sezon w czwartki Chance - 1 sezon w czwartki, w roli glownej Hugh Laurie, mysle, ze bedzie dobry Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Pare zmian w tabelce: 28.10.16, 14:23 Ach, i jeszcze 2 sezon Secrets and Lies w poniedzialki, jakby ktos reflektowal Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Pare zmian w tabelce: 31.10.16, 10:19 Humans drugi sezon sie zaczal - w poniedzialki Odpowiedz Link
sil.wen Re: jeju.... ale sie tabelka przerzedzila.... 31.10.16, 18:40 Drugi sezon Humansów się zaczął - w poniedziałki. Odpowiedz Link
piegucha Re: jeju.... ale sie tabelka przerzedzila.... 03.11.16, 11:14 Trzeci sezon Salem od dzis Odpowiedz Link
aniuta75 Re: jeju.... ale sie tabelka przerzedzila.... 03.11.16, 20:26 Melduję, że tabelka została uzupełniona Odpowiedz Link
lenkaaa Re: jeju.... ale sie tabelka przerzedzila.... 03.11.16, 20:48 Cieszymy sie niezmiernie !!!!! Odpowiedz Link
piegucha Re: jeju.... ale sie tabelka przerzedzila.... 08.11.16, 12:17 Poldark wlasnie sie skonczyl drugi sezon Odpowiedz Link
lenkaaa skonczyly sie: 18.12.16, 19:40 Westworld Secrets and Lies Channel Zero Rectify The Missing nie wiem jak AHS bo przestalam ogladac, ale tez juz chyba sie skonczylo.... Odpowiedz Link
piegucha Re: jeju.... ale sie tabelka przerzedzila.... 03.02.17, 11:56 Chyba czas na aktualizacje tabelki! Van Helsing skonczyl sie jeszcze w zeszlym roku, ale bedzie drugi sezon Wczoraj ogladalam final tej polowy sezonu Vikings. Conviction tez juz koniec, wiecej nie bedzie niz te 13 odcinkow. A szkoda, bo podobalo mi sie. Cardinal jest swietne, wczoraj widzialam drugi odcinek, ale szkoda, ze to ma miec chyba tylko 6 odcinkow. Nikt nie pisze o Riverdale? Dzis mozna juz ogladac 2 odcinek. Choc nie wiem co o tym myslec, chyba bedzie ciekawie, choc nie podoba mi sie, ze zrobili podobny zabieg jak w Bates Hotel, niby serial wspolczesny, z wszyscy poubierani jak z lat 50-60. Do Batesow pasowalo, a tu mnie jakos gryzie. No i glowny bohater niby mlody, bo chyba 19 lat ma, tzn. aktor, a wyglada na z 10 lat starszego Cos im nie wyszlo, zwykle robia odwrotnie, ze starych co maja mlody wyglad zatrudniaja do rol nastolatkow. Odpowiedz Link
piegucha Re: jeju.... ale sie tabelka przerzedzila.... 03.02.17, 12:04 Aaaa, jeszcze ostatni sezon Black Sails sie zaczal. Odpowiedz Link
lenkaaa zakonczone seriale 06.03.17, 12:56 Z tych co ogladam, skonczyly sie nastepujace: Kim's Convenience Chance How to Get Away Taboo Odpowiedz Link
sil.wen Re: Można by wpisać? 02.10.17, 22:24 A w poniedziałki jeszcze Outlander... Fenk ju fenk ju fenk ju Odpowiedz Link
sil.wen I jeszcze to: 07.10.17, 10:44 W soboty: Wyrzucić Reign, bo dawno skończony, Dopisać Once Upon a Time (już siódmy sezon tych bajdur, ale oglądam Lore (mam zamiar sie zabrać od przyszłego tygodnia) W czwartki: Mr Robot Chance W piątki: Wreszcie wraca SUPEK (hura!!!) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: I jeszcze to: 07.10.17, 15:23 Matko myślalam, że już przestali męczyć Once Upon... Odpowiedz Link
sil.wen Re: I jeszcze to: 11.10.17, 19:04 To jest takie dziwne już, że lepiej by było dla wszystkich, gdyby sobie odpuścili. Ale twarda jestem i oglądam do końca Odpowiedz Link
lenkaaa Re: I jeszcze to: 19.10.17, 10:12 Poldark i Liar sie skonczyly. Twin Peaks tez juz chyba nie ma, co ? Prosze dopisac: w poniedzialek Good Behaviour drugi sezon sie zaczal we wtorek TBBT Odpowiedz Link
galaxian1 Re: jeju.... ale sie tabelka przerzedzila.... 01.12.17, 08:35 Skoro już podajeta Flasza, to nie wypada aby nie było Arrowa A The Exorcist to tylko ja oglądam? No weźcie no! Taki fajny serial, leci 2 sezon! Odpowiedz Link