sil.wen 26.01.17, 23:49 Oglądacie? Pierwszy odcinek był. Kanadyjski kryminalny. W roli głównej ten polityk z Killingu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Cardinal 27.01.17, 13:18 Ma bardzo dobre rekomendacje. Dzieki za podpowiedz Odpowiedz Link
piegucha Re: Cardinal 30.01.17, 11:18 Widzialam na mojej stronce z serialami, ze cos takiego sie pojawilo. Obejrzalam i fajne! A jeszcze ta zima przypomniala mi podobne zimy, ktore przezylam w Michigan, brrrr, nigdy wiecej! Killing nie widzialam, ale Cardinal gral w Helixie! A jego nowa partnerka w Revenge! No i to nazwisko Uwielbiam kardynalki, na zywo bardzo ladnie sie prezentuja! Odpowiedz Link
piegucha Re: Cardinal 03.03.17, 12:27 No i koniec pierwszego sezonu. Jak dla mnie bomba! Balam sie, ze to koniec, ale wczoraj wyczytalam, ze przedluzyli na kolejne dwa sezony, tez po 6 odcinkow kazdy. Serial na podstawie ksiazek, wiec moze nie bedziemy cierpiec z powodu glupot wymyslanych przez scenarzystow Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Cardinal 22.03.17, 23:53 Calkiem niezly ten serial, tylko zbrodnia taka koszmarna, ze ciezko mi sie to ogladalo.... Na pewno obejrze drugi sezon. Odpowiedz Link
sil.wen Re: Cardinal 24.03.17, 21:54 Kurcze no, nie wyrobiłam... Może w wakacyjną posuchę wrócę. Odpowiedz Link