Dodaj do ulubionych

Nowe seriale Netflix /Amazon Prime

01.04.17, 07:41
Mam nadzieje ze tez macie,bo tutaj co chwile wychodza nowe seriale.My prawie niczego juz nie wypozyczamy 😀 przez co wjecej czasu jest na ogladanie.
Ale problem jest taki,ze tego jest za duzo 😀,czyli narzekam na luksus.
Na tv sie prawie wcale nie patrzymy bo tego jest tyle,ze nie idzie ogarnac .
Co jest fajne,ze niektore leca rownoczesnie albo jeden ,dwa dni po USA.
Teraz ogladamy " 13 powodow,dlaczego " - krimi.Myslelismy ze to teeneger mist,a nie.Graja teenies ale fajnie krecony jest.
Niedlugo beda wchodzic " Americans God" i jeszcze pare innych.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Nowe seriale Netflix /Amazon Prime 01.04.17, 09:28
      Weź... Ja nie mam kiedy Cage'a zobaczyć... sad
    • lenkaaa Re: Nowe seriale Netflix /Amazon Prime 01.04.17, 13:30
      Wlasnie, chce koniecznie obejrzec 13 Reasons Why ale tez podobno bardzo dobry jest 6-odcinkowy niemiecki You Are Wanted
      Na American Gods tez sobie ostrze zeby. Rzeczywiscie nie wiadomo juz kiedy i w jakiej kolejnisci ogladac, tyle tego jest !!!!
      • yvi1 Re: Nowe seriale Netflix /Amazon Prime 01.04.17, 14:51
        Lenkaa," You are wantend " tez ogladamy 😀.
        Ja zaczelam tez " Iron Fist " ,ale nie zachwycil mnie.Poza tym 2 sezon Hand of God i ....
        Dla serienjunkies teraz fajnie jest.
        A wy , co jeszcze polecacie ?
        Jest wogole ten sam program,albo macie inne seriale ?
        • lenkaaa Re: Nowe seriale Netflix /Amazon Prime 02.04.17, 12:20
          Teraz ogladamy This is Us ale generalnie to nam sie rozjechaly upodobania i niewiele ostatnio ogladamy razem, bo maz sie przerzucil chwilowo bardziej na dokumentalne na Netfliksie, glownie o tropieniu seryjnych mordercow i innych psychopatow w Ameryce, tudziez o niesprawiedliwosciach systemu sprawiedliwosci, jak to niewinni ludzie ladowali skazani na smierc. Ale jak skonczymy This is Us to polecimy te 13 Powodow.
          A co do zawartosci programow to u Netflixa jest to chyba w zaleznosci od kraju, bo wiem, ze maz probowal zmieniac ustawienie zeby miec dostep do zawartosci amerykanskiego Netflixa (juz nie pamietam czy mu to wyszlo czy nie) a jak jest z zawartoscia u Amazona to nie wiem.
          Ja natomiast ostatnio zakochalam sie na smierc w Justified i wlasnie wczoraj, ku ciezkiej wlasnej rozpaczy, skonczylam ostatni sezon, i jak teraz zyc ?!?! Jak zyc?!?!..... LOL !
          • yvi1 Re: Nowe seriale Netflix /Amazon Prime 02.04.17, 14:53
            Jak bym czytala o nas.Tzn. ogladamy oare rzeczy razem" This is us " tez." Narcos " ogladalismy i bedziemy ogladac razem.
            Ale maz sam sie wciagnal w te dokumentacje o Narcos, o OJ Simoson , tez o tym wrobionym w morderstwo itd.itp.
            Z reguly zaczynamy razem i po 3 odcinkach sie decydujemy czy dalej,czy razem 😀.
            To na pewno ogladalas " Santa Clarita Diet " 😀
            • lenkaaa Re: Nowe seriale Netflix /Amazon Prime 02.04.17, 15:34
              Mam ja na liscie oczekujacych, mozliwe, ze juz dzis przetestuje pierwszy odcinek, choc powaznie sie boje, ze nawet moj ukochany Olyphant niewiele wskora jesli uznam, ze serial zbyt krwawy lub obrzydliwy dla mnie...mam powazne watpliwosci co do tych scen, o ktorych cztalam w streszczeniach....
            • lenkaaa yvi1 25.04.17, 12:53
              I co, skonczylas te 13 Powodow ??? Ja wymeczylam do konca i sie zapytuje kto mi teraz odda te 13 godzin mojego zycia zmarnowanych na ogladanie tego jednak bardzo, bardzo nastolatkowego serialu...?!?! Uparlam sie, ze zobacze to do konca bo wierzylam, ze dadza jakies sensowne zakonczenie a oni zostawili takie polotwarte, nasluchalam sie nonsensoownych pseudomadrosci nastolatkowych (pewnie swego czasu, w zamierzchlym sredniowieczu, sama bym sie zachwycala tymi madrosciami, he, he) no i tyle..... Normalnie rozpacz......
    • lenkaaa Bordertown 02.04.17, 16:27
      Finlandzki (Sorjonen) 11-odcinkowy na Netfliksie; wpisuje na liste do wspolnego ogladania, bo zapowiada sie bardzo ciekawie.
    • lenkaaa Bosch 3 09.04.17, 12:40
      21 kwietnia wypuszczaja 3 sezon Bosch'a smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka