Dodaj do ulubionych

Santa Clarita Diet

21.02.17, 08:05
Santa Clarita Diet,to horror - komedia smile, maklerka,przykladna zona i matka budzi sie pewnego dnia i jest zombie.Ale nie takim z TWD tylko pijajcym koktajle ze swoich ofiar 😀😀😀.
Maz ( Timothy Olyphant )pomaga jej zdobywac pozywienie ,a sasiadami ich sa szeryf i policjant .
Obserwuj wątek
    • piegucha Re: Santa Clarita Diet 21.02.17, 12:35

-Widzialam zwiastun, widzialam, ze juz wszystkie dostepne odcinki, ale czekam az bede w nastroju. Na pewno obejrze, tylko teraz jakos bardziej mnie ciagnie do polskich seriali. za duzo portugalskiego dookola i brakuje mi polskiej mowy, nawet jesli rodzime produkcje niskich lotow.
      • lenkaaa Piegucha 21.02.17, 12:58
        Jej, to Ty tak podrozujesz, czy myle Cie z kims inym na forum, ze najpierw byl w Hameryce, potem w Brazylii a teraz w Portugalii ?! Kosmopolityczne zycie smile
        • piegucha Re: Piegucha 21.02.17, 13:01
          To ja, ale nadal w Br=R, tu po prostu mowia po portugalskutongue_out
          • lenkaaa Re: Piegucha 21.02.17, 13:04
            Ach, myslalam, ze teraz do Portugalii wyemigrowalas ! big_grin To co, juz cie przestali blokowac z dostepem do forum ?
            • piegucha Re: Piegucha 21.02.17, 15:06
              Blokuja dalej, ale w mieszkaniu. W pracy jeszcze nietongue_out
              Portugalia nie bylaby taka zla, bo blizej domu, ale firma, w ktorej pracuje jest brazylijska, wiec zaczynam od centrali. Zobaczymy co dalej, bo ponoc tu na rok przyjechalam.
    • lenkaaa Re: Santa Clarita Diet 21.02.17, 12:54
      Och, jak jest Olyphant, to sie niechybnie skusze wink
    • sil.wen Re: Santa Clarita Diet 25.02.17, 20:10
      No weźcie, myślałam, że reklamujecie jakąś skuteczną dietę na wiosnę i miałam zamiar się skusić, a tu takie koktaile... big_grin
    • lenkaaa Re: Santa Clarita Diet 11.04.17, 13:54
      Ha, ha, jednak nie wyrobilam; okazuje sie ,ze to nie w moich gustach serial; nawet Olyphant (uwielbiany przze mnie gdy gral w Justified) nie ocalil tego serialu w moich oczach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka