Dodaj do ulubionych

The Americans 4

13.06.16, 00:29
Ogladal ktos, bo nawet wateczka nikt nie zalozyl...? Pierwsze 8 odcinkow trzymalo napiecie niezle ale potem sie jakos spsulo. Niby w ciekawym miejscu skonczyli ale jakos tak w ostatnich odcinkach akcja jakby sie rozlazila....
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: The Americans 4 13.06.16, 11:17
      Ja już dawno odpuściłam. Nawet nie wiem, czy 2 sezon widziałam...
      Ale Glx chyba ogląda. Tylko jego tu mało jakoś ostatnio...
      • lenkaaa Re: The Americans 4 13.06.16, 13:43
        A to TAKI DOBRY SERIAL jest. Strasznie sie dziwie, ze taka mala ma wsrod nas publike....
        • aniuta75 Re: The Americans 4 13.06.16, 13:57
          Ja nie wiem... Mnie właśnie te dobre nie kręcą już. Nudzą mnie wręcz. W ogóle dużo seriali mnie nudzi ostatnio i połowę co oglądałam porzucam i od jesieni patrzeć na nie nie będę. Może na starość głupieję?
          • lenkaaa Re: The Americans 4 13.06.16, 15:59
            Niekoniecznie. Tez tak czasem mam, ze jak za duzo ogladam ciezkich, psychologiczno-zyciowych, to potem mam tylko ochote, zeby sie odmozdzyc na lekkich komediach albo bajkach w stylu Grimm, tudziez tureckich sultanach lub Tyrant'ach wink
            • sil.wen Re: The Americans 4 13.06.16, 20:23
              A o czym to tak z grubsza?
              • lenkaaa Re: The Americans 4 13.06.16, 21:04
                O radzieckich szpiegach, ktorzy w latach 80-tych dzialaja w Ameryce, udajac przykladne amerykanskie malzenstwo z dwojka dzieci (ktore nie wiedza czym zajmuja sie ich rodzice). Ich najblizszym sasiadem jest agent FBI z departamentu anty-szpiegowskiego wink
                • sil.wen Re: The Americans 4 13.06.16, 21:14
                  Hmm, wygląda ciekawie.
                  A jakieś ciacha są?big_grin
                  • lenkaaa Re: The Americans 4 13.06.16, 22:27
                    Ani jednego.... sad
                    • sil.wen Re: The Americans 4 14.06.16, 15:56
                      Buuuu, a to ci niedogodność...
                      • yvi1 Re: The Americans 4 23.06.16, 18:31
                        No znowu sie robi ciekawie.Wspolna kolacja pastora i Stana smile.
                        Tylko Claudio za malo sad.
                        • galaxian1 Re: The Americans 4 29.06.16, 19:31
                          Durnoty gadacie tongue_out big_grin
                          Moim zdaniem Keri Russell jest całkiem ciachowata, nawet więcej niż całkiem smile

https://coolspotters.com/files/photos/406270/keri-russell-profile.jpg?1357470456
                          • aniuta75 Re: The Americans 4 29.06.16, 19:45
                            Pewnie, że jest smile.
                            A jak była młodsza (w serialu Felicity, który uwielbiałam suspicious) to miała do kompletu takie urocze loczki smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka