lenkaaa 13.06.16, 00:29 Ogladal ktos, bo nawet wateczka nikt nie zalozyl...? Pierwsze 8 odcinkow trzymalo napiecie niezle ale potem sie jakos spsulo. Niby w ciekawym miejscu skonczyli ale jakos tak w ostatnich odcinkach akcja jakby sie rozlazila.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: The Americans 4 13.06.16, 11:17 Ja już dawno odpuściłam. Nawet nie wiem, czy 2 sezon widziałam... Ale Glx chyba ogląda. Tylko jego tu mało jakoś ostatnio... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The Americans 4 13.06.16, 13:43 A to TAKI DOBRY SERIAL jest. Strasznie sie dziwie, ze taka mala ma wsrod nas publike.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Americans 4 13.06.16, 13:57 Ja nie wiem... Mnie właśnie te dobre nie kręcą już. Nudzą mnie wręcz. W ogóle dużo seriali mnie nudzi ostatnio i połowę co oglądałam porzucam i od jesieni patrzeć na nie nie będę. Może na starość głupieję? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The Americans 4 13.06.16, 15:59 Niekoniecznie. Tez tak czasem mam, ze jak za duzo ogladam ciezkich, psychologiczno-zyciowych, to potem mam tylko ochote, zeby sie odmozdzyc na lekkich komediach albo bajkach w stylu Grimm, tudziez tureckich sultanach lub Tyrant'ach Odpowiedz Link
lenkaaa Re: The Americans 4 13.06.16, 21:04 O radzieckich szpiegach, ktorzy w latach 80-tych dzialaja w Ameryce, udajac przykladne amerykanskie malzenstwo z dwojka dzieci (ktore nie wiedza czym zajmuja sie ich rodzice). Ich najblizszym sasiadem jest agent FBI z departamentu anty-szpiegowskiego Odpowiedz Link
sil.wen Re: The Americans 4 13.06.16, 21:14 Hmm, wygląda ciekawie. A jakieś ciacha są? Odpowiedz Link
yvi1 Re: The Americans 4 23.06.16, 18:31 No znowu sie robi ciekawie.Wspolna kolacja pastora i Stana . Tylko Claudio za malo . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: The Americans 4 29.06.16, 19:31 Durnoty gadacie Moim zdaniem Keri Russell jest całkiem ciachowata, nawet więcej niż całkiem Odpowiedz Link
aniuta75 Re: The Americans 4 29.06.16, 19:45 Pewnie, że jest . A jak była młodsza (w serialu Felicity, który uwielbiałam ) to miała do kompletu takie urocze loczki . Odpowiedz Link