luczijka 21.08.07, 16:17 Za dwie godziny wychodzę, więc muszę się doprowadzić do stanu używalności ;DDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: Idę myć włosy :P 21.08.07, 16:52 O kurka, jaka wazna informacja! Az by sie chcialo zapytac "a ktore" ? hehehe Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Zboczusiu ;D 21.08.07, 17:05 Galaxianowi to tylko jedno w głowie hehehehehe. A tak w ogóle to skąd on może wiedzieć gdzie Lu ma włosy a gdzie nie ;PPPP. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Zboczusiu ;D 21.08.07, 19:12 No wlasnie nie wiem! Dlatego pytam - czy te na glowie, czy moze te pod pachami!? A te zboczuchy juz tylko o jednym mysla ! Odpowiedz Link
luczijka Re: Zboczusiu ;D 21.08.07, 21:31 galaxian1 napisał: > Dlatego pytam - czy te na glowie, czy moze te pod pachami!? Galaxian włosów pod pachami się nie myje tylko wietrzy, więc domyśl się o które mi chodziło ;PPP Odpowiedz Link
milka323 Galaxian, czy ty masz cos na punkcie wlosow?:P 21.08.07, 22:14 bo to juz nie pierwszy raz jak cos insynuujesz w tym temacie ;P. Odpowiedz Link
mendosita Re: Idę myć włosy :P 21.08.07, 17:47 A u mnie wody ciepłej nie ma Oczywiscie bez żadnych zapowiedzi, najlepiej ludziom odciąć wodę na cały dzień Poczekam jeszcze ze dwie godziny, może włączą, a jak nie, to nastawię gary. Marzę już o kąpieli. Zły dzień dzisiaj dla mnie. Odpowiedz Link