Dodaj do ulubionych

poczta polska

13.03.09, 16:27
wykonczy mnie nerwowobig_grin
nie wiem czy u was tez tak jest,ale to co u mnie sie dzieje,to przechodzi ludzkie pojecie..
w poniedzialek znalazlam awizo, codziennie mykam na poczte,i ani razu jeszcze nie udalo mi sie odebrac paczkisuspicious

we wtorek, byl 10, ilosc emerytow byla niepojeta, pan za szybka sztuk 5, okienko otwarte jedno.. (niestety nie mialam 3 godzin na stanie;D)(w dodatku nowa moda na mojej poczcie, sprawdzanie dododu przy odbiorze..a akurat nie mialam dokumentow przy sobie:/)
sroda, bylam w okolicach godziny 10, przywitala mnie kartka, w dniu dzisiejszym poczta czynna od 11... pozniej nie moglam isc na poczte,bo mialam warsztaty ceramiczne.
wczoraj bylam wiec o 11, przywitala mnie kartka ze poczta czynna od 12suspicious moja radosc byla niepojetabig_grin
dzis wiec, z racji pieknej slonecznej pogody, spacerkiem udalam sie na poczte w okolicach chyba 11 .. przywitala mnie kartkasuspicious ze od 12.. tak jak by nie mozna bylo wczesniej, zrobic kartki o tym ze w srode, czwartek i piatek poczta funkcjonuje w innych godzinach... suspicious
wkurzylam siesuspicious
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: poczta polska 13.03.09, 17:00
      Łomamusiu to bym się wkurzyła i zaraz porządek zrobiła na tej poczcie suspicious.
      • lenkaaa Re: poczta polska 13.03.09, 17:13
        no rzeczywiscie rozrywkowo na tej waszej poczcie, pewnie w smoki klikaja z
        ranca, to nie maja czasu otworzyc wink
        • ilekobietamalat Re: poczta polska 13.03.09, 17:21
          hahah,lenka napewnobig_grin

aniuta, porzadki porzadkami,no ale nie bede sie przed emerytow pchala;D napisalam za to skargesuspicious o!big_grin potega internetu i maili;D
          • aniuta75 Re: poczta polska 13.03.09, 17:24
            Skarga swoja drogą ale jak jest 5 okienek, ludzi od groma i ciut ciut a jedna
            powolna pani obsługuje to bym zawezwała kierownika zmiany czy jak im tam - to
            zawsze działa big_grin.
            • ilekobietamalat Re: poczta polska 13.03.09, 17:28
              ech,jakos jestem za grzeczna,niewinna i niesmialawink
              • aniuta75 Re: poczta polska 13.03.09, 17:42
                ilekobietamalat napisała:

> ech,jakos jestem za grzeczna,niewinna i niesmialawink

Nie wierzem suspicious.
                • ilekobietamalat Re: poczta polska 13.03.09, 17:46
                  no wiesz co!big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka