buuubi 02.06.06, 16:18 Szybkie pytanko: Mają wymagania czy w miarę łagodnie ? Niestety nie znalazłam nigdzie kalkulatora sprawdzajacego czy mam zdolność w BPH Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wlodekbx Re: Zdolność kredytowa w BPH 02.06.06, 17:16 chyba wszystkie banki maja zblizone kryteria wg ktorych obliczają podstawe, przynajmniej mi zdolnośc w bph,pkobp i mbank wyszła prawie taka sama; bardziej chyba zalezy od osoby ktora powadzi Twoja sprawe i np. sprawdzi rzeczywiste wydatki np. placenie kartą za benzyne, słyszalem ze w niektorych bankach jest to praktyka; ja np. dogadalem sie z panią i nie wpisalem posiadania samochodu wogole; pozdr, Odpowiedz Link
wlodekbx Re: Zdolność kredytowa w BPH 02.06.06, 17:20 wlasnie nizej przeczytalem ze ktos poszukuje certyfikatu ktory obniza marze o 0.5 punktu na 6mcy dla bioracego kredyt i tego kto ma ten certyfikat; a ja wczoraj go dostalem wiec jesli sie zdecydujesz i dosttaniesz kredyt to mozemy sobie pomoc troszke zaoszczedzic; pozdr, Odpowiedz Link
buuubi Re: Zdolność kredytowa w BPH 03.06.06, 10:19 A o co dokładnie chodzi z tym certyfikatem? Prawdopodobnie w ciągu najbliższego tygodnia okaże się gdzie biorę kredyt. W Pko bp dają mi tyle ile potrzebuję Odpowiedz Link
wlodekbx Re: Zdolność kredytowa w BPH 05.06.06, 09:00 ten certyfikat to akcja reklamowa bph i działa tylko w bph; jako ich obecny klient dostalem takie cartyfikaty które jesli przekaże potencjalnym nowym klientom starającym sie o kredyt mieszkaniowy w bph obnizają prowizje o 0.5%, a mi obnizają marżę o 0.5% na 6 misiecy; pozdr; Odpowiedz Link
buuubi Re: Zdolność kredytowa w BPH 06.06.06, 07:30 Ok., dzięki. W razie czego będe się odzywać. Pozdrawiam Odpowiedz Link