carandiru 10.03.07, 12:56 Witam wszystkich Polakow mieszkajacych w Monachium! Mam nadzieje ze bedzie to miejsce wymiany wszelkich informacji! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carandiru Re: Witam! 25.03.07, 11:17 Hej! Witam z Unterchahimg!!!! Moze forum jednak ruzy :) poydrawiam! Odpowiedz Link
sedo8 forum "Polonia w Niemczech" 26.03.07, 00:04 A może wystarczy nam forum "Polonia w Niemczech"? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10001 Odpowiedz Link
carandiru Re: forum "Polonia w Niemczech" 26.03.07, 11:45 Jak kto lubi, w Polsce mamy nawet forum osiedlowe, sporo spraw mozna omowic lokalnie i nie trzeba wyszukiwac postow. Jezeli to nie wypali, zawsze mozna je usunac. pozdrawiam! Odpowiedz Link
brzoskaa Re: Witam! 06.04.07, 00:42 Heh szkoda ze tak pozno, mieszkala semetr w Monachium, tzn. za Monachium bo jeszcze za Neuperlach Sued Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
japs76 Re: Witam! 13.04.07, 11:45 hej witam.pozdrowienia z leim.fajny weekend sie nam zapowiada;) Odpowiedz Link
ida-maria Hej !!! 21.04.07, 21:07 Witam z Gilching (to jakies 20km. od Monachium w kierunku Lindau). Wczesniej mieszkalam w miescie ale po urodzeniu dziecka wyprowadzilismy sie "na prowincje" i szczerze mowiac nie zaluje:)) zreszta do Monachium i tak musze jezdzic przynajmniej 3^razy w tygodniu. pozdrawiam Odpowiedz Link
ania2814 Re: Hej !!! 26.04.07, 14:29 Czesc! Ja mieszkam na Sendling. Fajnie, bo blisko do miasta, ale tez jestem mama i dlatego tez mysle o przeprowadzce w cichsze miejsce. Odpowiedz Link
mrugalka74 Re: Witam!wyprowadzac sie czy nie... 29.08.07, 22:17 hej witam, od dzis na tym forum, ciesze sie bardzo bo jenak trudno wymieniac sie wiadomosciami, a takie forum jest lepsze niz poczta pantoflowa. napiszcie , czytalam pare postow, zalety i wady jak mieszkalisciew miescie, ateraz te 3okm, wiecej lub mniej od Monachium.mamy malego synka, wachamy sie podjac tak decyzje, bo oboje mam niedaleko prace, mieszkamy w Au, nad Isara, ale i Miete wysoka i ciasno, i pies :)) jak wy to oceniacie , wlasna decyzje-warto?i jak ksztaltuje sie zycie na prowincji? Odpowiedz Link
malgola877 Re: Witam!wyprowadzac sie czy nie... 23.11.07, 15:50 ja rowniez witam :) mieszkam 70km od Monachium w malej wiosce niedaleko Uffing/ Murnau POZDRAWIAM Odpowiedz Link