jezakew 03.03.07, 17:31 Witam.Czy ktoś może polecić mi gdzie mogę odstawić rower do gruntownego przeglądu.Najlepiej w Wieliczce lub okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeneq771 Re: rower 03.03.07, 23:26 jezakew napisała: > Witam.Czy ktoś może polecić mi gdzie mogę odstawić rower do gruntownego > przeglądu.Najlepiej w Wieliczce lub okolicy. Zależy co rozumiesz przez okolicę? Mogę Ci podać parę dobrych serwisów w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
jezakew Re: rower 04.03.07, 08:44 Będę wdzięczna za namiary z tym że raczej na drugi koniec Krakowa się nie wybiorę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zeneq771 Re: rower 04.03.07, 15:41 No to w Krakowie: Najbliżej Wieliczki MZ dobry sklep/serwis to Secesja na rogu Wielickiej i Powstańców. Osobiście polecam Ando na Madalińskiego (Dębniki) ale to już trochę dalej. Jest też sklep rowerowy (to i pewnie serwis) za Wieliczką jak się jedzie w stronę Niepołomic - Bike New w Zabawie - czy jakoś tak. Nie byłem tam ale z tego co słyszałem nie jest taki zły. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik_o Re: rower 05.07.07, 14:38 Witam trochę czasu minęlo od tego postu, ale na przyszłość, to polecam KOTIK BIKE, są z Wieliczki, a dodatkowo przyjeżdzają po rower i odstawiają na miejsce. Namiary na stronie - www.kotikbike.pl Odpowiedz Link Zgłoś