samboraga 13.04.05, 10:46 odbiło mi przepraszam najchętniej zwaliłabym na wiosnę ale....mea culpa Darcia, Sion - to zwłaszcza do Was, przepraszam za zamieszanie jeszcze o nożyczkach już sa lekkoo przykurzone, jeszcze trochę zarosną pajeczyną ku chwale różnorodności Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzek2 Re: mea culpa 13.04.05, 10:54 )))))))))))))))))))))) Samboraga, do narzędzi pracy moderatora może oprócz nożyczek (a daj je może na najwyższą półkę proponuję zakupić skory zapas herbatki z melisy )) - tak na wszelki wypadek... ale obyś nie musiała jej często pić Ciekawe ile Addri siwych włosów wyrosło od powstania forum... A tak poważnie - jak widać Pan Bóg ma i swoje "wtyki" w Internecie. Cieszę się ogólnie, tak mi się dziś miło na sercu robi czytając forum... Odpowiedz Link
addria Re: mea culpa 13.04.05, 11:37 > Ciekawe ile Addri siwych włosów wyrosło od powstania forum... Toż już ze mnie białogłowa całkowita Odpowiedz Link
darcia73 Re: mea culpa 13.04.05, 11:52 Samboraga, wszystko jest OK, ja Ciebie rozumiem co nie przeszkadza mi walczyc o swoje pozdrawiam Cię bradzo ciepło Odpowiedz Link