merynosek 20.05.07, 12:20 Mam pytanie,na ile wczesniej trzeba sie interesowac zapisem do Siostr? I ile kosztuje mesiecznie opieka nad dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merynosek Re: Przedszkole w Sierczy 20.05.07, 12:22 merynosek napisała: > Mam pytanie,na ile wczesniej trzeba sie interesowac zapisem do Siostr? I ile > kosztuje miesiecznie opieka nad dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
jessia Re: Przedszkole w Sierczy 22.05.07, 22:05 Niestety rekrutacja na tenrok juz się zakończyła - odbyła sie na tych samych zasadach i w tym samym czasie, co rekrutacja do innych przedskoli wielickich. Tez byla delegacja od kuratorium i listy juz są. Czy mozna się jeszcze zapisac na rezerwowych: nie wiem, choć sądzę, że jak się nie zapisało dziecka w kwietniu to marne szanse. Co do płatności to nie wiem, jeszcze muszę sie dowiedzieć... Mam nadzieję, że nie za dużo :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
skanerek4 Re: Przedszkole w Sierczy 23.05.07, 10:46 a może lepiej zadzwonic ?? Przedszkole Sióstr Urszulanek Unii Rzymskiej tel. 0 12 278 61 88 32-020 (p-ta Wieliczka) Siercza Odpowiedz Link Zgłoś
joagab Re: Przdszkole w Sierczy 07.06.07, 22:56 ja tam kiedys dzwoniłam - powiedziano mi że najlepiej przyjśc poczyatć regulkamin na miejscu. ja w tym roku tylko się orientuję, dziecko ma 2 latka, ale chciałabym żeby w przyszłym roku nie było problemów - może ktos wie tak ogołnie jakie sa kryteria?. np. jak oboje rodziców pracuja? i w jakich godzinach jest czynne? dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś