Gość: RealniePatrzac Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.204.188.190.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.09.13, 16:45 Ściema jak u babci na wczasach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna43 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.belive.attachmen.sx 07.09.13, 14:38 kaliaroza to oszustka i wyłudzaczka która twierdzi że opętał cię diabeł i wymusza od ciebie pieniądze! ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.13, 17:29 hoho...teraz wróżki maski e-mailowe pozakładały i szaleją jedna przez drugą.Która lepsza oszustka?Ta z maską czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.dynamic.mm.pl 07.09.13, 21:44 nigdy czegoś takiego nie usłyszałam od niej.... moze warto samemu sie przekonac? ja robilam i czekam na efekty Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 16.09.13, 20:57 Jeszcze bogaci się znajdują na same internetowe bajki. Trudno w to uwierzyć.... Gość portalu: zainteresowana napisał(a): > Witam! > Czytałam wiele o osobach, które się tym zajmują i nie wiem kogo wybrać aby osią > gnąć cel. > Mam na myśli Lilith, magicznepogotowie, Stana, wróżke.marte, praktykującego mag > a itp > Czy któreś z Was pomogłoby mi w wyborze ? > > O lilith slyszałam wiele niepochlebnych opinii, o Marcie sama nie wiem? Stan je > st podobno drogi, ale skuteczny ? > Kogo mam wybrać ? Moja sprawa jest trudna. Dlugo już walcze, a efektu nie ma... > :( > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s9 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.13, 10:13 Ostrzegam wszystkich przed wrozka Gosia z Olsztyna. Wyludza pieniadze, obiecuje gruszki na wiezbie i kazdemu klientowi opowiada te same bajki. Najpierw umawia sie na konkretna kwote, a potem kaze sobie doplacac i przyjezdzac osobiscie z kwota 400zł. Jej wrozba w ogole nie pokryla sie z prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.181.165.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.10.13, 23:10 Wróżka Gosia to bardzo dobra kobieta. Pomaga każdemu kto się do niej zglosi.Jej wróżby są bardzo trafne magia działa czrgo i ja jestem przykładem. S9 jest kims kto nie sluchal rad wróżki i teraz się mści lub jest to konkurencja podajaca się za byłego klienta. Gosia pracuje non stop z kimś a to wzbudza zazdrość u tych co nie mają klientów. Teraz posucha co? Kto madry czytać bzdur nie będzie a za nim skorzysta z jej usług wejdzie wpierw na stronke ktora polecam. www.wrozkagosia.blogspot.com wejdź i poczytaj i sam zadecyduj czy ona ma Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogumiła Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.31.54.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.10.13, 00:18 Od trzech miesięcy nie mogę uzyskać odpowiedzi od ITOn, czy ktoś korzystał z jego usług? Już z trzy razy pisałam i wiecznie nic. Czy to w ogóle ktoś z Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
1glus12 do s9 16.10.13, 00:15 Zauważ, że tylko ty piszesz negatywy, rozsiewasz je po całym necie i po co? chyba tylko po to by udowodnić że kłamiesz. Ten kto jest klientem Gosi wie o niej wszystko a ty? gubisz się niestety i tym samym potwierdzasz jej wiarygodność, zwłaszcza dla klientów którzy jeszcze z nią pracują.Naprawdę dodajesz im otuchy pisząc te bzdury. Każda osoba która robi rytuały u Gosi-Powtarzam wie o niej wszystko, wie co robi, wie w jaki sposób Gosia zajmuje się klientami a ty najprawdopodobniej jesteś kimś z branży komu nie idzie wróżenie i magia , znalazłeś sposób na pokonanie konkurecji, nie zdajesz sobie jednak z tego sprawy że to działa odwrotnie. Kto mądry od razu widzi że pisze wszędzie jedna osoba w jednym celu no i to że na 100% nie jest to były klient. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.30.117.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.11.13, 20:27 Witam serdecznie.mam 42 lata i chciala bym zamowic rytual milosny.prosze o odpowiedz pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sfrustrowanej Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 16:47 mam podobne doświadczenia Słabe pocieszenie, ale też - sfrustrowana :((( Witaj w klubie PS Czy pieniazki na jaki nr konta przesłałaś, czy czasem nie do BZ WBK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.180.63.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.12.13, 17:43 a ile jej placilas? i do jakiego banku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 18:09 a kiedy wplacilas , ja sie z nia kontaktowalam wybralam forme telefoniczna i normalnie byl kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 18:10 ps nie ma konta w bzwbk Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 26.12.13, 18:14 Salamandra jesteś zdrowo jebnięta w mózg! Sama zadaje pytania, sama odpowiada i wie ze nie w bz wbk. Buhaha Gość portalu: marysia napisał(a): > ps nie ma konta w bzwbk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOP oszustom Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 18:26 P.S. Dla policji nie ma żadnego problemu ustalić, kto tak naprawde jest właścicielem konkretnego konta, nawet jeżeli zostało założone na okaziciela :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.180.63.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.12.13, 18:32 to co robisz jest wbrew prawu i podobnie dla policji nie będzie problemem ustalenie Kto wypisuje oszczerstwa.Nie publikuje się bez zgody właściciela numeru jego konta. Ja jednak mam pytanie jak ma na imię wróżka którą tu oczerniacie? Robiac przelew trzeba je podać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOP oszustom Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 18:31 każdy, jasne.:) nawet cały - "portal" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOP oszustom Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 18:40 casablanko, nie podniecaj się tak. Na wszystko - jest swój czas. Jesteście jak banda przedszkolaków w piaskownicy, żadne delikatne ostrzeżenia nie robią na was wrażenia. No cóz, koniec żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.180.63.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.12.13, 18:51 leczcie głowy !.może zostały resztki nadzieji na to ze odnajdziecie się w społeczeństwie. W przeciwnym razie dom bez klamek lub kraty w oknach za szkalowanie.Co do ostatniego zdania kto nie wierzy ze za to mozna ponieść kare niech zapyta na policji. To są powazne wykroczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 18:53 Gadasz sam ze sobą casablanka11? No cóz, dolegliwości natury emocjonalnej, sa poważną sprawą i nie należy ich lekceważyc! PS Ostatnio ktoś mi groził, że mnie "zniszczy w miejscu pracy"? Że podobno ma zamiar wysłać do mojego dyrektora i współpracowników maile o takliej tresci, że sama się zwolnię i będę skonczona? Czy to nie są aby pogrózki? Odśwież pamięć, otwórz podręcznik historii i przypomnij sobie: prawo Muharabiego, matole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 19:04 Jaka wrózba??? To Basza mi - wrózył???? Ha ha ha ha..... PS Jedyne co w tej chwili moze mi zarzucic policja, że nie zgłosiłam to co wiem o waszym ..."portalu" przez cały rok czasu! Debile Myslisz że wciaż jestem ta samą zakochaną idiotką co rok temu.? Nie będę już wiecej kontaktować się z wami poprzez te debilne portale ezoteryczne! Żarty sie skończyły. Czekałam Byłam bardzo cierpliwa, liczyłam na gest dobrej woli z waszej strony Finita la comedia. Pa. To mój ostatni wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.180.63.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.12.13, 19:05 aaaaaaa:) to faktycznie istota z niej niespełna rozumku.Basza to Babiarz i nie należy jego filtrów brac poważnie. Nie wiem nic na temat żony ale mozna chyba tylko wspolczuc.A reszcie zakochanym w nim kobiet życzyć powrotu do zdrowia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 19:09 Świetnie Umieszczanie treści prywatnych maili bez zgody autora :)))))) Brawo! Głupota twaja nie zna granic. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 19:11 a czyje to numery kont? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.180.63.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.12.13, 19:13 Tu cala "lesna Góra"psychiatrow nie pomoże. Jest to tylko kolejny dowód na to kto łapie się za magię komu ona zaszkodzila nie pomogla. Po magie trzeba siegac z głową z pełną odpowiedzialnością a nie istniejac w innej rzeczywistości. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 19:14 kobietamag nie ma konta w bzwbk, wiem bo korzystalam kilka razy z jej uslug i akurat u mnie sie sprawdzilo tak wiec nie wiem czemu ja oczerniacie i wypisujecie takie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 19:21 a wiesz ze istnieje cos takiego jak IP? Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 29.12.13, 14:45 Proszę nie obrażać lisa. W naturze jest bowiem ważnym ogniwem. To porównanie ubliża zwierzęciu. Podły może być tylko człowiek nie zwierzę. casablanka11 napisał(a): > Salamandra wróć pod swój nick lisie fałszywy > > Gość portalu: marysia napisał(a): > > > kobietamag nie ma konta w bzwbk, wiem bo korzystalam kilka razy z jej us > lug i > > akurat u mnie sie sprawdzilo tak wiec nie wiem czemu ja oczerniacie i wyp > isujec > > ie takie bzdury > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do doora40i4 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 15:05 Wiesz, człowiek jakoś tak za bardzo panoszy się ze swoim człowieczeństwe, a tak naprawdę, ssakiem jest, i tyle. Wywyższa się nad światem zwierząt, a to błąd wielki. Gdzieś czytałam, że niektóre plemiona nawet teraz, eskimosi chyba, jak muszą zabić zwierzę aby zaspokoić swój głod, przepraszają ducha tego zwierzęcia za swój czyn i odprawiają rytuał "udobruchania". Szacunek dla zwierząt, to szacunek dla ludzi. Obecnie, nikt nie szanuje nikogo. Poczytac wystarczy wypowiedzi na tym forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
likurila Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 29.12.13, 15:03 Obiecałam panu, u którego miałam wykonywany rytuał, że jak wyjdzie to wszędzie będe go chwalić. Dlatego też piszę swoją historię. Czytając przypadki na forum, mój nie różni się praktycznie niczym; przez własną zaborczość straciłam mężczyznę, który był dla mnie całym światem. Robiłam wszystko, aby go odzyskać i nic, kompletnie nic nie działało. Palenie świeczek, talizmany, szeptunki na Ukrainie, Lillith Black Moon, Pani Ola, ezo coaching, wydane tysiące i przepłakane noce, nic więcej. Złapałam się kolejnej próby ratunku, chodź po wcześniejszych przygodach sama już w to chyba nie wierzyłam. Napisałam do Pana Artura, po wysłuchaniu mojej historii zaproponował mi silniejszy rytuał oraz spętanie. Wiele nie ryzykowałam, więc spróbowałem i nie żałuję. Półtora miesiąca po rytuałach facet sam zaczął wypisywać, że tęskni. Dzisiaj jesteśmy znów razem i będe robić wszystko, aby ten związek pielęgnować teraz jak najlepiej potrafię. To tyle mojej historii, uwierzyłam na powrót w magię, uwierzyłam w ludzi i jestem szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.180.63.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.12.13, 15:38 ludzie książki czytajcie:) będzie wiedza na temat magii i tego jak działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Apollonus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 18:42 apollonus.pl on robi dobrze , zamawiałam u niego i działa więc mogę polecić. Tylko uwaga go ciężko złapać ale zrobi dobrze trzeba do niego pisać i prosić ja zamawiałam u innych i guzik wyszło na niego się trochę naczekałam ale za to są efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
17myszka8 Re: Apollonus 24.06.14, 21:05 Witam Ja chciałam powiedziec że nie jestem zadowolona z jego usług.Rok temu zostawil mnie chlopak po 5 latach i zamówiłam u apollonusa urok żę by do mnie wrócił i mineło 11 miesięcy i urok nie zadziałał a mój były ma nową dziewczyne od dwóch miesięcy, i jak napisałam czy może coś zrobić to powiedział ze tak ale znowu muszę zaplacić 615 zl. gdy mu odpisałam że powinno to być w zakresie tamtego uroku bo tamten nie zadziałał to do dnia dzisiejszego nie odpisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Apollonus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 15:03 Na Facebook jest co najmniej 10 osób o personalich Artur Lenart, skąd pewnośc, że to ten konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny nick Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.leaseweb.com 30.12.13, 16:28 Nowa Wieś Wielka to wieś w województwie kujawsko-pomorskim, w powiecie bydgoskim. Liczba ludności 2207 Arturko w okolicach Bydgoszczy kręci swe interesy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.torun.mm.pl 10.01.14, 11:12 a ja mam pytanie o Malaborę? podobno jest skuteczny, tylko juz miesiąc czekam na odpowiedź i cisza.szukam naprawdę kogoś skutecznego, bo dotychczas trafiłam na samych oszustów, którzy zapewniali, ze rytuał pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.play-internet.pl 17.01.14, 23:57 Mi ani malabora ani Artur nie pomogli... Sama zaczelam działać i wtedy coś minimalnie drgnelo... Poczytajcie trochę o magii, na zagranicznych forach,moze cos zdziałacie.. Wszyscy mówią ze robiąc samemu wkładacie więcej energii ... I nie dajecie zarobic oszustom. Good luck Odpowiedz Link Zgłoś
1glus12 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 18.01.14, 00:09 Nie każdy jest oszustem, ale ten co nie każe nic robic moze nim być faktycznie. Dobry mag daje klientowi tez cos do zrobienia po to tylko by właśnie energia klienta została włożona i wowczas działa wszystko. Co do robienia samemu przestrzegam bo jest to niebezpieczne, to jednak jest praca z energiami i trzeba mieć przygotowanie, jeśli nie to zawsze trzeba zadbać o tzw. BHP pracy czyli pełną ochronę czyli dowiedziec się w jaki sposób sie chronic i jak powinien wygladać rytuał. Dalej idąc, nie zawsze wystarczy wykonac jeden raz rytuał czasem trzeba robić go codziennie az do skutku i nie mozna sie zrazać ze nie działa cos. Trening czyni z nas mistrza.Polecam książkę J.H.Brennan "Magia"- autor znany na całym świecie ezoteryki;) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
1glus12 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 18.01.14, 00:16 Dodam jeszcze, że nie można poddawać się zwątpieniom bo to niszczy wszystko co się robi w danej sprawie, to działa jak kontr-magia.Zawsze pozytuwne myślenie i realne wsparcie osoby która robi wasze rytuały, jej zadaniem jest was wspierac bo tylko tak w większości przypadków bedzie zamierzony efekt. I nie ma czegoś takiego że rytuał ma zadziałać zaraz, on moze dać efekty dopiero po kilku miesiacach, niestety tak działa prawdziwa magia, zapomnijcie o bajkach z Darry ptterem;) prawdziwa magia wyglada zupełnie inaczej. O tym co tu piszę przeczytacie w książce wcześniej wspomnianej J.H.Brennan"Magia" Odpowiedz Link Zgłoś
1glus12 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 18.01.14, 00:19 przepraszam miało być z Harrym Potterem :) Odpowiedz Link Zgłoś