Dodaj do ulubionych

czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do oczu

26.09.09, 16:50
Czasami sobie was czytam i jestem zniesmaczona osobami które piszą czasami takie obraźliwe teksty a jeszcze bardziej jestem znismaczona tym ze jak jakis ezoteryk ma dobre opinie to zaraz inny (pseudo ezoteryk albo słaby ezoteryk ) podaje sie z a klientów i pisze nie prawde.
Dla osób ktore czytaj gazete powiem tylko by opini z forum nie brac pod uwage poniwaz prawdziwy ezoteryk nie potrzebuje reklamy na forum szczegolnie jeszcze takim jak gazeta
Obserwuj wątek
    • wrozka-gazetowa Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do 26.09.09, 16:52
      jest tutaj kilka ezoteryków którzy wiadom prym na gaziecie i na siłe sie reklamuja nie bede ich tutaj wymieniac bo nie zniżam sie do poziomu tych osób .
    • Gość: obserwator Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 17:25
      Bo na gazecie siedzą sami słabi ezoterycy :D
      Wiadomo ze te z górej półki nawet na gazete nie wchodzą.
    • Gość: robert74 Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do IP: *.privacyfoundation.de 27.09.09, 20:03
      Bo siedzą zazdrosnicy i ogryzają paznokcie. No niech się dadzą przebić tym
      ludziom. Przecież jak ktoś nie dpełni oczekiwań klientów to odejdą. Ja tego nie
      rozumiem. Może źle myślę? Jak ktoś coś napisze to zaraz podejrzany o najgorsze.
      Chyba mamy już taką mentalność. Mi to nie przeszkadza. Myślę, że kogo nie
      interesują wątki, to nie powinien zaglądać i komentować. Ja czytam te, które
      mnie interesują a reszta mi nie zawadza. Przecież to forum i można się
      wypowiadać. Tyle ile jest użytkowników forum, tyle jest zdań, moje jest jak
      wyżej napisałem.
    • Gość: kaśka Re: pyt, do wrózki gazetnicy. IP: 217.109.105.* 27.09.09, 20:53
      A ja sie pytam po co wrozka gazetowa tutaj siedzi i tylko zniesmacza się?
      Zastanawiające. Wróżki gazetowe nie sa już modne i też pewnie tutaj za darmo nie
      siedzą. to czego Pani tutaj szuka jak jest tak bebe? Przyszła Pani mącić wodę?
      • carmilla_vamp Re: pyt, do wrózki gazetnicy. 28.09.09, 08:38
        A co Ci do tego? Przyszłaś mącić jej samopoczucie?
        Jak nie masz nic do powiedzenia- załóż bloga. A nie wcinaj się, kiedy ktoś
        próbuje przemówić towarzystwu do rozumu..
        • Gość: lucynka Re: do wrózki carmilli IP: *.privacyfoundation.de 28.09.09, 13:00
          Po takiej wypowiedzi widać klasę wróżki.Do takiej to bym już na pewno nie
          poszła. Po co oceniać kogoś kto chce się wypowiedzieć? Żenada i wiocha.
          Wszystkim Pani doradza i dyryguje. Warto samej sobie pisać bloga. Nieładnie.Co z
          Pani za wróżka?
          • Gość: gość nie oceniajmy innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 14:31
            zgadzam się. to jest forum i tu każdy może się wypowiedzieć.
    • wrozka-gazetowa Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do 29.09.09, 19:30
      Chyba mnie źle zrozumieliscie.
      j a nie mam zamiaru osadzać innych osob tym bardziej ezoteryków którzy tutajs iedza na forum ,kazdy ma prawo wyboru .
      • Gość: wróżka Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 21:21
        Jestem wróżką "starej daty" i smuci mnie to, że do ezoteryki mają dostęp osoby
        nie powołane do tego a zajmujące się ezoteryką tylko z chęci zarobku. W tej
        sytuacji nie ma się co dziwić, że później dzieją się takie rzeczy jak tu na forum.
    • Gość: czemu Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do IP: *.net.inotel.pl 29.09.09, 21:25
      Dlatego, że ludzie mają brak kultury w sobie, a na forum jak Cię
      niby nikt nie zna i nie widzi to przeciez łatwiej. Odwagę mają.
      Ciekawe, czy w cztery oczy też tak prosto im to idzie....?
      • carmilla_vamp Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do 30.09.09, 07:32
        Możesz uwierzyć- idzie ;) jedna z bardziej znanych numerolożek powiedziała mi,
        żebym puknęła się w łeb, bo "trzeba mnie leczyć".
        Dlaczego? ;> bo złapałam ją na kłamstwie. Kim była- nie podam. Przez wzgląd na
        to, że wiele osób ją chwali, i wiem, że zaraz by na mnie napadli...
    • Gość: Danuta Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 15:42
      Wróżko gazetowa - masz 100 % rację
      • Gość: hala Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 16:00
        Bo tu konkurencje sie niszczy, czy dobra czy zla, a tych prawdziwych opini jest
        zapewne malo......
    • Gość: tarock Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.10, 17:40
      bo to jest tak
      nawet najlepsza tarocistka wrozbitka czy astrolog dla jednej osoby
      bedzie osoba naj a dla drugiej nie
      pamietajcie ze wrozka tez czlowiek , dla mnie pani x moze byc
      najlepsza w wrozeniu moze sie wszystko sprawdzac a dla pani Z moja
      wrozka x bedzie totalna klapa
      troche teraz jest inne pojecie przewidywania przyszlosci
      kiedys sie bralo to co sie dostalo , jaka by to prawda nie byla
      a teraz ? jesli powiem tak wroci - jestem najlepsza
      jesli powiem nie wroci - jestem be
      ludzie sa coraz bardziej slabi psychicznie teraz wrozka to :
      psycholog tarocistka /wrozbitka i przyjaciolka w jednej osobie
      a obsmarowywanie , z niektorymi postami moge sie zgodzic
      ale ...ezoteryk obrazajacy ezoteryka
      to dla mnie dno ...a zaden ezoteryk
      pozdrawiam
      • Gość: I Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 10:55
        Jestem za tym . Tu się po prostu pisać nie chce .Wróżący z teog forum szukają klientów i oczerniają innych ezoteryków , którzy w większosći nawet o tym nie wiedzą .
        • Gość: gość Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.10, 23:08
          no właśnie! czemu?
          myślałam, że to forum dla osób korzystających z usług wróżek itp.,
          ale widzę, że to jakieś pole bitwy między świadczącymi tego rodzaju
          usługi. dziś zadałam pytanie odnośnie jednej z wróżek i od razu, na
          dzien dobry ktoś skomentował ( zresztą dość nieskładnie ) mój post
          twierdząc, że w ten sposób promuje stronę osoby, o którą pytam.
          żenada.
    • skorupka-3 Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do 29.04.10, 12:30
      Tak się dzieje ponieważ mało kto z osób zajmujących się magią czy
      wróżbami na tym forum o BHP w tym co robi - zapomina lub nie dba o
      OCZYSZCZANIE po pracy i przed . Takie są skutki w pierwszej fazie ,
      fazą końcową jest obłąkanie . Każdy jest kowalem swojego losu ,
      zaczyna się od małych błędów a kończy katastrofą .
      • Gość: Robert Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do IP: 109.243.228.* 30.04.10, 10:15
        A co? należy milczeć jak jest ktoś oszustem?
        Należy głośno o tym mówić, pisać.
        Niewygodne?
        Oczywiście, niewygodne dla oszusta.

• Gość: ja Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do IP: *.internetia.net.pl 30.04.10, 19:01
          z tym się zgodzę, wróżbiarstwo stało się dla wielu łatwym sposobem na zarobienie
          pieniędzy, zwróćcie uwagę na allegro - wróżka z 100 pozytywnych komentarzy, ma
          sprzedanych 10 produktów z czego 9 to bluzki ...
          nie z każdy może skorzystać ze spotkania osobistego, a mało która "realna"
          wróżka stawia karty przez telefon. E-mail był naprawdę świetnym rozwiązaniem,
          ale niestety tylko do czasu :(
          człowiek dla człowieka jest tylko źródłem dochodu
          ( nie twierdzę, że nie ma wyjątków, bo jak najbardziej są, ale to 1% "branży" )
          • Gość: gość Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.10, 19:11
            Robert: to, że jest tu dużo krętaczy zdążyłam już zauważyć. ale
            jeśli zadaję pytanie typu: co sądzicie o...? czy ktoś korzystał z
            jej/jego usług? i pierwsza odpowiedź jaką otrzymuję brzmi: a co?
            stronę internetową trzeba wypromować? - to chyba mogę uznać, że
            odpowiadający trochę pospieszył się w ocenie pytającego a jego celem
            nie jest ostrzeżenie kogoś przed nieuczciwością innych tylko przede
            wszystkim zrobienie tzw. czarnego pr-u ( co wychodzi mu dość
            nieudolnie ). jak się chce kogoś ostrzec przed innym to odpowiada
            się: nie korzystaj z jego/jej usług bo to, to i to.
            • Gość: kasienka Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:52
              ja uważam ze te opinie na forum nie s ado konca wiarygodne poniewaz znane s a przypadki tu na forum kiedy konkurecjia pisała negatywy
    • agrentowy4321 Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do 05.03.23, 09:08
      Bardzo ambitne zagadnienie
    • irona.sonata Re: czemu na gazecie jeden drugiemu skacze do 25.04.23, 19:26
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka