petea1 04.10.09, 16:38 w tym samym dniu i wszystkie powiedzialy ( zresztą znane wróżki). to samo.... czy to oznacza ze przepowiednia na pewno się spelni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: dzwonilam do 3 wróżek IP: *.autocom.pl 04.10.09, 16:50 Nie, mi kiedyś kilka wróżek powiedziało to samo, i nic się nie sprawdziło. Moja wróżba dotyczyła pracy,miałam tam pracować po stażu- mieli mi zaproponować pracę,a nikt nie zadzwonił, pomimo iż "trzymałam rękę na pulsie", a niespodziewanie jestem zupełnie w innym miejscu, z czego się teraz cieszę!Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: dzwonilam do 3 wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 16:53 to dlaczego takie wróżby się zdarzają? Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: dzwonilam do 3 wróżek 05.10.09, 12:54 Nie "zdarzają" tylko "zderzają"... ;-) Te wróżki telefoniczno-SMSowe to jedna wielka ściema i manipulacja dla kasy, więc nie wolno im wierzyć! tym bardziej, że przecież przekazuja sobie dane klientów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijentka Re: dzwonilam do 3 wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 13:25 Wrózbita Maciej i Satis polecają siebie nawzajem i to samo widzą w kartach.... Odpowiedz Link Zgłoś
petea1 Re: dzwonilam do 3 wróżek 04.10.09, 17:01 petea1 napisała: > w tym samym dniu i wszystkie powiedzialy ( zresztą znane wróżki). to > samo.... czy to oznacza ze przepowiednia na pewno się spelni? dodam że sprawa dotyczy rozwodu... wszystkie wrózki na 100% stwierdzily ze nie będzie rozwodu.... co tym sądzić? wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dzwonilam do 3 wróżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 13:28 Napisz do pani tw_wc coś takiego tutaj na forum ona jest dobra:) Odpowiedz Link Zgłoś
petea1 Re: dzwonilam do 3 wróżek 05.10.09, 14:10 dzięki na info, postaram sie znaleśc tem wróżkę, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: dzwonilam do 3 wróżek 05.03.23, 08:58 Dużo rozmyślam ostatnio o tym Odpowiedz Link Zgłoś