Gość: Ania IP: *.media4.pl 28.11.09, 23:25 Witam. Postawiłam sobie karty Tarota i w układzie wyszedł jako pierwszy Świat, w srodku Sąd i po prawej stronie Pustelnik. Chodzi o moje relacje z pewnym mężczyzną. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: Świat, Sąd i Pustelnik IP: *.access.telenet.be 28.11.09, 23:28 Aniu, a moze lepiej zapytac na forum Szkolka Tarota? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Świat, Sąd i Pustelnik 29.11.09, 04:28 Jak ci nikt nie pomoze za tydzien powinnam tu zagladnąc wtedy odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
laguz Re: Świat, Sąd i Pustelnik 30.11.09, 13:11 Witam! Ja bym ten rozkład zinterpretował w ten sposób: świat, to przeważnie gotowość na wszystko, co szykuje dla nas życie, sąd mówi, że wszystkie Twoje sprawy ogólne powinny ulec rozwiązaniu, a pustelnik oznacza stabilizację i ucieczkę w samotność lub potrzebę wyciszenia. Więc w odniesieniu do Twojego zapytania o stosunek do pewnego mężczyzny można powiedzieć w ten sposób: Większość Twoich spraw obraca się wokół niego, jeśli jesteś czegoś nie pewna w stosunku do niego lub macie coś zaplanowane, to w najbliższym czasie się wszystko wyjaśni. Można tez odnieść wrażenie, że związek ten Cie nie zadawala, szczerze mówiąc liczyłaś na coś więcej lub coś ci w nim brakuje, czekasz na rozwój wydarzeń, ponieważ nie wiesz co zrobić. Można tez powiedzieć, że czujesz się samotna w związku i czekasz na rozwój wydarzeń lub najbliższy czas przyniesie rozczarowanie związkiem. W takie rozkłady, można wplatać talie kielichów, która obrazuje sferę uczuciową, dlatego wtedy uzyskuje się nie co dokładniejszy obraz sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś