tuza Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 15:55 Dziekuje za odpowiedz,ktora jest bardzo pomocna dla nas.Wiem i czuje,ze obecny rok to przejscie z jednego etapu w drugi, przystosowywanie sie do nowego.Prosze jeszcze o charakterystyke numerologiczna. ja- 21.10.1959,,,,,,on- 26.03.1954. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 10:20 21.10.1959 silna, ambitna, pogodna, nieco nerwowa, towarzyska, twórcza, szukasz nowych wyzwań, lubisz iść pod górkę. Charyzma. 26.03.1954 ósemka... a może negatywna ósemka. Przeczytaj odpowiedź dla Corrado w poprzednim wątku, będzie taka sama. Karma związana z pieniędzmi (może już przerobiona?) pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
awelina Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 16:09 A co ciekawego napiszesz o osobach urodzonych 29.04.1975? Dziekuję z góry i pozdrawiam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 10:22 ambitne, dazące do sukcesu, kreatywne, inteligentne. Przywódcy stada. Mogą być nerwowe, niespokojne, chaotyczne, jeśli nie realizują mistrzowskiej 11, która odpowiada za rózwój duchowy i pomoc innym w tym rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
selena8 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 16:18 2.9.61 a o mnie, co Pani powie? -szukam pasji, pracy, zajęcia życia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 10:26 jeśli chodzi o pracę - najlepiej albo samodzielna, albo niezależny specjalista, albo szef. Musisz mieć możliwość tworzenia, decydowania, pokonywania własnych ograniczeń, wspinania się na wyższe szczeble, szukania nowych rozwiązań. Żadnych schematów. Poszukaj jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
feng-shui co mowia o nas nasze numerki? 28.01.04, 16:29 Czy moge prosic o moja charakerystyke ur 5 pazdziernik 1978, oraz kogos waznego dla mnie: ur 10 pazdziernik 1975? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: feng-shui 29.01.04, 10:30 Ty - niespokojny duch, nerwowa, a jednocześnie dażąca do stabilizacji i uporządkowania. Trudności w wyrażaniu uczuć. Konflikt pomiędzy szukaniem wyzwań a stabilizacją. Raz wtę, raz wewtę :) Ktoś ważny - potrzebuje ciepła, uczucia, dużo daje z siebie innym. Trochę leniuszek. Uzdolnienia kreatywne, lubi jeść i spać. Zmysły grają ważną rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
shira77 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 16:37 urodziłam się 11.09.1977r., co Ewo możesz o mnie powiedzieć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: shirra 29.01.04, 10:34 silne poczucie sprawiedliwości, duża energia, wymagająca, również w stosunku do siebie, surowe osądy, nieskłonna do kompromisów. Wrażliwa, mimo to. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiocinyskowronka Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 16:48 Ewo! Dzieki za analize numerologiczną. O tych pieniądzach to chciałabym, aby się sprawdzilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ruthie Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 17:01 Bardzo prosze o parę słów na mój temat - moja data urodzenia to 14.01.1978 Odpowiedz Link Zgłoś
maya30 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 00:35 droga ewo! ;), jakiś czas temu napisałas coś o moim charakterze, ale jestem bardzo ciekawa może nieco wnikliwszej analizy.., co numerki mówią o moich predyspozycjach zawodowych i powiedzmy miłosnych 04.11.1973r. ;D i może na deser bliskie osoby 14.09.1972 i 20.03.1976r. pozdrowionka i wiele dobrego, maya Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 10:37 przeczytaj odpowiedź dla Feng Shui (o niej) będzie ta sama. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 08:35 tego Ci zyczę, ale karma związana z pieniędzmi oznacza, że masz na tym polu lekcje do odrobienia... Pracuj nad nią. Odpowiedz Link Zgłoś
praczka praczka 29.01.04, 08:36 No to ja też (ponownie) poproszę o kilka słów. Tyma razem w mojej sprawie, a nie mojej siostry. Jestem Rybą (Rybami?), urodziłam się 26.02.1975r. On Jest Bykiem, urodzonym 2.05.1969r. Jak to wygląda? Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: praczka 29.01.04, 11:25 Ty - energiczna, szybka, niespokojna, zachłanna na przeżycia, lubisz wyzwania, rutyna jest dla Ciebie zabójcza. Bystry umysł, tysiąc pomysłów naraz, zmienne koncepcje życiowe i zmienne nastroje. Słomiany zapał. Spontaniczna. karma związana z pieniędzmi do przerobienia. Niespokojna, nerwowa. On - podobnie, tylko bardziej nerwowy i nieco mniej silny przy tym. Drażliwy na własnym punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
k.po Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 09:02 Ewo.gs czy i ja mogłabym poprosić o kilka słów o mnie? Urodziłam się 21.11.1979, a On 21.09.1973. Dziekuję bardzo i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: k.po 29.01.04, 12:30 Ty - stabilna, solidna, odpowiedzialne, lubisz porządek, masz dobrą pamięć, towarzyska ale nieskłonna do wyrażania uczuć on - szybki, żądny wrażeń, niespokojny, szybko przyswaja informacje, niesystematyczny, stale zmienia plany, pomysłowy Odpowiedz Link Zgłoś
galomis Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 09:25 Pani Ewo,co może pani powiedzieć o osobie urodzonej02-11-1980 i 04-01-1948 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 12:32 2.11.1980 stabilna, solidna, poważna, wrażliwa 04.01.1948 nietypowe myślenie, zapał pro-społeczny, pomocna, kreatywna, zmienne nastroje, impulsywna Odpowiedz Link Zgłoś
megs To ja, z wczoraj przypominam się... :)) 29.01.04, 09:39 Droga Ewo, przypomniam się więc 29.09.1977; jaka wizja ogólna, perspektywy, słabe i mocne strony... Dziękuję z góry i pozdrawiam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: To ja, z wczoraj przypominam się... :)) 29.01.04, 12:41 ojej... pierwsza mistrzowska 44 na tym forum :) Eenrgia-dynamit. Bardzo silna... Tylko nieliczni potrafią z niej korzystać, ale możesz do tego dążyć. 44 to często przywódcy, startegowie, myśliciele, moraliści. Ta wibracja to ogromna odpowiedzialność, ponieważ z jej siły można korzystać w dobry lub zły sposób. Przy tym 11-tka w dniu urodzenia - jeszcze większe wyzwanie, dwie liczby mistrzowskie najczęściej blokują się nazwzajem. Długa droga przed Tobą, jeśli chcesz z nich korzystać. Dopóki nie realizujesz mistrzowskich liczb, korzystasz z wibracji 8. To oznacza, że masz silne poczucie sprawiedliwości społecznej, zasady, surowe osądy, żadnych kompromisów, zadnego rozczulania się nad sobą. Ogromne wymagania w stosunku do siebie i innych, również w związkach. Dryg do negocjacji, pieniędzy i władzy. Jednocześnie jednak spora wrażliwość. Ćwicz wyrozumiałość dla słabości... Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara27 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 10:02 Pani Ewo po przemyśleniach w nocy mam jeszcze jedno pytanie...:) Zawsze chciałam w USC zlikwidować sobie nadane mi przy urodzeniu drugie imię, którego strasznie nie lubię (i tylko dlatego, że w akcie urodzenia je posiadam jestem zmuszona we wszystkich dokumentach je podawać) Czy to może mieć jakieś konsekwecje dla mnie w moim portrecie numerologicznym? Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 12:42 Dagmara, Twoje imię, raz nadane, zostaje w Twoim portrecie. Z portretu numerologicznego nie zniknie, nawet jeśli zniknie z USC. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal5 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 10:18 Ewo, bardzo ważne dla mnie pytanie do Ciebie: Co mozesz powiedzieć o mnie 31.08.1959 a także jakie szanse mam z partnerem 17.03.1957. Cieplo pozdrawiam! chantal Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 12:47 jeśli chodzi o szanse - zobacz drugi post w tym wątku o tytule "wyjaśnienie"/ Jeśli o Ciebie - maksymalistka, moc duchowa, idealistka ale i realistka, twórcza, impulsywna, chumorzasta, wrażliwa i drażliwa na swoim punkcie. Dar słowa. Dziewiątki bywają ekscentryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal5 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 14:44 Serdeczne podziękowania Ewo! Odpowiedz Link Zgłoś
szalonakicia Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 02.02.04, 15:54 Brdzo jestem ciekawa co mnie czeka w dalszym zyciu.Chciała bym wiedziec cos o sobie o zyciu i ogólnie. To jest moja data uroszenia:8 maj 1988r. Bardzo bym była Pani wdzieczna o napisanie mi cos o mojej dacie urodzenia co oznacza i o moim zyciu:).Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz.Z góry Bardzo dziękuje:)! Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszka Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 10:37 Wspaniały wątek Czy ja też mogę prosić o kilka słów. 12.10.1975 i 07.01.1976. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: lukaszka 29.01.04, 12:51 12.10.1975 osoba silna, pogodna, stabilna, rozsądna, duży rozmach w działaniu i dążeniach, dominująca. Nie uznaje półśrodków. Wóz albo przewóz :) 07.01.1976 hołduje logice, analityczny umysł, trudności w otwieraniu się, nieufna. Intelekt i dobra pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
ewafilipowska1 Re: lukaszka 29.01.04, 13:00 Dziękuję! mogę tylko powiedzieć, że się zgadza, niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
nuria1 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 11:44 A mogłabym ja też prosić o parę słów na mój temat? 18.09.1975. Co ja robię nie tak, że moje życie osobiste praktycznie nie istnieje... Dziękuję z góry za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 12:54 nuria, nie wiem. Takie problemy leżą znacznie głębiej niż w samej tylko dacie urodzenia. Może musisz to zmienić, jeśli Cię dręczy... Odpowiedz Link Zgłoś
bak Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 12:08 moja data 11.02.1967, nigdy wczesniej nie mialam doczynienia z numerologia moze sie czegos dowiem z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 12:57 Idealistka ze wszechmiar. Idealizm i nadzieja, jeśli nie zrealizowana, popycha Cię w stronę wycofania, humorów, nadwrażliwości. Uzdolnienia parapsychiczne. Kreacja. Szczytne cele. Pomoc. Humanitaryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
bak Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 13:02 wielkie dzieki a moge jeszcze meza 8.03.1966 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 13:12 wibracja mistrzowska-33, liczba najwyższej miłości. Opiekun, humanitarny, ciepły, dobry, na zmianę podporządkowuje się i dominuje (ale bardziej to pierwsze). Zasady. Zmysły mają dla niego spore znaczenie. Lubi jeść? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bak Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 13:33 dzieki trafiony, a najbardziej z tym jedzeniem jeszcze mam pytanie jaka ja mam liczbe 11/02.1967? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 13:36 liczb masz całą masę. Podstawową zaś - dziewiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bak Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 13:39 dzieki ... czy moge jeszcze daty moich dzieci 18.12.1993 i 7.01.1999 z gory wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: bak 29.01.04, 13:58 18.12.1993 intelekt, myślenie, wrażliwość, bystrość umysłu, przetwarzanie informacji, poszukiwanie swojego miejsca w świecie i prawdy o świecie. Analiza. 07.01.1999 bardzo podobnie, może tylko większa impulsywność, niepokój, nadwrażliwość. Humanitaryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
bak Re: bak 29.01.04, 14:08 dzieki!!! to bardzo ciekawe... czy moze znasz jakies strony gdzie mozna wiecej dowiedziec sie o numerologii?? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: bak 29.01.04, 14:16 znam parę, ale pod żadną ze znanych mi nie podpisuję się całkowicie. Poszukaj w wyszukiwarce i nie sugeruj się, jeśli podają coś innego niż czujesz. Zwłaszcza bezsensowne sa serwisy, które wyliczają dane z imion i nazwisk - te możesz właściwie pominąć, roi się w nich od błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
feng-shui Dziekuje slicznie:) i jeszcze... 29.01.04, 13:02 Dziekuje slicznie za charakterystyke, jest bardzo trafna. Mam nadzieje,ze kiedys ten toczacy sie we mnie konflikt, uda zamienic mi sie w stan rownowagi. Gdyby byla pani tak uprzejma, jest jeszcze jedna kwestia bardzo istotna obecnie w moim zyciu. Czy moglaby Pani kreslic moje predyspozycje zawodowe? Na jakich stanowiskach moglabym sie najpelniej realizowac? Ur. 05 10 1978r. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Dziekuje slicznie:) i jeszcze... 29.01.04, 13:09 Feng shui, kiedy rozpatrzysz toczący się konflikt łatwiej zdecydujesz. Narazie ciagnie Cię przecież i wte i wewte :) najlepsza hipotetycznie praca miałaby coś współnego z obiema wibracjami, 5 i 4, a więc: wymagająca nowych rozwiązań, interesująca, pełna wyzwań, ale też wymagająca uporządkowania siebie, cierpliwości. Pomysły? prawnik, terapeuta medycyny naturalnej, rehabilitant, dziennikarz - ale stacjonarny, prowadzenie własnej firmy, nowe rozwiązania w ekonomii... Sama pomyśl, co jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
awelina Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 13:19 Mogę prosić coś o osobach urodzonych 29.04.1975? Dziękuję i pozdrawiam :-) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 13:51 odpowiedź była już na poprzedniej stronie. Cytuję: ambitne, dazące do sukcesu, kreatywne, inteligentne. Przywódcy stada. Mogą być nerwowe, niespokojne, chaotyczne, jeśli nie realizują mistrzowskiej 11, która odpowiada za rózwój duchowy i pomoc innym w tym rozwoju. pozdrowienia Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
bruksselka Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 13:38 Witam Ewo, znam ciut ciut moj ogolny portret numerologiczny , ale chcialabym jeszcze dowiedziec sie jakie mam zdolnosci i czego powinnam sie uczyc (na nauke nigdy nie jest za pozno:) ) moja data 25.03.1974 dziekuje i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 13:54 w pracy, na Twoim miejscu, stawiałabym na pamięć, intelekt, myślenie analityczne, talent do liczb. Raczej nie praca zespołowa. Czego się uczyć? czego tylko chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
bruksselka Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 15:14 nic artystycznego nie ma we mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 15:18 bruksselko :) Nie powiedziałam, że nie ma w Tobie nic artystycznego. Powiedziałam, co silnie wybija się z daty urodzenia (to tylko jedna z mnóstwa danych) Jeżeli w stronę artystyczną chcesz iść, to możesz korzystać z wrodzonego siódemkom wyczucia smaku, elegancji, znajomości dusz ludzkich... Odpowiedz Link Zgłoś
bruksselka Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 16:36 Dziekuje Ewo, z tym artyzmem to bylo pytanie dodatkowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara27 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 14:47 Pani Ewo moja mama prosi o charakterystykę Pana z datą urodzenia 11.11.1947 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Dagmara 29.01.04, 15:15 elita inteligencji i duchowości. Bystry umysł, lubiący zgłębiać swoje przeżycia, analizować je. Filozoficzne podejście do życia. Ogroma wrażliwośc chroniona przed innymi. Trudno zdobyć jego zaufanie, ale kiedy już się uda, jest dobrym przyjacielem. Enigmatyczny, nieco wycofany z życia, obserwator. Rozwój duchowy jest wpisany w jego ścieżkę życiową. Również - pomoc innym. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Dagmara 29.01.04, 15:19 zadaj pytanie troszkę dokładniej to postaram się odpowiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara27 Re: Dagmara 29.01.04, 15:25 Pani Ewo ten portret numerologiczny nie bardzo pasuje - szczególnie "elita inteligencji". Chodzi mi o jego predyspozycje do bycia dobrym ojcem i mężem? Zrozumienie z dziećmi, pomoc w domu...itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Dagmara 29.01.04, 15:36 Dagmaro, albo data urodzenia nie jest datą faktyczną (zwłaszcza u osób urodzonych w latach 19...-1950 tak się zdarza, że co innego jest prawdą, a co innego wpisują) albo jest negatywną siódemką - a to znaczy, że korzysta z negatywnej strony tej wibracji. O tym mówi już reszta portretu... albo własne doświadczenia. Negatywne siódemki mają skłonności do nałogów, uciekania i odsuwania się od świata, nie stania nogami na ziemi, czują się nierozumiane i nie chcą rozumieć. krytyczne, niechętne, depresyjne, fataliści. Nie umieją się otwierać, choć wiele przeżywają. Życie je boli. W obu wersjach, pozytywnej i negatywnej, siódemka jest typem samotnika. Nie jest to najłatwiejsza wibracja w kontaktach międzyludzkich, z obu stron relacji patrząc. Jeśli tak, to człowiek ten zmarnował ogromne możlwości... Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara27 Re: Dagmara 29.01.04, 15:41 Tak Pani Ewo to prawda! Zmarnował ogromne możliwości a mógł mieć życie bardzo piekne gdyby wykorzystał swoj potencjał... Bardzo dziękuję Pani Ewo!!!!! Jeszcze mam jedno pytanie (nie wiem czy można to upowszechniać na formum czy mam napisać na priv) - ile kosztuje zmiana karty numerologicznej u Pani???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Dagmara 29.01.04, 15:51 Dagmaro, a ile może kosztować zmiana życia? :)) Człowiek zostaje niewypłacalny... Żartuję. Oceniam swój wkład pracy w efekt, nie sam efekt. Zmiana karty kosztuje 300 zł. I rzeczywiście, duży potencjał, duchowy i intelektualny, kiedy źle wykorzystany, bywa niszczący... Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara27 Re: Dagmara 29.01.04, 16:01 Bardzo dziekuję za informację i chyba już wszystko wiem szczegółowo:) Czy mogę jeszcze prosić o charakterystykę mojej kuzynki 02.11.1962 (charakter) i jej córki 13.09.1990 (szczególnie informacje na temat uzdolnień i odległego zawodu) Odpowiedz Link Zgłoś
astella Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 16:27 Ewo a co wynika z mojej daty urodzenia 29.05.1975 bardzo proszę o odpowiedż. pozdrawiam a. Odpowiedz Link Zgłoś
maya30 droga Ewo, bardzo dziękuję :D 29.01.04, 19:48 droga Ewo napisałaś mi: ,ze tego Ci zyczę, ale karma związana z pieniędzmi oznacza, że masz na tym polu lekcje do odrobienia... Pracuj nad nią. masz rację... juz od 3 lat pracuje nad tym i to dosyć intensywnie, bo spłacam bardzo wysoki leasing i musze bardzo oszczędzać, mam nadzieje,ze po jego spłacie ( nie ukrywam,że przedtem byłam dosyć rozrzutna), coś sie poprawi na tym polu., jeśłi masz ochotę cos jeszcze o mnie napisac, to bedę bardzo happy, Twoje uwagi są bardzo trafne i bardzo miło się Ciebie czyta, pozdrowionka i wiele dobrego dla Ciebie, papa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 30.01.04, 08:55 11 z dnia urodzenia i 11 z daty... czyli zablokowana wibracja mistrzowska i dwójka - być może negatywna. Sprawdź sama: -pozytywna: czuła, kochana, współczująca, miła, dobra, ufna (nieco za bardzo), wrażliwa, nieco naiwna - negatywna: nadwrażliwa, zwłaszcza na swoim punkcie, chimeryczna, łatwo ją zranić i obrazić. Uciekająca z życia w świat fantazji. Nieżyciowa. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: to było dla Astelli 30.01.04, 08:56 > 11 z dnia urodzenia i 11 z daty... czyli zablokowana wibracja mistrzowska i > dwójka - być może negatywna. Sprawdź sama: > -pozytywna: czuła, kochana, współczująca, miła, dobra, ufna (nieco za bardzo), > wrażliwa, nieco naiwna > - negatywna: nadwrażliwa, zwłaszcza na swoim punkcie, chimeryczna, łatwo ją > zranić i obrazić. Uciekająca z życia w świat fantazji. Nieżyciowa. > pozdrawiam > Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
astella Re: to było dla Astelli 30.01.04, 09:09 no cóż chyba jednak ta negatywna....zagłada...da sie coś z tym zrobić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: to było dla Astelli 30.01.04, 09:16 da się coś z tym zrobić, jeśli się bardzo chce i już się do tego dojrzało. po pierwsze - uczyć się stale jeśli pkt. pierwszy zawodzi - zmienić portret numerologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kadriana Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 22:53 Dobry wieczór Pani Ewo:) Mam pytanie dotyczace mojego charakteru i dlugow karmicznych.Jestem numerologiczna 3 .Urodzilam sie 5.10.1977.Mam problemy w zwiazkach polegajace na tym ze ...m.in po prostu mi sie nudzi.Wiem ze to dziwnie zabrzmi Ponadto mam dlug karmiczny 6.Jak moge to choc troche zniwelowac?Rozwiajm sie duchowo od jakiegos czasu i pracuje nad soba ale czy moge jakos jeszcze sobie pomoc? Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: kadriana 30.01.04, 09:10 Witaj Z Twojej daty urodzenia wyczytałam sporo słomianego zapału, ciągle nowe koncepcje na życie, angażowanie się we wszystko wokół, ale za to powierzchownie, skakanie z kwiatka na kwiatek, brak stabilizacji... Czy w żadnym imienieniu (od bierzmowania również) i żadnym nazwisku (panieńskie, po mężu?) nie masz liter O, F, X? Jeśli tak, to rzeczywiście jest to dług karmiczny 6 To oznacza właśnie problemy w związkach, chłód emocjonalny, niechęć do brania na siebie odpowiedzialności za drugiego człowieka, nieumiejętność dawania. Co z nim zrobić? Pracować nad sobą intensywnie, uczyć się mysleć o innych. A jeśli nie radzisz sobie sama, zmienić portret numerologiczny. Swoją drogą, na zmianę decydują się tylko Ci ludzie, którzy swój dług już odrobili. Jeśli wciąż jeszcze się z niego uczysz (jak to czujesz?), to nie będę mogła Ci pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
ja118 Pytanie o dług Karmiczny 30.01.04, 09:21 Pani Ewo, zwracam się z prośbą o kilka słów. Na podstawie mojej daty 11.11.1974 urodzenia idealnie trafiła Pani z opisem mojej osoby a mianowicie cyt. > > masz skłonności do filozofowania i zastanawiania się nad sobą, duży > intelekt, a > w Twoją drogę wpisany jest obowiązek rozwoju duchowego. Pociąga Cię wiedza > > tajemna, może psychologia, teologia? Szukasz sensu istnienia. Jestes > melancholijna. > Z przyjaciółmi raczej ciężko u Ciebie, bo muszą sforsować najpierw niezłą > barykadę... ale jeśli się uda, jesteś wierna i lojalna wobec nich. Ja chciałabym zapytać o dług karmiczny, ponieważ niewiele o tym wiem. A moje życie to ciągłe czekanie. Sama nie mogę wykonać żadnego kroku bo i tak nic z tego. A moje związki to porażka. Dużo się z nich nauczyłam to prawda. Ale chwilami mam dosyć tego wszystkiego. Zawsze coś jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Jak to jest z tą karmą i zmianą życia 30.01.04, 09:50 Ja118, Często uważa się, że karma to jakieś fatum, coś, co sprawia że mamy złe życie, bo musimy odpokutować za jakieś swoje grzechy. Ale to nie tak - karma to lekcja. Kiedy ją przerobimy, wypala się. Czasem ludziom wydaje się też, że to wygląda tak: "o cholera, mam karmiczny brak szóstek w potencjałach, to będę miał problemy z miłością". I to też nie tak - ale dokładnie odwrotnie. Ma problemy z miłością, dlatego znajdzie to odzwierciedlenie w jego portrecie! Dusza ma na życie jakiś plan, lekcje do odrobienia, czegoś chce się uczyć. Żeby móc się tego uczyć, musi zagwarantować sobie odpowiednią kombinację numerologiczną, która będzie ściągać człowiekowi takie problemy, dzięki którym będzie się rozwijać. Czasem rozwiązywanie tych problemów trwa całe życie, a czasem tylko jakąś jego część. Co się dzieje z karmą, jeśli zostaje przerobiona w połowie życia? Nawet kiedy już taki człowiek przerobił swoje zadanie, jego potencjał wciąż jeszcze ściąga takie same problemy - przecież portret numerologiczny się nie zmienił. Wtedy dusza prowadzi go do zmiany potencjału - wyjeżdża za granicę na stałe i zmienia się mu nazwisko na wersję zagraniczną, jeśli to kobieta - wychodzi za mąż i zmienia nazwisko, albo idzie do bierzmowania i dusza mu podszeptuje imię... A jeżeli zapracował na dogłębną zmianę życia, dusza prowadzi go do numerologa na zmianę portretu. Wtedy ta zmiana jest pełna i świadoma. Jeśli tłumaczę niejasno, pytaj. Pozdrawiam serdecznie, Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ja118 Re: Jak to jest z tą karmą i zmianą życia 30.01.04, 10:00 Pani Ewo, ślicznie dziękuję za wyjaśnienie. Chciałabym się dowiedzieć jak mogę się dowiedzieć czegoś więcej o mojej karmie. Czy rzeczywiście czy ja potrzebuję zmiany portretu numerologicznego. Jako laikowi w tej dziedzinie wydaje mi się że tak ponieważ wszystko co wokół mnie się dzieje ma to samo podłoże i od wielu lat borykam się z podobnymi problemami w związkach. Nic się nie zmienia chociaż ja już przeszłam wewnętrzne przeobrażenie. A także czy Pani dokonuje takich zmian oraz jak można się z Panią skontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Jak to jest z tą karmą i zmianą życia 30.01.04, 10:05 ja118, - Jak możesz się dowiedzieć czegoś więcej o swojej karmie - potrzebna byłaby pełna analiza Twojego portretu. - Jak dowiedzieć się czy potrzebujesz? Po prostu, jeśli uznasz, że chcesz, to znaczy że potrzebujesz :) Dusza się nie myli. Choć i tak przed pracą zawsze ją pytam o to, czy chce zmiany i w jakim kierunku chce się teraz rozwijać. - Tak, zmiana portretu numerologicznego to moja praca i pasja. - Jeśli chcesz, czuj się zaproszona na adres ewa.gs@gazeta.pl pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ja118 Re: Jak to jest z tą karmą i zmianą życia 30.01.04, 10:25 Już przeszłam na priva. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kadriana Re: kadriana 30.01.04, 11:45 Witaj Ewo:-) Wiesz EWo to nie jest tak do konca, jestem psychologiem, bylam wolontariuszka- umiem wspiereć i pomagać, wiem z poprzednich wcielen (regressing)jaki to moze byc dlug...zwiazany z moim ojcem -on tez nie ma 6)Z liczby duszy po zliczeniu samoglosek wychodzi 2 .Raczej mam przerost odpowiedzialnosci:)). Dlatego zwrocilam sie do Ciebie Czy jesli zdecyduje sie na zmiane moge sie do Ciebie zglosic?Dziekuje za opis:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: kadriana 30.01.04, 12:06 to znaczy, że dług już odrabiasz od dawna. Może właśnie wypaliła Ci się karma i możesz zmienić kartę? Odpowiedz Link Zgłoś
biof26 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 23:05 Droga Ewo, chciałabym się dowiedzieć czegoś o mężczyźnie urodzonym 08.08.1972 Z góry dziękuję i pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: biof 30.01.04, 09:15 przeczytaj proszę opis dla corrado w poprzednim moim wątku o numerologii. Będzie podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
avangarda27 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 23:07 Bardzo prosze o prognoze dla mnie 18.05.1976 na ten rok.od 3 lat wszystko idzie raczej pod góre mozna powiedzieć kłody pod nogi.wiem że jestem numerologiczna 1 z góry bardzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: avangarda 30.01.04, 09:23 Kłody pod nogami nie są winą roku numerologicznego u Ciebie. Masz akurat czas autoanalizy i nowych początków - bardzo dobry okres. Ale kłody pod nogami najczęsciej są kwestią portretu numerologicznego - na zasadze "podobne przyciąga podobne". Chaos we wnętrzu ściąga chaos z zewnątrz. Pracuj nad chaosem w środku... powodzenia Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
avangarda27 Re: avangarda 30.01.04, 11:10 Droga Pani Ewo!!! bardzo dziękuje za informacje niemniej nie rozumiem stwierdzenia portretu numerologicznego mogłaby Pani troche mi rozjaśnic to określenie. a autoanaliza o której Pani wspomniała czy chodzi o przemyślenia związane z moją osoba czy sytuacją? urodziłam się 18 maja 1976 godz 16.50 Poznań co można powiedzieć o mnie tak numerologicznie? z góry bardzo dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: avangarda 30.01.04, 11:19 autoanaliza - szukanie miejsca dla siebie dzięki przemyśleniom na swój temat. Portret numerologiczny to pełna analiza wszystkich danych o człowieku (jest tego sporo wiecej niż sama tylko data). W Twojej dacie urodzenia tych kłód nie widać, one sa zakopane głębiej w danych. A co do daty - jestes przywódcą stada. Twoim zadaniem jest szukanie nowych rozwiązań i ściezek i prowadzenie za soba innych. Jesteś twórcza, oryginalna, decyzje podejmujesz szybko, a poprzeczkę stawiasz wysoko - sobie i innym. W pracy - raczej szef niż podwładny. Albo ktoś niepodległy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinakarolina1 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 23:37 prosze o kilka slow 22.01.1983 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 30.01.04, 09:26 pierwsze słowo - siła. Drugie słowo - konkret. Trzecie słowo - zdecydowanie. Czwarte słowo - władza. Piąte słowo - bezkompromisowość. Szóste słowo - pieniądze. Siódme słowo - twardziel. Ósme słowo - ucz się zrozumienia dla słabszych. Było kilka? :) Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiakalna.ryba Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 23:57 Witam serdecznie! Podobno 4 to tylko część mojego portretu numerologicznego. Moje imię to Michał, nazwisko Wilkołazki. Urodzony 1.3.1989. Prosiłbym o króciutki portret numerologiczny. Jak już powiedziałem bliżej mi do świętej 7(wpływ Ryb), niż do materialistycznej 4. Aha, podono każde imię ma swoją wibrację i pasuje do określonego zodiaku. Jakie imiona pasują do Rybek. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: ryba 30.01.04, 09:29 Michale, 4 to rzeczywiście tylko część, ale to co podajesz, to nadal tylko część. Pełna analiza to wiele danych i wiele pracy. Każde imię ma swoją wibrację, to prawda, ale nie prawda, że pasuje do określonego znaku zodiaku. Pasuje do swojego właściciela. Wibracja imienia to nie wszystko - ono składa się z różnych rodzajów energii. Ważna jest każda literka. Pozdrawiam serdecznie Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś