IP: *.146.13.81.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.01.10, 17:38
Czy ktos korzystal z doradcow z tego portalu kogo polecacie prosze o odp dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: moni Re: Kosmica IP: *.cdma.centertel.pl 12.01.10, 13:15
      mnie się wydaje że ta cała kosmica to totalna bzdura i naciąganie.
      Oglądałam to pare razy i były momenty gdzie było ewidentnie wiadać
      że ściemniają. Za bardzo pokazują, że zależy im na kasie...
      • voytek1020 Re: Kosmica 29.10.14, 09:24
        KOSMICA to naciągacze ! Pierw pobierają bez informowania klienta 20 zł z karty, bo w ten sposob sie upewniaja czy sa środki na koncie przed połączeniem i po zakończeniu połączenia pobieraja ponownie za czas połączenia, czyli nastepne 20/30 zł w zależnosci od długości rozmowy.. Mimo wielu próśb do tej pory a to juz 2 miesiace, nie udało mi się odzyskać od KOSMICA tych 20 zł, rzekomo pobranych na sprawdzenie karty płatniczej.. OSZUŚCI I TYLE.. Sprawę przekazałem do prokuratury, nie za pieniadze a za fakt !
    • Gość: Marcelina Re: Kosmica IP: 78.155.116.* 12.01.10, 13:45
      Ja polecam Wróżbitę Macieja i Beatrix.Z Beatrix rozmawiałam w Andrzejki.Przemiła osoba i konkretne odpowiedzi,teraz czekam na spełnienie się wróżby.
    • 20kapusta Re: Kosmica 17.11.14, 16:59
      no i proszę bardzo nasze gwiazdy rozwaliły kosmicę bo w Hiszpanii we Włoszech ,Anglii i w Niemczech nie ma mowy o korupcji i kumoterstwie bardzo wam dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy a smród za złodziejkami i będzie się ciągnął wiele lat niedługo wywiesimy listę z imienia i nazwiska robota była świetna ale układy i płacenie za przydzielanie rozmów nazywają się KORUPCJA w naszym kraju to powszechne zjawisko a to paragraf i prokuratura więc srajcie ze strachu widocznie Niemcy mieli dosyć waszego cwaniactwa i zamknęli grajdoł złodziejski bo tak naprawdę to kradłyście nam rozmowy
      • elzbietamaria2 Re: Kosmica 02.12.14, 16:09
        Nareszcie ktoś miał odwagę o tym napisać. Chętnie przyłączę się do grupy ,które będzie w dalszym ciągu działać , aby osoby odpowiedzialne za korupcję w Kosmica poniosły odpowiedzialność. Będę śledzić na forum wpisy dotyczące Kosmica ,aby nawiązać kontakt .
    • ruudai Re: Kosmica 17.11.14, 18:50
      Obecna kosmica to stare viversum.pl Stary portal miał o wiele wyższy poziom i bardziej sprawdzalne były wróżby. Obecnie przejęła to kosmica i odeszło wielu starych sprawdzonych osób. Tak więc obecnie to totalna bida nie mająca już tego poziomu co miała kiedyś. To tyle w temacie. Tak viversum zaś to międzynarodowy portal ezoteryczny który działa w kilku krajach.
    • 20kapusta Re: Kosmica 17.11.14, 20:01
      Kosmica to ezoteryczna stacja telewizyjna i reklamowa działająca w Anglii ,Hiszpanii we Włoszech i oczywiście w Niemczech oprócz wizji kazdy oddział ma portal gdzie pracują wrożki przyjmując telefony, u nas w Szczecinie ,tam zawiązał się układ z osobami które prowadzą szczeciński oddział a wrożkami ,jedne wróżki siedziały jak głąby i czekały na telefon a te co były w układzie cały czas gadały zarabiając spore pieniądze tylko że układ polegał na tym że częsć dochodów odprowadzały pod stołem do zarządu Szczecińskiego Niemcy to przyuważyli i zamknęli
      • 20kapusta Re: Kosmica 17.11.14, 20:08
        Generalnie to wstyd jak cholera ,w innych krajach świetnie to funkcjonuje i tylko w Polsce nie ,bo zawsze się ktoś znajdzie pokroju posła Hofmana UKŁADOM I KORUPCJI NIEEEEEEEEEEEEE
    • agrentowy4321 Re: Kosmica 05.03.23, 07:00
      Sporo czytałam na ten temat
    • irona.sonata Re: Kosmica 25.04.23, 16:39
      To nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka