Dodaj do ulubionych

wróżbita Maciej kosmica

IP: *.c201.msk.pl 27.01.10, 20:07
Witam,
Jakie macie opinie na temat tego wróżbity? Czy ktoś korzystał z z jego usług
pytam bo chciała bym skorzystać z wiedzy i umiejętności tego wróżbity.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.ip.netia.com.pl 29.01.10, 15:39
      Zadzwoniłam w trakcie programu "Kosmika...." zadałam pytanie
      dotyczące nieodległej przyszłości. Nie sprawdziło się choć w pan w
      każdym swoim programie chwali się sprawdzalnością swoich przepowiedni
      • Gość: gosc Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.146.51.199.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.01.10, 18:37
        Ja też dzwoniłam do Kosmici ale też rozmawiałam z nim na Viversum, na to samo
        pytanie odpowiada za każdym razem inaczej. Uważam że te programy to jedna wielka
        lipa. Jak się idzie do wróżki to jest zupełnie inaczej i bardziej realnie,
        natomiast wróżki z internetu i TV to biznes.
        • pundel Re: wróżbita Maciej kosmica 31.03.10, 02:47
          Ja też paczyłam na te programy na Kosmica TV, uważam, że są głupie.
          Do wróżbity Macieja bym nie poszła bo nie przekonuje mnie i
          odstrasza to że jest w takim programie.
          Może ktoś ma kontakt do dobrej wróżki z Wałbrzycha albo okolic.
          Slijcie na skrzynke.
          • Gość: jawo3 Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.rtk.net.pl 20.07.10, 11:36
            czy ty jesteś normalna ? wrózbici i jasnowidze nie istnieją żal
            • Gość: gość Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.10, 11:58

Oglądaliście ostatni Macieja?

Powiedział, że jest jednym z niewielu wróżbitów w Polsce który ma
              tak trafne przepowiednie i tak trafnie określa czas.
              Dzwoniący nie mają szans zweryfikować tej przepowiedni. Maciej
              wszystkich zagada a później pointuje "pani /pan na pewno wie o czym
              ja mówię"
              Koszmar, niedobrze się robi
              • Gość: aga Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 16:24
                właśnie w kosmice osobe dzwoniącą w kilka sekund po zadaniu pytania zaraz
                rozłączają i nie ma szans zweryfikować czy to co mowia te wróżki faktycznie sie
                zgadza. Załosny chwyt.
                • Gość: xxx Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 20:23
                  sam Maciej zdolny jest i wiedzę ma tylko konwencja programu beznadziejna a on
                  sam na głośno się wydziera
                  • Gość: niki Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 23:13
                    Nawet przy tej beznadziejnej konwencji niektórzy z kosmiki tv jakoś starają się
                    zachować umiar, ale ten gość to oszołom. Opowiada że wie doskonale z czym ludzie
                    do niego dzwonią, czy są w związku, czy nie, czy mają pieniądze, czy nie, ale
                    jakiś facet zadzwonił i zapytał Macieja ile ma dzieci i jakoś tego nie
                    wiedział.Może coś tam wie,ale w stosunku do samochwalstwa ,to jakieś promile.
                    • Gość: cecylia Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 23:28
                      jak to mawiają "krowa co dużo ryczy mało mleka daje"
                    • Gość: g Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.146.13.138.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.07.10, 23:46
                      Ostatnio moje dziecko przeczytalo odpowiedzi Macieja blyskawiczne jak swiatlo
                      podobno taki napis byl jak on prowadzil program i wyglada to tak jakby z ekranu
                      mial wyskoczyc i zamachac wszystkich lapami.Szkoda ze nie moga klienci dluzej z
                      nim porozmawiac na zywo a niewygodnych rozlanczaja.
                • Gość: claudia30 Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.play-internet.pl 11.05.11, 10:43
                  Witam zagadza sie zabrało mi 12 pl.szkoda ze tak robią tel.zaraz sie rozłacza wiec nie ma szansy zapytac!!!!!!!!!
                • Gość: ania Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.11, 20:27
                  rozłączają po połączeniu ale nie po rozmowie , dzisiaj oszukali mnie 2 razy, czyli prawie 8 złotych , a Maciej miał wolną linię i wpatrywał się w ekran , naciągają ludzi na automatyczną sekretarkę .wstyd i chamstwo , ale tak działa telewizja kosmica-POGRATULOWAĆ ZŁODZIEJSTWA W BIAŁYCH RĘKAWICZKACH
        • Gość: wiktoria Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 20:12
          to jedno wielkie oszustwo!!!! pan maciej powiedzial mi ze bede z chlopakiem no i
          jakos z nim nie jestem z calym szacunkiem ale tak nie powinno byc ze sie w taki
          sposob ludzi oszukuje ktorzy chca pomocy i niestety naiwnie wierza w opowiesci
          dziwnej tresci.prawdziwe wrózki żyja w ukryciu nie biora kasy i gdy sie do nich
          pojdzie powiedza prawde.
          • Gość: moi Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 22:52
            ten cały Maciej to cudak jakich mało. i zdecydowanie ze wszystkich
            tych osób, które tam "wróżą" jest najbardziej nachalny i
            zarozumiały. tylko on gada ciągle o tym jaką to, jego wróżby, mają
            niesamowitą sprawdzalność itd. Myślę sobie, że on powinien brać
            jakieś psychotropy, bo najwyraźniej ma słaby kontakt z
            rzeczywistością.
            • Gość: Eveline Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 01:08
              Oglądam tego durnia od pewnego czasu i śmieję się bo to jest ściema jakich mało,a ludzie dzwonią i po co ?
      • karrinkaa Re: wróżbita Maciej kosmica 19.03.11, 22:35
        no bo to przerost formy nad treścią u tego pana
    • Gość: anita Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 00:02
      po tym jak jego wróżba mi się nie sprawdziła nie korzystałam więcej z jego usług
      a jak go w tv widzę to przełączam bo mnie denerwuje jak tam krzyczy
      • Gość: Telewidz Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.11, 14:39
        Niech Pan trochę będzie bardziej spokojny i mniej się chwali.
        Proszę nie zadawać pytania za którym razem się dodzwoniłeś.
        Te Pana wymachy rąk i przechwalanie nie chce się słuchać.
        Proszę bardziej Ludzi słuchać , słuchać i słuchać,przecież płacą za to prawie 4,00 zł.
        I oczekują powagi i konkretów a nie bzdetów.
    • Gość: qq Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 03:50
      koleś ściemnia?
    • sssyndyk Re: wróżbita Maciej kosmica 22.07.10, 11:18
      Jeździłam do niego regularnie co miesiąc przez ok. 1,5 roku. Nie
      wiem czy coś mi się sprawdziło, niby jakieś tam drobne rzeczy tak.
      Np powiedział mi, że dowiem się o ciąży jakiejś mojej koleżanki i
      rzeczywiście dowiedziałam się. Ale z drugiej strony jestem w takim
      wieku, że większość moich koleżanek zakłada już rodziny. Nie ma więc
      co się dziwić. Za każdym razem gdy jeździłam do niego przepowiadał
      mi coś innego, aż wkońcu nie wiedziałam już wcale co mnie czeka.
      Mało tego. Przyłapałam się na tym, że zaczynam swoje życie
      dopasowywać do jego wróżb. Szukać tego co niby wywróżył.
      Wiem, że już nigdy do niego nie pojadę... Szkoda kasy, nerwów i
      czasu..
      • Gość: .................. Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 12:03
        Teksty Macieja:Niesamowita trafność, tak jest panie Macieju, dokładnie tak jest,
        dokładnie tak było.Ja sądzę, że wie pani o co chodzi.Karty bardzo wyraznie
        pokazują.W każdym programie jest to powiedziane ok.20 razy.Rozwaliła mnie dziś
        70 letnia kobieta, która powiedziała, że wydała ostatnio 500 zł próbując się do
        niego dodzwonić i pytała czy spotka jeszcze jakiegoś faceta.
        • Gość: psikusek Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 12:42
          Kobitka zakochała się w Macieju nie znając jego preferencji. Liczyła że się
          wzruszy i umówi się z nią.
          • Gość: aga Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 13:07
            glupota ludzi dzwoniacych do kosmiki nie zna granic. próbuja się dodzwonic po
            30 razy, wydając przy tym kupe kasy, by usłyszeć na wizji dwa marne słowa. żeby
            to jeszcze sie sprawdzalo, ale wiekszosc to pewnie bzdury wyssane z palca a nie
            z kart. swoją droga jak oni tam te karty stawiają, tasują pewnie tylko dla picu,
            nie ma żadnego skupienia na problemie, tylko non stop natrętne zachecanie do
            dzwonienia i podawanie numeru, jakby ludzie byli debilami i nie wiedzieli do
            czego słuzy nr widoczny na ekranie. cały program polega na gadaniu " dzwońcie,
            dzwoncie...." i jedyny moment kiedy tego nie robia to 5 sekund które
            przeznaczaja na odpowiedz na pytanie. nawet w czasie tasowania i kładzenia kart
            namawiaja do dzwonienia, no ludzie, to najlepiej świadczy o jakości ich
            pseudowróżb.
        • Gość: gość Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 19:29

Jakiś czas temu, w części programu żadnych pytań, (to ta co do której "mistrz
          Maciej" nie potrzebuje żadnych podpowiedzi bo przecież świetnie widzi twoją
          przeszłość, przyszłość i teraźniejszość)zadzwoniła kobieta, której
          przepowiedział coś tam. Ona na to, że się nie zgadza. Na to super Maciej
          oburzony, swoim ni to męskim ni to damskim głosem "ale jak pani może się nie
          zgadzać, dlaczego, przecież ja wyraźnie widzę...".Ktoś inny podczas wróżby, na
          tradycyjne już stwierdzenie pani wie o czym ja mówię, odpowiada "no może", na to
          Maciej - no to dziękuję za uznanie i fanfary na cześć sprawdzalności.Ale jaka
          sprawdzalność - pytam???
          Fatalny wróżbita, fatalna formuła programu. Jestem przekonana, że na palcach
          jednej ręki można policzyć tych którym cokolwiek się sprawdziło jeśli w ogóle.
          Na początku, z ciekawości trochę oglądałam i ezo tv i kosmikę ale rzeczywiście
          szkoda czasu..... Zawsze uważałam, że jeżeli już iść do wróżki to tylko gdzieś w
          miejscu zamieszkania.
          Oczywiście nigdy nie ma 100% gwarancji że się sprawdzi ale jest taniej i
          spokojnie można zapytać o wszystkie problemy.
          A najlepiej samemu rozwiązywać swoje sprawy, czasami po prostu trzeba przeczekać
          złe chwile i wychodzi się na prostą a nie powierzać je jakiemuś przygłupiemu
          facetowi czy kobiecie, która nie ma pojęcia o twoim życiu, o tym jaki jesteś i
          wciska ci na siłę ciemnotę, że jest tak czy tak.
          Na koniec dodam, że sama swego czasu wykazałam się bezdenną głupotą i
          zadzwoniłam do geniusza Macieja. To było zimą, pytałam o bardzo ważny egzamin.
          Oczywiście wynik był inny od przepowiedzianego ale nie o to chodzi. Byłam słabo
          przygotowana i nie zdałam (mówię to gdyby jakiś zwolennik macieja zechciał
          rzucić mi się do tętnicy, że nawet Maciej nie pomoże jeśli się nie przygotujesz.
          Jasne, zgadzam się z tym w 100%! Geniusz powiedział, oprócz tego że zdam, że
          będzie zdawała ten egzamin duża grupa (to już mijało się z prawdą) i wszyscy
          zdamy (nie wszyscy zdali) ponieważ, tu dodał żE NIE WYPADA MU TEGO MÓWIĆ NA
          WIZJI, prowadzący da nam wcześniej pytania. Bzdura, nic takiego nie miało
          miejsca. Studiuję na znanym państwowym uniwersytecie i nigdy nic takiego nie
          miało miejsca i raczej mieć nie będzie.
          Widziałam już różne modele w telewizji ale ten wyjątkowo działa na mnie jak
          płachta na byka....
          • Gość: ................. Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.2-0.pl 23.07.10, 12:45
            Mnie rozwaliła babka, która wydała 500 zł.Ludzie!Po co do niego dzwonicie jeśli
            można wejść na jego stronę internetową i zamówić wróżbę mailową za 3 dychy?Na
            pewno będzie w niej więcej niż na wizji, gdzie rozłączają ludzi, bo "chcą być
            wobec każdego fair i chcą, żeby każdy mógł się dodzwonić".Tak jest Panie Maćku,
            tak było!:D Poza tym tak się chwali swoją dokładnością czasową, a przeszłość
            akurat najłatwiej odczytać w kartach.
            • Gość: jawo3 Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.rtk.net.pl 24.07.10, 18:13
              myslałem ze jestem sam ktorego przeraza ten program ale ciesze sie ze nie zal
              tylko ze tych tepych ludzi ktorzy dzwonia i w ogole wierza w wrozbitow sa tysiace
      • Gość: życzliwy Re: wróżbita Maciej kosmica IP: 212.160.70.* 20.11.10, 14:12
        Jeździłam do niego regularnie co miesiąc przez ok. 1,5 roku. Nie
        wiem czy coś mi się sprawdziło, niby jakieś tam drobne rzeczy tak.
        Np powiedział mi, że dowiem się o ciąży jakiejś mojej koleżanki i
        rzeczywiście dowiedziałam się. Ale z drugiej strony jestem w takim
        wieku, że większość moich koleżanek zakłada już rodziny. Nie ma więc
        co się dziwić. Za każdym razem gdy jeździłam do niego przepowiadał
        mi coś innego, aż wkońcu nie wiedziałam już wcale co mnie czeka.
        Mało tego. Przyłapałam się na tym, że zaczynam swoje życie
        dopasowywać do jego wróżb. Szukać tego co niby wywróżył.
        Wiem, że już nigdy do niego nie pojadę... Szkoda kasy, nerwów i
        czasu..

Własnie i wydać, komercyjny koleś pod każdym względem. Żaden szanujący się wróżbita nie wpuści nikogo kto był u niego wcześniej niż po 3-6 miesiącach ponownie do gabinetu po dość długiej prognozie..
      • Gość: Zszokowany glupota Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 08.12.10, 00:12
        Nazwałaś go bucem i baranem a zapewniam Cię, że jeżdżąc do jakiejkolwiek wróżki/wróżbity co miesiąc to większej baranicy niż Ty znaleźć nie można. Czy ludzie naprawdę muszą być takimi pustakami, żeby co miesiąc stawiać sobie karty? Masz łeb? To go użyj!!!
        • anula.pe Re: wróżbita Maciej kosmica 16.12.10, 01:44
          większości moich przedmówców ma rację, spróbujcie jednak zamieścić posta na ezoforum. rzucą się wam do tętnic :)
          reklama sprita :):):):)
      • Gość: telewidz Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.11, 14:42
        Ja uważam że na takie coś szkoda kasy.Bo i tak od swojej przyszłości nie uciekniemy.
        A co ma być to będzie.życzę węcej wiary w siebie
    • sadosia75 Re: wróżbita Maciej kosmica 23.07.10, 13:53
      Mnie rozwala jego "sprawdzalnosc" dzwoni kobieta i pyta czy
      syn "wreszcie" sprzeda nieruchomosc.
      Wrozbita Maciej wyciaga runy i mowi : od dluzszego czasu Pani syn
      nie moze sprzedac tej nieruchomosci
      Serio? jak na to wpadles czlowieku? to raczej logiczne jest skoro
      kobieta o to pyta uzywajac slowa "wreszcie"
      Dzwoni inna kobieta i pyta czy jej maz odziedziczy majatek po
      dziadkach
      na co Wrozbita Maciej wyciagajac runy : tu jest jeszcze jedna osoba
      do majatku.
      Yyyy... no raczej? to tez jest logiczne, gdyby nie bylo innej osoby
      do podzialu to by kobieta byla spokojna o majatek i by nie dzwonila.
      I magiczne stwierdzenie pan/pan wie o kogo chodzi prawda?
      Tak wrozyc to i ja moge :) tylko sumienie mi nie pozwalac robic
      ludzi w bambuko.
      • Gość: gość Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.ip.netia.com.pl 23.07.10, 15:00
        Sadosiu - strzał w 10. Zgadzam się w 100%.

Dzwoni facet i pyta kiedy spłaci kredyt i kiedy wyjdzie z problemów
        finansowych. Maciej na to: ale pan sam sobie "nakopał" z tym
        kredytem" To chyba logiczne, że facet sam postarał się o kredyt, a
        kto za niego miał go wziąć? Teraz tylko pyta jak szybko go spłaci.
        Wielokrotnie nasz super Maciuś powiela w swoich odpowiedziach
        pytania rozmówców no i ma......super sprawdzalność!

• Gość: gość 22 Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 22:41
          Brawo, wreszcie ktoś zastanowił się co on gada, same frazesy i truizmy.
          Maciej gada i żąda fanfarów, ale ktoś go tam zatrudnił, pozwala mu na to i
          podkręca tymi napisami a chłopinka uwierzyła że jest genialna.
          • Gość: qq Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 23:46
            buehehehehehheeh
        • Gość: lola Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.10, 10:44
          zadzwoniłam do macieja .i powiem szczerze ,ze mnie zaskoczył powiedział ,iz miałam złamany kręgosłup ...niby skąd by to wiedział ?skoro nic o tym nie mówiłam .przepowiedział ,ze spotkam dawna miłość szkolną i co ? sprawdziło się .Uważam ,że maciej jest specyficzną osobą ,ale prawda jest taka ,ze jest prawdziwym wrózbitą
          • Gość: Emil Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 16:31
            Panie Macieju-na pewno umiejętności wróżbiarskie Pan ma!!Natomiast powiem
            szczerze,że wizja i ekran -konwencja programu w którym musi Pan na "ilość"
            odpowiadać bo takie są ramy programu-skrzywia totalnie Pana wizerunek i prace.
            Pan na pewno potrafi wróżyć,ale odbiór Pana przez taką a nie inną konwencje
            programu jest fatalny.Ja wiem,że nie ma Pan na to wpływu,bo takie są zasady
            programu.Pan jeszcze nie kończy zdania a już dzwoni kolejny telefon,warto by
            było wspomnieć ,że takie odkrywanie kart na "aby"ściąga na Pana OGROMNĄ
            odpowiedzialność za słowo,które nie jest w tak krótkim czasie często trafne.
            I ostatnia rzecz-Wie Pan,że gdyby Pan nie mówił"dziękuje za uznanie" to by Pan
            "wychodził z klasą" w tym programie,jednak jeśli Pan podkreśla ciągle to(może
            Panu każą) to jest to tak sztuczne i jeszcze bardziej potęguję przekonanie o
            własnej wspaniałomyślności,która na wizji przez ludzi jest bardzo źle
            odbierana,a nie daj Boże ,aby Pan sam w taką wspaniałomyślność wpadł,bo to
            najszybsza droga do emocjonalnego rozchwiania.
            Niech doda Pan troche skromności w tym programie ,bo jak Pan wie kładzenie kart
            wymaga pokory a co dopiero już ich odczyt.
            • Gość: Aga Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 18:09
              Tez mnie zastanawia, dlaczego Maciejowi tak bardzo brakuje pokory, czyli tego,
              co kazda osoba wróżąca powinna mieć przede wszystkim. Pokora w stosunku do kart,
              a nie wpadanie w samozachwyt. Bo nikt nie jest nieomylny. Tym bardziej, że pan
              Maciej ma dar, ma wiedzę a podejście jednak nie takie jak byc powinno.
              • Gość: moi Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 23:11
                wydaje mi się, że to jego ciągłe gadanie o sprawdzalności to zwykły
                chwyt reklamowy. nie śledzę jakoś super pilnie kosmica tv ale z tego
                co zauważyłam on otrzymuje najwięcej telefonów, a co za tym idzie,
                pewnie nieźle zarabia. on ciągle powtarza jak to wszystko co
                przepowie się sprawdza, a ludzie ciągle dają się nabierać :)
                • stara.foremka Re: ile ludzi tyle opinii też takie... 17.08.10, 16:09
                  Znalezione w internecie. Ile ludzi, tyle opinii:

panowie wróżbici
                  • Gość: lauraaaaa Re: ile ludzi tyle opinii też takie... IP: *.net.stream.pl 25.09.10, 23:18
                    ależ on ma parcie na szkło. dziś o mały włos nie rozsadzi telewizora. obśmiałam się do bólu brzucha. szkoda tylko, że odwalił tę sympatyczną panią Danusię - zadzwoniła, a on ją rozłączył. po prostu wyłączył telefon. a chwile przed mizdzrył sie do tej Danusi. żenua
                    • Gość: lucia Re: ile ludzi tyle opinii też takie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 11:07
                      on chyba coś bierze,albo to pzypadek medyczny.właczyłam na chwilę ten program gdy robiłam sobie kawę, myślałam że to jakiś show, a to okazało się że to wróżbita Maciej. Chciałam zbadać sprawę jegomościa, bo wciąż nie wierzyłam że to program serio, tak trafiłam na to forum.
                      Kiedyś widziałam już kosmikę ale tam były jakieś normalne wróżki i jakieś inne tło miały.
                      • dominiak_5 Re: ile ludzi tyle opinii też takie... 18.10.10, 16:36
                        Według mnie Maciek jest dobry, w robieniu z siebie pośmiewiska, a z ludzi idiotów (bo jak można nazwać zachowanie, kiedy na wizji zwraca się do człowieka: pan sam mówi bzdury - była to odpowiedź na to, kiedy jakiś pan zaprzeczał, że to, co wróżbita powiedział, było nieprawdą. starszy człowiek najpierw zadzwonił, zapytał, usłyszał wróżbę po czym coś mówił, lecz wróżbita go zaryczał, zakrzyczał i rozłączono go, że nawet nie było słychać, co starszy człowiek powiedział. po kilku minutach ten pan - starszy człowiek emeryt zadzwonił jeszcze raz i powiedział, że to, co wróżbita Maciej powiedział mu jako wróżbę, to totalne kłamstwo. Zapytał, dlaczego Maciej okłamuje i wciska kit. Z tym, że starszy pan się przejęzyczył i powiedział, że dzwonił godzinę temu i uzyskał nieprawdziwą odpowiedź; ten starszy człowiek się przejęzyczył, bo to było jakieś 10 minut wcześniej gdy dzwonił z pytaniem (wiem, bo oglądałam - były nawet filmiki z tej wpadki wróżbity, na youtube, ale jak zrobiło się o tym głośno w sieci, filmiki pokasowano) a więc wróżbita Maciej wykorzystał fakt, że ten emeryt sie przejęzyczył i powiedział coś w stylu: to pan opowiada głupoty, 2 godziny temu to myśmy nie mieli programu, po czym człowieka rozłączono.

Jestem zbulwersowana i zniesmaczona takim pospolitym chamstwem, jakie zaprezentował wróżbita Maciej. Już nawet nie chodzi o te pożal się Boże wróżby, wróżbitę takiego, czy siakiego, ale jak można do widza, na wizji powiedzieć: to pan sam opowiada bzdury. Boże Święty, co za czasy, że do telewizji biorą osoby, która prawie że łaskę robią wykonując wróżbę, za co widzowie płacą koszmarne pieniądze, nie dość, że łaska, to jeszcze obelgi typu to pan mówi bzdury...
                        Już nigdy nie włączę na ten kanał, a jak zobaczę ten tragikomiczny program na innym kanale, to czym prędzej przełączę.
                        • Gość: Eveline Re: ile ludzi tyle opinii też takie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 01:34
                          Ten program i wrózbita Maciej to wielka ściema ten gośc jest chory... wymachuje rękoma, robi smieszne miny, śmiech na sali!!! Trzeba go wykopac!!!
                          • Gość: gość Re: ile ludzi tyle opinii też takie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 09:45
                            Jak widzę, że on prowadzi program, od razu zmieniam kanał. Nie da się go po prostu słuchać. Średnia przyjemność słuchać takiego jazgotu, steku bzdur i oglądać palanta, który wymachuje rękami na prawo i lewo chwaląc się co 5 minut (średnio) sprawdzalnością swoich wróżb. Boże odpuść. Powinni wywalić go stamtąd bo działa odrażająco i odpychająco. Pomijam kwestie kultury i dobrego wychowania. Kogo oni tam trzymają w tej Kosmice...
                            • Gość: ala Re: ile ludzi tyle opinii też takie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 11:13

Po raz kolejny zgadzam się z przedmówcami po stokroć.
                              To, że zachowuje się beznadziejnie, ma osobie przeogromne mniemanie wszyscy widzą. Najgorsze jest jednak to, że ciągle są ludzie którzy uważają/ wierzą że "geniusz" mówi tzw. fakty.
                              Wystarczy się jednak dobrze wsłuchać, trochę pomyśleć i każdy dojdzie do wniosku że nie ma ŻADNYCH faktów. Obejrzycie choć jeden program prowadzony przez tego człowieka i zobaczycie jak formułowane są odpowiedzi...
                              Człowiek pyta czy wreszcie wyjedzie zagranicę. Na to Maciej: ale ja widzę że pan chce jechać do pracy.." na co tradycyjnie fanfary i potwierdzenie "i kolejna trafność moich wróżb", koszmar. Oczywiście zagranicę jeździmy w różnych celach nie tylko zawodowych ale wtedy ludzie pytają czy uda się wycieczka itp. Wiadomym jest że w ostatnich latach mnóstwo ludzi wyjechało za pracą więc jezeli gość pyta czy wyjedzie zagranicę to tak trudno odgadnąć po co?
                              I tak wygląDA WIĘKSZOŚĆ JEGO ODPOWIEDZI...
                            • Gość: Rena Re: ile ludzi tyle opinii też takie... IP: 78.9.128.* 31.10.10, 20:17
                              Moga zawsze zatrudnic ciebie jako lalke do walen.... :)
    • Gość: kasienka Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:13
      smieszy ten jego program a on sam ma duzo energi
      • Gość: Eq Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 12:34
        A może się czymś wzmacnia?
    • Gość: nieznajoma Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.85-237-184.tkchopin.pl 19.11.10, 14:39
      dzisiaj dzwonilam w pewnej sprawie do ''wrozbity Macieja'' i powiem Wam nie polecam tego Pana.. Otoz spytalam sie o pewnego mezczyzne, a on mi powiedzial czy jestem pewna jego orientacji, bo on cos tu widzi!! odpowiedzialam mu, ze jest hetero on zaczal sie smiac tak glosno.. zenada. Powiedzialam mu, ze jest hetero bo sypiam z nim od 4 lat od razu zamilkl ten przyglup Maciej. Gadal ogolnie same bzdury. Ogolny zarys wrozby byl bledny w 100%
      • Gość: plotka Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 14:03
        ja nie jestem pewna orientacji Macieja, te koszule,kwiaty, biżuteria i sposób mówienia pokazują jego osobowość.
        • Gość: goya Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 21:28
          ???
      • Gość: życzliwy Re: wróżbita Maciej kosmica IP: 212.160.70.* 20.11.10, 14:10
        Wróżbita Maciej jest nastawiony tylko i wyłącznie na komercję. Praca w telewizji przynosi mu prostu sławę i kasę w gabinecie prywatnym. On widzi to co chce i to co usłyszy w pytaniu. Nigdy nie słyszałem Jego odpowiedzi by było coś ponad albo się stanie albo nie... Nie polecam to pseudowróżbita! Nie warto tracić kasy!
        • Gość: Ninka Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.net.stream.pl 20.11.10, 15:59
          A ja uważam, że ta kosmika chyba powinna zmienic operatora telefonii stacjonarnej. No bo mamy 21 wiek, a tam ciagle jest problem z przerwanym polaczeniem - nie wiem, druty zardzewiale czy co. no bo przeciez, jesli ktos juz sie dodzwonil, ro nie bedzie sie rozlaczal, a rowniez te przemile wrozki/wrozbici by nie rozlaczyly z szacunku do rozmowcy. pan maciej jest taki sprytny - niech zalatwi te sprawe - bo na 10 osob, ktore dostaly sie na wizje - ok. 9,5 ma pecha zwiaz. z przerwanym polaczeniem: "wroz" wtedy mowi: o cos rozlaczylo, o szkoda, szkoda kochani nie!!! rozlaczjacie sie.
          martwie sie tym,
          tak poza tym program jest fantastico (;-)))))),
          zwlaszcza jak dorwie sie do niego jasno (ciemno) widzaca "wrozka" halina
          • Gość: Ala Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 17:38

Ostatnio doszło jeszcze kolejne infantylne pytanie: Czy pan/pani wie dlaczego dodzwonił/a się za pierwszym razem, odp: bo dzwoniłem w trakcie porady. Głównie zadaje je pseudo geniusz Maciej.
            Koszmar, dziwię się, że ktokolwiek odpowiada na tak debilne pytanie. Nie dość, że nie ma tam, jak to się wciska ludziom, żadnej prawdy, żadnych faktów to jeszcze traktuje się ich jak idiotów, którzy ledwo ukończyli 3 klasy szkoły podstawowej.
            Ostatnio, do tego DYLETANTA Macieja zadzwoniła kobieta z pytaniem czy wreszcie spotka mężczyznę któremu będzie mogła zaufać. Na to ten idiota odpowiada (przepraszam ale nie da się inaczej określić Macieja): ale ja widzę, że pani jest bardzo nieufna do mężczyzn...
            I wszystkie odpowiedzi są takie. Dziwię się, że ktokolwiek do niego jeszcze dzwoni!
            Myślę jednak, że jak tylko ludzie zorientują się że przepowiednia się nie sprawdza nie powrócą i nie będą niepotrzebnie tracić pieniędzy na takich darmozjadów!
            • asiczula Re: wróżbita Maciej kosmica 24.11.10, 05:00
              > Ostatnio, do tego DYLETANTA Macieja zadzwoniła kobieta z pytaniem czy wreszcie
              > spotka mężczyznę któremu będzie mogła zaufać. Na to ten idiota odpowiada (przep
              > raszam ale nie da się inaczej określić Macieja): ale ja widzę, że pani jest bar
              > dzo nieufna do mężczyzn...
              > I wszystkie odpowiedzi są takie. Dziwię się, że ktokolwiek do niego jeszcze dzw
              > oni!
              > Myślę jednak, że jak tylko ludzie zorientują się że przepowiednia się nie spra
              > wdza nie powrócą i nie będą niepotrzebnie tracić pieniędzy na takich darmozjadó
              > w!
              Piszę poraz 3 mam ndzieję że ostatni i post ten ukarze się.
              Dziwię się dzwoniącym, bo pan ten tak naprawdę nie odpowiada, a mówi co chcemy usłyszeć.Rozłozyła mnie odpowiedź Macieja, kiedy kobieta dzwoniła w sprawie zdrowia swojego syna. Odpowiedz jego była z fanfarami syn ma problemy zdrowotne.I znów mało co nie wlazł mi do mieszkania przez ekran. Jak tylko go widzę przełanczam. Dziwię się ezo, że kosmikę wpuscuiła. Ludzie Ci nie mają nic do powiedzenia. Na ezo przynajmniej jakieś tematy były poruszane. Widać komercja i zarabianie kasy bierze górę
              Pozdrawiam
              • Gość: tittiki Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 14:19
                telewizja itv, na której leci ezo i teraz tez kosmica, sprzedaje swój czas antenowy komu chce, to nie jest przeciez telewizja ezo, oni tam są goscmi, a nie włascicielami
                • Gość: ulaencja Re: wróżbita Maciej kosmica IP: 178.73.50.* 16.12.10, 23:39
                  Byłam wdzięczna za odpowiedź. Wróżbita Maciej, kto to taki, bo nie mam pojęcia? Nie znam. Nie słyszałam. Około roku temu, jak byłam na Targach w Poznaniu, był jakiś wróżbita Maciej, wysoki jasne włosy, po 40tce, bodajże z Łodzi. Wiem, że w Warszawie też od lat przyjmuje pan o imieniu Maciej (gdzieś tak po 50tce), jest w Warszawie znany.
                  Interesuje się ezoteryką, jestem z Polski, czasem bywam u wróżki, kiedyś widziałam jakieś wróżki na kanale jakimś, ale wyłączyłam, bo nie odpowiada mi ten poziom wróżbiarstwa.
                  Ten wasz Maciej, to wróżbita z kraju, czy ktoś z zagranicy? I w ogóle, kto to?

Zasyłam pozdrowienia.
                  • Gość: gosc Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.146.66.167.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.12.10, 23:44
                    ść portalu: ulaencja napisał(a):

> Byłam wdzięczna za odpowiedź. Wróżbita Maciej, kto to taki, bo nie mam pojęcia?
                    //////////Czytac nie umiesz w całym watku pisza Maciej kosmica wpisz w gogle i sie dowiesz a nie udajesz greka nie ublizajac im.
                    • Gość: Kaja Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.12.10, 13:58
                      Byłam u niego 3 lata temu w domu na kartach.M Nie był wtedy tak medialny ale miał przyzwoitą stronkę internetową i to mnie zachęciło.Trochę pojęcia o Tarocie i numerologii mam,zależało mi na konkretnej poradzie a nie wysłuchiwaniu co było i co nieuchronnie nadejdzie.
                      Rozklad kart-osobny cennik,porada numerologiczna-osobny,przekaz od aniołów- osobno.Płatne z góry!!!!!Decyduje się co robimy i kasa przed wróżbą!!!A potem leciał jak automat.
                      Z analizy numerologicznej dowiedziałam się tyle,co już wiedziałam i co w każdej książce przeczytać można.Z Tarotem zaczął od przeszłości i wyciągania rzeczy,które już nie maja na mnie wpływu i na mój problem doszukując się entuzjazmu na mej twarzy.Potem opisał mojego męża jako zupełnie inna osobę,a gdy mu zwróciłam uwagę,że on ma zupełnie inny charakter oburzył się i stwierdził,że się dobrze kamufluje:)Wykupiłam tez przekaz od Aniołów bo nie wiedziałam co to jest.A polegało to na wylosowaniu karty i przepisaniu mi na kartke przesłania z książki.Byłam jedynie zadowolona z rozkładu kart anielskich.
                      Uważam,że osoby przychodzące po wróżbę są zazwyczaj podłamane,nieszczęśliwe i potrzebują czasem bardziej niż kart zainteresowania,jakiegoś ciepła w gabinecie wróżbity.Tam czegoś takiego nie dostaną.Nie ma żadnej komunikacji tylko automatyczne czytanie kart.Czasówka normalnie!Na dodatek jak kazał mi zapłacić przed to się poczułam jak oszust czy złodziej?Marketing pełna gębą i tyle.
                      • Gość: niestety Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 15:30
                        Niestety,ale każda osoba,która prawdziwie zna sie na kartach doskonale wie o tym ,że Pan Maciej ma niewiele wspólnego z ezoteryką i głebokim znaczeniem tarota,kart ,symboliką.Dodatkowo właśnie,gdyby ktoś taki naprawde znał sie na rzeczy, nie dałby sie wykorzystać przez media w takiej konwencji programu jaka ma miejsce ostatnio z Jego udzialem. Wszysto można ,media też są super,ale to naprawde nie tak...nie z tej strony.
                        Zamiast poprzez media uwiarygodnić swoj wizerunek,Pan całowicie wciagnał sie w konwencje i zalozenia programowe,ktore przybiły gwóźdż do trumny,ze robi Pan marketing z Tarota.A to nie tak.BYł Pan średnio wiarygodny przez wystepami w TV a po nich niestety "karty zostaly odryte"
                        Zycze trochę głebi,troche wsluchiwania sie w symbole,zastanowienia nad rozkladem,a nie sypania z kart na pierwsza mysl,ktora niestety czesto jest..ksiązkowa.
                        Pan ma do czynienia z kartami jako z Tarotem,ale nie ma Pan do czynienia nic a nic z ezoteryką a bez tego po prostu sie nie da.
                        • Gość: makaroni Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.icpnet.pl 17.01.11, 12:42
                          Maciusiowi chyba tak dobrze szło, że zaangażowali go do jakiegoś projektu... www.youtube.com/watch?v=Vs55hfPO-xk
    • Gość: japineksaaaa Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:00
      ma fajna energie wesoły człowiek :)
      • Gość: wesoły Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 17:55
        wesoły? raczej rozweselający swą prymitywną autoreklamą.
        • almanachy Re: wróżbita Maciej kosmica 12.01.11, 21:36
          Nie wiedziałam długo o kogo chodzi, ale na forach wciąż się o nim rozpisują. Ciekawy przypadek, jestem ciekawa co ona ma w horoskopie, że zrobił taką karierę. Wróżby w jego wydaniu nie podobają mi się. Rekacje widzów od zachwytu po wyśmiewanie. Nawet ktoś go sparodiował. W newseku wywiad, w innych gazetach też o nim piszą.
          • Gość: Al-Kaida Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 23:31
            A co piszą?
            • maryska.22 Re: wróżbita Maciej kosmica 13.01.11, 15:09
              Gość portalu: Al-Kaida napisał(a):

> A co piszą?

Znalazłam coś takiego. W końcu to też artykuł, w poważnej gazecie. A więc ile osób tyle zdań. Osobiście zgadzam się z tym co tu napisano. Link poniżej.
              Wróżbita Maciej
              • Gość: aga Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 19:57
                Do przytoczonego w poprzednim poście artykułu można dopowiedzieć "nic dodać nic ująć".
                Tylko szkoda, że tyle jeszcze w Polsce naiwniaków którzy dzwonią do Macieja, odpowiadają jak uczniowie na jego debilne pytania i co gorsza dają sobą manipulować...

Myślę że ten "super" wróżbita dociera do takich forów jak to tylko szkoda że kompletnie nie potrafi
                wyciągnąć wniosków, zero pokory. Widocznie ZWYCIĘŻYŁA magia łatwo zarobionego pieniądza.
    • Gość: niestety Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 15:28
      Marketing,promocja swego Ego,i zapatrzenie w siebie.Nic nie ma Pan z ezoteryki a psuje Pan rynek tym którzy podchodzą lub pracują z kartami w spsob prawdziwy.Telewizja tylko uzewnętrzniła to kim tak naprawdę Pan jest.Prawdziwa twarz ana wyszła na jaw w telewizji.Jak miał Pan tylko własna stronę internetowa i bazował na klientach "od ucha do ucha" byl lepiej postrzegany.Zal po prostu,bo program tylko pokazuje ze nie zna sie Pan na kartach -na ezoteryce,a to ze trafi w Pan w przepowiednie to jest to uklad zero-jedynkowy-raz trafie a raz nie.Jest tylko niewielka liczba osób którą sobie radzi w prognozach na wizji,nie bede tu wymieniac nazwy,ale sa ta EZOTERYCY,Pan nie ma nic wspólnego z głęboką ezoteryką.Zachwiewa Pan rynek osób które po prostu z przerażeniem patrza na Pana "zabawowość" i amerykański styl prowadzenia programu-biznesu.
      Powinen być Pan jako ezoteryk spokojny i zrównoważony,skupinoy na tym co karty Panu mówią,nigdy nie ma precyzyjnego odczytu jak Pan rozklada karty i od razu wie.To jest jak ściaganie na siebie tylko negatywnej mocy.Ma Pan moze wielu fanów,ale tak wielka liczba osob która jest niezadowolona z Pana marketingu tylko utwierdza i klientów i ezoterykow ze robi Pan bardzo złą reklamę tej dziedzinie i tej formie dzialalnosci.Moze by tak skonczyć z błazeństwem i zaczać troche miec pokory do kart,siebie i przede wszystkim ludzi,bo sam Pan zobaczy,że to nie Pan wyjdzie na tym cało,a Pana Menager tylko za Pana bedzie musial sie tłumaczyc.
      • Gość: Al-Kaida Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 16:38
        Trzepie konkretną kasę.
        • Gość: gość Re: wróżbita Maciej kosmica IP: 109.207.96.* 19.01.11, 10:41
          Trzepie kasę ponieważ ludzie mu na to pozwalają korzystając z jego usług.
          • Gość: golaska Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 21:25
            On jest tylko kukiełką podskakującą, za sznurki pociąga ktoś inny.Ciekawe ile mu płacą?
            • Gość: uwaga cala prawda o kosmica tv IP: *.plusgsm.pl 27.01.11, 03:47
              znalazlam ok.3lata temu ogloszenie w gazecie,ze szukaja osoby do pisania sms-ow. W ogloszeniu nie byla podana nazwa firmy. Z ciekawosci postanowilam sie przejechac na rozmowe o prace. praca poza wizja niczym sie nie rozni od zwyklego call center.
              • Gość: he Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.11, 08:27
                heheheheh, to daleko musiałaś jechać na tę rozmowę, a ponadto Kosmici 3 lata temu nie bylo :-)

Jak już masz coś napisać, to przynajmniej rób to z głową ;-)

• Gość: fillute Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 22:07
                  poważna sprawa :Gazeta Wyborcza o W .Macieju:
                  wyborcza.pl/1,87648,9265920,Cewebryta_Maciej_i_inni.html?as=2&startsz=x
                  • morg.ana Re: cala prawda o kosmica tv 19.03.11, 02:23
                    Przerzucając dziś programy trafiłam na nieomylnego...<grrrr >c Była z nim Beatrice, czy jak jej tam. Nie dał jej do głosu dojść, odpowiedział sam na pytanie i przy jej odpowiedzi wtrącał się. Widać było, że kobieta musi coś też mówić pozostawił jej formułę: za którym razem... Patrząc na karty te co wyciągali powiem Beatrice miała więcej do powiedzenia niż "wszech wiedzący"
                    Wkurza mnie ten człowiek, to całkowity pajac i buc.
                    • Gość: Ts Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.superkabel.de 19.03.11, 11:50
                      Oj widze ze konkurencja dziala, oni bardzo sie lubia i oboje sa suuuuperrrr.
                      A cala ta gazeta to jedno wielkie plotkarstwo.
                      • Gość: gość Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 12:06
                        No nie wiem czy jest ktos kto lubi tego pana.Jak mozna lubić kogoś kto nie daje dojść do głosu i uwaza siebie za osobe ktora zjadla wszystkie rozumy swiata.
                        • Gość: Elka Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 20:05
                          Ostatnio doszedł w programach tego idiotycznego Macieja jeszcze jeden element.
                          "Wróżbita" tradycyjnie odpowiadając powielał pytania a kiedy dzwoniący przytakiwał, następował ryk samozachwytu nad pseudo sprawdzalnością.
                          Ostatnio dzwoniący pytają o coś, "geniusz" ezoteryki odpowiada a po drugiej stronie cisza...
                          więc ten aby upewnić się (to jego stały chwyt) czy aby za bardzo nie "odjechał" od rzeczywistości pyta - "jest tam pan/pani?". Pan/pani odpowiada - tak,tak i wyraźnie słychać że jest to TYLKO potwierdzenie że osoba nie przerwała połączenia na co słychać fanfary i ryk Macieja - a widzicie państwo i znowu 100% sprawdzalności.

Facet nie dość że oszukuje ludzi to jest do tego wszystkiego prosty i chamski. Będąc właśnie takim ma czelność niejednokrotnie sugerować ludziom, swoim klientom jak by nie było brak kultury...

• Gość: anna Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.11, 22:24
                            Właśnie oglądam Kosmica TV. Dzwoni kobieta i prosi o ogólny rozkład kart. Maciej mówi: ja widzę kłopoty z młodym mężczyzną w rodzinie. Kobieta mówi: ale ja nie mam nikogo takiego. Maciej: nie ma pani rodziny? Kobieta: mam, ale bardzo małą i nie ma młodego mężczyzny. Maciej: dziękujemy konkurencji i gratulujemy pomysłowości, jak można nie mieć rodziny, dziękujemy, dobranoc.
                            • Gość: Maciej Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 22:28
                              To jest właśnie Maciej. :D:DD::D:D:D:D:D:D:DD: ściema totalna.
                              • Gość: anna Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.11, 22:38
                                Lubię gościa ;] świetnie sprzedaje swoje ADHD w telewizji
                            • Gość: Elka Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 10:21
                              To nie jedyny taki incydent.
                              Również wczoraj zadzwoniła kobieta pytająca o miłość. Nie pamiętam co dokładnie powiedział ten "super wróż' ale kobieta to zakwestionowała więc on na to: to jak, chce pani miłości a potem jej nie chce? Po czy razem z Beatrix obśmiali kobietę.

W pewnym momencie zaczęli też rozwodzić się nad kulturą widzów a raczej jej brakiem ponieważ zadzwonił ktoś kto chciał aby karty położyła tylko Beatrix mimo iż program prowadzili we dwoje. Z ich komentarza wynikało że to nie odosobniony przypadek...

Śmiechu warte, że ktoś taki jaki Maciej, zwykły naciągacz naiwnych ludzi bez ŻADNYCH zdolności ezoterycznych, niejednokrotnie chamski do granic, śmie krytykować widzów.
                              Spróbujcie zadzwonić do niego i sprzeciwić się mu a zobaczycie kulturę tego gwiazdora...
                              Jest na tym forum mnóstwo wpisów dotyczących wizyt u sprawdzonych wróżek i o tym że niejednokrotnie przepowiednie sprawdzają się dopiero po latach. U Macieja wszystko sprawdza się zanim jeszcze otworzy usta. Wystarczy kichnąć, chrząknąć a już "mistrz" ryczy że wszystko się sprawdziło.
                              Programów typu kosmika czyli czytaj traf na otwartą linię, tysiąc rozmów na minutę (OCZYWIŚCIE WSZYSTKO PO TO ŻEBY TOBIE POMÓC, hehehe) powinno się zabronić.
                              Ezotv też pozostawia wiele do życzenia ale tam przynajmniej podczas programów poruszane są różne tematy, człowiek może dłużej porozmawiać z wybraną wróżką (pomijam kwestę sprawdzalności i decyzję samego klienta czy w ogóle jest sens wróżyć). Po prostu sam program ma normalną formułę. Prowadzący zachowują się normalnie i przede wszystkim kulturalnie.
                              Widziałam też kilka programów ezoterycznych na zagranicznych kanałach. Tam siedzi wróżka/wróż i czeka na telefon. Ludzie dzwonią, mogą dłużej porozmawiać, nikt nie pogania, nie wrzeszczy, jest normalnie.
                              W kosmice ten konkretny wróż zachowuje się zawsze tak jakby po drugiej stronie miał przygłupa po trzech klasach podstawówki. Co kasa może zrobić z człowieka? Poza tym ktoś nieźle zamącił mu w głowie, nakładając do głowy że jest najlepszy i ten w to uwierzył..... Żaden normalny i mądry człowiek nie złapałby się na taki tani chwyt...
                              • Gość: tt Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.questico.de 20.03.11, 12:53
                                CIEKAWE ILE TU PISZE ZAZDROSNYCH WROZEK: A TE POTWIERDZENIA TO SZANOWNE TOWARZYSTWO NIE WIDZI TYLKO BLEDY: WSTYD WSTETNI OBGADYWACZE::LEPIEJ ZOBACZCIE CO DZIEJE SIE U WAS W RODZINACH: DUZO Z WAS TO SAMOTNE OSOBY KTORE GOWNOOO ROBIA:DZIEKUJE HAHAHA HIHIHI
                                • Gość: anna Gość: tt IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.11, 14:13
                                  Gość: tt, to jak nic sam Wróżbita Maciej :D
                                  • panienka55 WPADKA Z ip 20.03.11, 14:40
                                    ŻENUJĄCE i rozczarowujące.

ZWRÓĆCIE UWAGĘ NA IP - sprawdziłam, kosmika jest niemiecką firmą, a jak tu były peany o wróżkach po programie pisane, to było IP takie superkabel.de nie wiem czy wtedy były to wróżki piszące same o sobie, ma się rozumieć były to posty pozytywne. Może to przypadek, może nie, nie wiem. ale dzisiejsza wypowiedź z 12:53 ma IP questico.de - wejdźcie sobie na stronę podaną jako IP albo wejdzcie na kosmikę, na dół strony i kliknijcie na kontakt z firmą.
                                    To już teraz wiem co mam myśleć, chociaż wcześniej byłam na tak. Dla mnie wszystko jasne. niby taka pogarda dla tego forum, obracanie w zazdrość negatywnych wypowiedzi, a takie kwiatki jak ip pokazują wiele.

Autor: Gość: Ts IP: *.superkabel.de 19.03.11, 11:50
                                    Dodaj do ulubionych Skasujcie
                                    Odpowiedz
                                    Oj widze ze konkurencja dziala, oni bardzo sie lubia i oboje sa suuuuperrrr.
                                    A cala ta gazeta to jedno wielkie plotkarstwo.

Re: cala prawda o kosmica tv
                                    Autor: Gość: tt IP: *.questico.de 20.03.11, 12:53
                                    Dodaj do ulubionych Skasujcie
                                    Odpowiedz
                                    CIEKAWE ILE TU PISZE ZAZDROSNYCH WROZEK: A TE POTWIERDZENIA TO SZANOWNE TOWARZYSTWO NIE WIDZI TYLKO BLEDY: WSTYD WSTETNI OBGADYWACZE::LEPIEJ ZOBACZCIE CO DZIEJE SIE U WAS W RODZINACH: DUZO Z WAS TO SAMOTNE OSOBY KTORE GOWNOOO ROBIA:DZIEKUJE HAHAHA HIHIHI
                                    • totylkokroplawmorzu Re: WPADKA Z ip 20.03.11, 18:17
                                      forum.gazeta.pl/forum/w,468,110529441,123389007,Re_laguz_co_o_nim_myslec.html
                                      Nie ma to jak głupie prymitywne posty. Ciekawe gdzie jeszcze pisał ?
                                • Gość: Elka Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 18:52

Wyjątkowo PRYMITYWNA ta wypowiedź kogoś pod pseudonimem tt. Do tego mnóstwo błędów. Wcale bym się nie zdziwiła jeśli, tak jak sugerują to niektórzy, byłby to sam "geeeniusz" Maciej.

Nie trzeba być wróżką, konkurencją ani nikim takim żeby stwierdzić że program czy prowadzący są do niczego...
                                  Jak nie ma się nic konkretnego do powiedzenia, żadnych argumentów, wiedzy to jedyną linią obrony jest posądzenie kogoś o przynależność do konkurencji...żenada
                                  • Gość: mmmm Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.11, 13:11
                                    poczytajcie:
                                    blog.ienvyparanoids.pl/2005/02/wrozbita-maciej-przereklamowany.html
                            • Gość: mila Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.unknown.vectranet.pl 27.07.11, 03:34
                              no niezłe: ha,ha,ha,ha
                      • morg.ana Re: cala prawda o kosmica tv 20.03.11, 01:39
                        Gość portalu: Ts napisał(a):

> Oj widze ze konkurencja dziala, oni bardzo sie lubia i oboje sa suuuuperrrr.
                        > A cala ta gazeta to jedno wielkie plotkarstwo.

Jaka konkurencja? Człowieku nie interesuje mnie czy Oni sie lubią, napisałam co widzę.Dla Mnie Beatrice ma więcej do powiedzenia niż też "wszechwiedzy" Nie ma Onnawet szacunku dla koleżanki,wchodząc jej w słowo...
                        • majarudakowska Re: cala prawda o kosmica tv 20.03.11, 11:26
                          ten czlowiek,tylko sie wydziera,i ma dzwoniacych ludzi,za nic!ten czlowiek,to miernota ...
                        • Gość: Alan Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 11:35
                          Najgorsze jest to, że to właśnie sami ludzie karmią tego "trola" dzwoniąc do tej pożal się Boże Kosmici. Jak można oczekiwać od takiego pajaca konkretnej wróżby. Nikt, kto naprawdę poważnie podchodzi do ezoteryki i kart, nie dzwoni do Kosmici po 10 sekundową odpowiedź. Naprawdę warto rozejrzeć się gdzie indziej. Kosmica to strata pieniędzy i nerwów. A po co komu to :)
                          • Gość: Elka Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 13:18
                            Zgadzam się z Tobą.

Babka zadzwoniła po raz kolejny do tego, jak bardzo trafnie ująłeś, trola po raz kolejny.
                            Od razu ryk, że wszyscy do niego wracają bo ma taką sprawdzalność. Okazało się że coś miało się wydarzyć w danym czasie, czas dawno minął a tu nic. Trol rozłożył karty i mówi: ależ proszę pani to bardzo wyraźnie widać...do trzech miesięcy już na pewno się wydarzy.
                            Tak właśnie wyglądają powroty i sprawdzalność.

Tylko dziwić się tym ludziom że po chybionej wróżbie dzwonią jeszcze raz tracąc czas i przede wszystkim bardzo ciężko zarobione pieniądze.

A szefowie stacji siedzą pewnie teraz na jakiejś egzotycznej plaży i śmieją się w kułak z tych wszystkich naiwniaków...
                            • Gość: anna Re: cala prawda o kosmica tv IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.03.11, 14:03
                              Najfajniejsze jest to: "Za którym razem Pani/Pan się dodzwoniła?" Telewidz: "Za trzecim" Maciej: "Gratuluję, prawda, jak prosto się dodzwonić, gdy dzwonicie wtedy kiedy mówię". Po czym pojawia się na napis na ekranie o ilości osób, które dodzwoniły się za pierwszym, drugim, trzecim razem. Za czwartym już nie ma, bo po prostu każdy myśli sobie: "do trzech razy sztuka" i gdy trzeci raz słyszy w słuchawce: "pomóż sobie, spróbuj zadzwonić jeszcze raz!", stwierdza: "naciągacze" i przełącza na film na TVN. Pozdrawiam wszystkich tych wierzących i niewierzących we wróżbitów i życzę powodzenia w realnym świecie. Anna
    • Gość: mistrzunio1 Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.11, 14:59
      Według mnie jest całkiem niezła - jedna rzecz się sprawdziła z dwóch.
    • ja-tekla jestem zniesmaczona i zaskoczona... 11.05.11, 14:29
      Zachorowałam,zaczęłam oglądac tv i trafilam na tego wrózbitę...Z nim jest cos nei tak.Wczoraj tak się rozgadal na temat swojego poslanictwa,daru,pomagania ludziem,ze az sie popłakał na wizji.
      A dzis...słucham go i słucham i....bum!Pan wrózbita Maciej /najlepszy w Polsce wrózbita według jego opinii/ oświadcza,ze to on wprowadził pojęcie trafnosci we wrózbach.Jak to??toz wcześniej nikt nie mówił o trafnosci wrózb????
      A drugie zaskoczenie.Pan wrózbita Maciej oświadcza,ze jego dziełem są tzw. rozkłady ogólne...bum...Żadna wróżka tego nie stosowała,nie stosuje,a nawet nie wie,co to jest...bum!!!
      Panie Macieju szanowny!To,co pan stosuje jako rozkład ogólny -to jest krzyż celtycki,znany od bardzo dawna.Odkrywa pan cos,co juz dawno odkryto i stosuje sie często.Racja,wrózki "tarotowe" wolą pytania,niż takie ogólne lanie wady - to chyba dobrze?A krytykowanie innych wrózek na wizji - to raczej oznaka braku wychowania.
      A to powtarzanie - jestem najlepszy,najwspanialszy i ucinanie rozmow,czy pytan niewygodnych - jest żenujące.
      Uprzedzam-nie jestem zawistną konkurencją,bo nic nie pisze o trafnosci wrózb.
      Więcj pokory i skromności,panie Macieju!Diament błyszczy i bez reklamy.A krzykliwe szkiełko jest...krzykliwe i nachalne.
      • Gość: M. Re: jestem zniesmaczona i zaskoczona... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 15:00
        czyli Maciej jest przereklamowany?
        • ja-tekla Re: jestem zniesmaczona i zaskoczona... 11.05.11, 15:37
          Nie wiem,czy jest przereklamowany,nie wrózylam u niego,nie wiem,czy jest dobry wróż,czy zły.
          Mnie tylko razi jego poza,zachwalanie samego siebie,popisywanie się.
          "Wróżbita Maciej najlepszy w Polsce!" I sam to odkrył i ogłosił:-)
          "Oglądaja mnie miliony!" I tyz to sam odkrył:-)
          Ale teraz serio...mnie zraziło wlasnie to,co powiedzial o trafnosci /ze to on użył pierwszy tego stwierdzenia w odniesieniu do wróżb/ i o rozkladach ogólnych /że jedyny w Polsce to stosuje,a inne wrózki nawet nei wiedza,co to jest/ -a to było smieszne i niepoważne.Wystarczy przejrzec ksiązki o tarocie,wystepuja tam często schematy rozkładów ogólnych.
          To tyle...
          • Gość: Ala Re: jestem zniesmaczona i zaskoczona... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 18:29
            o "WRÓŻBICIE" Macieju i jego psedo sprawdzalności wiele już powiedziano więc nie będę się powtarzać.
            Zgadzam się natomiast z przedmówczyniami. Trafiłam ostatnio na jego program choć rzadko już oglądam kosmikę i to co wyprawia ten "geniusz" przechodzi wszelkie pojęcie.
            Abstrahując od jego sprawdzalności choć uważam że jest żadna, od tego czy wymyślił jakiś układ kart czy nie, gość cały program, całe 3 godziny gada tylko o sobie...
            Osoby wróżące w tym czy innych programach oprócz udzielania porad często opowiadają o różnych sprawach związanych z ezoteryką, czasami rzeczywiście można się czegoś ciekawego dowiedzieć. Oglądając program Macieja pozostaje już tylko zwymiotować. Przepraszam ale takie są moje odczucia.
            Nigdy go nie lubiłam ale początkowo myślałam ze taka jest formuła programu i to ona częściowo wymusza na prowadzących takie zachowanie tzn. powtarzanie non stop numerów, pytanie za którym razem ktoś się dodzwonił.
            Myliłam się, nikt inny az tak beznadziejnie się nie zachowuje. Przecież na tym traci cały program, tam nie ma nic konstruktywnego. Rozumiem, że raz czy dwa można powiedzieć że zadzwonił widz i powiedział (choć trudno mi w to uwierzyć) że się sprawdziło.
            Gość od pierwszej do ostatniej minuty programu mówi o sobie, podaje przykłady ludzi którym wróżył, chwali się jak trafnie coś przepowiedział i co najzabawniejsze - często się powtarza...
            Gada w kółko to samo...dziwię się szefom tej stacji...
            • Gość: mika Re: jestem zniesmaczona i zaskoczona... IP: *.devs.futuro.pl 11.05.11, 18:55
              I to właśnie jest snobizm. Nikt w nim macieja nie przebije
              • Gość: moi wróżbita maciej prześladowany przez konkurencje? IP: *.205.20.29.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.11, 12:12
                jak większość osób na tym forum słyszałam o wróżbicie macieju, nie raz oglądałam jego program i wiem, że jego karty bardzo wyraźnie wszystko pokazują ;) zgadzam się również, że w kategorii samochwalstwa nie ma sobie równych i graniczy ono z bezczelnością.
                wczoraj przez przypadek trafiłam na jego program, w którym uskarżał się na to, że prowadzona jest na niego nagonka i że jakiś wróż pracujący dla kosmica.tv, oczerniał go, dzwonił podszywając się pod klienta i zadawał głupie pytania. i że wszyscy w kosmica.tv są tym oburzeni. może ktoś wie coś więcej na ten temat? bo ja z jego słowotoku zrozumiałam tylko tyle ile napisałam :)
            • Gość: iwona Re: jestem zniesmaczona i zaskoczona... IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.11, 10:39
              jest dobry ,zarabia po prostu siano, jedni kradną drudzy oszukują a on wróży. Czysta psychologia. Bo kto tam dzwoni ,tylko ktoś kto ma problemy. A ludzie sami go naprowadzają na temat swoich problemów. dobry psycholog.Więc należy mu się szacunek za wiedzę o ludziach. A skoro ludzię dzwonią to ich sprawa.
    • Gość: moi Re: wróżbita maciej prześladowany przez konkurenc IP: *.205.20.29.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.11, 13:35
      no nie do końca o taką odpowiedź mi chodziło, ale widzę, że jednak coś jest w tym co mówił :/
      • Gość: ma Re: wróżbita maciej prześladowany przez konkurenc IP: *.reszel.arkusnet.pl 13.05.11, 08:59
        Ja obserwuję od dłuższego już czasu wróżbitę Macieja i dochodzę do wniosku, że na dzień dzisiejszy ma on kłopoty ze sobą. To co wydarzyło się - jego tzw. popularność po prostu przerosła. Na początku gdy występował w Kosmice widać, że jest zdeterminowany na odniesienie sukcesu, robił wszystko, dwoił się i troił, żeby zaistnieć. Wydaje mi się, że w grę wchodzą duże kompleksy Pana Macieja. Obecnie swoimi okrzykami i opowiadaniem jaki to on jest wspaniały pragnie prawdopodobnie zagłuszyć dobiegające zewsząd słowa krytyki i tym samym udowodnić wszystkim, że jednak jest on "najlepszy". Miałam z nim dwukrotnie kontakt. Pierwszy - na początku jego przygody z Kosmicą, drugi całkiem niedawno. I różnica była taka, że za pierwszym razem pokrywały się rzeczy związane z teraźniejszością i przeszłością, ostatnio - nie trafiał niestety nawet w te aspekty. A co z tego wszystkiego najważniejsze - jego przewidywania odnośnie przyszłości nie sprawdziły się wcale. Ale akurat o to nie mam żalu, wiadomo, ze sama ponoszę ryzyko dzwoniąc i wydając pieniądze na coś niedotykalnego. Moja osobista refleksja jest taka - obecnie wróżbity Macieja mi jest szkoda, bo to bardzo zagubiona postać.
    • Gość: ja Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.acn.waw.pl 13.05.11, 17:49
      Dzwoniłam kiedyś do niego na porade anonimową (nie chciałam na żywo w TV).
      Co do przyszłości to nie ocenię sprawdzalności, bo jeszcze nie czas na spełnienie się wróżby.
      Natomiast musze przyznać, że w teraźniejszość trafia w 100%, rzucił mi np datą rozstania z byłym, opisał też moją sytuację życiową dość dokładnie... Wyłapuje szczegóły z życia, którymi zaskakuje. Także trafność potwierdzam.
      Poza tym tak poza anteną jest bardzo sympatyczny i nie gwiazdorzy :).
    • Gość: Obiektywny Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 17:28
      Powinni pójść pod sąd cała Kosmica i ci pożal sie boże wrożbici i zwrócić ludziom pieniądze.

Tam głównie dzwonią starsze kobiety co siedzą w domu i nie mają co robić z emeryturą więc dzwonią z nudów i wypytują się o wnuczków.

Po pierwsze jak można mówić "dzowńcie teraz a dodzwonicie sie za pierwszym razem" przeciesz na ilość ludzi oglądających to niemożliwe. Napewno filtrują numery i po natrzepaniu kasy dopuszczają kogoś kto dzwoni pierwszy raz aby to powierdził. Z tad te pytania ciągle za którym razem. A jak ktos powie ze za trzecim to słychać fanfary mówiące, że to tez dobrze.

Po drugie ich tak zwane "porady" to zwykła manipulacja słowna. Nawijanie nonstop ze sprytnym wstawieniem słowa "prawda?" po czym dalsze nawijanie nie czekając na odpowiedź widza. Jeśli już widz odpowie "tak" natychmiastowe przerwanie porady "no widzi pani" i fanfary (W przypadku Macieja euforia). A jeśli widz coś zacznie innego mówić lub milczy to wróbita/wróżka sprytnie zmienia temat porady. ("a moża tam coś trafie")

Po trzecie sygnał potwierdzający trafnośc jest używany w nadmiarze. W czasie "porady" gdy widz milczy nastepuje "jest tam pani?" Odpowiedz widza: "tak, tak" I fanfary. Chwileczke za co te fanfary? "Pani mąż pracuje za granicą prawda?" Odpowiedz: "No nie bardzo". Wróżka "ale ma jakieś jakieś kontakty z zagranicą" Odpowiedz: "no, tak jakby" i fanfary. Jeśli już widz odpowie "nie prawda" nastepuje sprytne szukanie powiązań tak aby wyszło dobrze z fanfarami na końcu. Jeśli już trafi w coś to wtedy coraz pewniej drąży temat do coraz głębszych szczegółów, a jesli widz odpowie, ze tak nie jest to usłyszy (w przypadku Macieja) "no to napewno tak będzie.." i podaje przedział czasowy.

Oni są tak wyrobieni że manipulują tak aby wyszło na dobrze przy czym nie przerywając nawijania.

Raz Maciej odpowiedział coś kobiecie a ona "nie prawda" on na to "a ja myślę że prawda bo mam tutaj dziewiątke kielichów"... "prosze panią ja nie mówię kłamstw ja mówię tylko prawdę"

Po czwarte... oni rozłączają niewygodnych po czym wróżbita opłakuje "no jeśli już sie dodzwoniliście to nie rozłączajcie się"

Najgorsze jest to, ze ten program istnieje dzięki tym ludziom co dzwonią. Program jest codziennie po kilka godzin i w każdym ludzie dzwonią. Wyobraźcie sobie....

Głupota ludzka daje życie oszustom.
      • Gość: perl Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 13:13
        niektórzy dzwonią aby usłyszeć swój głos w telewizji , denerwują się, że nie mogą sobie pogadać przez telewizor z z tym pięknym panem w amerykańsko gejowskiej koszuli, zobaczonym w technikolorze.
    • Gość: maciejos Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 23:01
      kretyn w śmiesznych koszulach , oszuści naciagacze nigdy sie nie mozna dodzwonic wiecie o czym mowie ;) ludzie dzwonia a ten kretyn nawija bezsensu na wizji
    • Gość: Inka Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.11, 00:23
      Przez 10 min namawial na telefon, jA ZADZWONIŁAM ZA 3,92 i szczekaczka kazała później dzwonić bez tłumaczenia dlaczego
      • Gość: Ulla Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.11, 00:26
        dodzwania się co 100-tny telewidz , a oszuści zbijają kasę !!!!!!!!!!!!!!! Złodzieje !!!!!!!!!!!!!!!!
        • ja-tekla nie oszusci:-) 11.07.11, 17:47
          Nie,kosmica to nie oszustwo!To pułapka na tych,co to chca szybko,tanio albo za darmo!
          Wiadomo,ze program musi przynosic zysk,nikt nie będzie dokladal,to nie filantropia!
          I jak mówi Maciej czy jakaś tam wrózka : dzwoń teraz,bo linie sa wolne...to wiadomo,ze ci amatorzy darmochy dzwonia jak oszalali,by sie dopchac na wizję.A oni spokojnie czekaja,aż takich "cwaniaków" sporo zadzwoni.I dopuszczaja jednego "szczęśliwego".I tak w kółko Macieju,hi hi.Interes sie kręci,bo nigdy nie zabraknie tych...tu zamilknę litościwie.
          • Gość: trojan wizjoner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 00:27
            Jeszcze nie dawno Wróżbito Macieju hardo wołałeś, że nie wierzysz w jasnowidzenie, że jesteś realistą, ale nagle zmieniłeś front i jesteś teraz wizjonerem. Trzeba być elastycznym, taka koniunktura.
            Wróżu Maciusiu 1 gdzie twój realizm, twa prawdomówność, gdzie twoja uczciwość, poszły się p.....? wstydź się. Ty nie wiesz co wstyd, co to honor, obraziłeś wszystkich uczciwych jasnowidzów a teraz masz czelność udawać wizjonera?

Już nawet nikt na forum nie reaguje na te ostatnie podrygi gwiazdy jednego sezonu z litością odwracając wzrok. To milczenie jest dla ciebie na pewno jest bolesne.
          • fina50 Re: nie oszusci:-) 21.11.11, 01:07
            Początkowo naiwnie myślałam,że facet ma tyle energii-aż go przecież roznosi,póżniej,że to jakaś dziwna nadpobudliwość cały obrazek wraz z tymi przechwałkami woła o pomste do nieba.Wiele ludzi nie ma dostępu do internetu i nie wie w co tu się naprawdę gra!Już widzę jaki ma ubaw ekipa telewizyjna.To wszystko razem stanowi spory problem dla ludzi ubogich którzy jeszcze dodatkowo dają się nabierać.Powinny się tym zająć lokalne gazety i od czasu do czasu ostrzec naiwnych,chociaż całą durnotę widać gołym okiem.Jakie to wszystko żałosne!!!!
            • Gość: gość Re: nie oszusci:-) IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 21.11.11, 08:23
              Czasami zaglądam na Kosmicę dla rozrywki. W tej chwili Maciej mnie nie bawi. Budzi litość.
              • Gość: kromka Re: nie oszusci:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 13:28
                Az przykro patrzeć jak rozpaczliwie Maciej próbuje reaktywować chwile swej popularności. Ogłosił,Wróżbita Maciej że ma gabinet w Warszawie, dziękuje na FB klientom którzy go tam odwiedzili, no żenada!
                1. jeżeli ma klientów prywatnych w Wałbrzychu, jak mówi to po jaką cholerę, dzieli się forsą z właścicielką pokoiku w Warszawie, płaci za podróż, nocleg itp?Przecież fani powinni ciągnąć jak do Mekki do Wałbrzycha.
                2. klientom łatwiej podziękować osobiście zamiast na FB chyba, że ma to zmobilizowac naiwniaków do wizyty o wielkiego M.
                3. Wystarczy zajrzeć na allegro aby odkryć jak zdobyć znaczki lubię to.
                ot wszysto
    • Gość: marek Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.12, 21:37
      potwierdzam ZŁODZIEJE zbijaja kase na ludzkiej głupocie dzwoniłem wiele razy i za kazdym razem właczała sie automatyczna sekretarka i kasowali za kazde połaczenie a tak naprawde połaczenia nie uzyskałem BANDA ZŁODZIEI
    • Gość: aga Re: wróżbita Maciej kosmica IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.09.12, 22:57
      uwazam ze to cyganstwo........i czerpie niezla kase, a niektorzy ludzie sa naprawde naiwni
    • firlett Re: wróżbita Maciej kosmica 01.10.12, 19:01
      dobry marketing. i nic ponad.
    • agrentowy4321 Re: wróżbita Maciej kosmica 05.03.23, 06:33
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: wróżbita Maciej kosmica 25.04.23, 16:05
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka