12.02.04, 15:58
Mam znajomą, której od jakiegoś czasu kiepsko się wiedzie i w kwestiach
zawodowych i partnerskich.Widzę, że choć sie trzyma to stoi na rozdrożu i nie
bardzo wie, w która stronę ruszyć. Bardzo ją lubię. Uważam, że to fajna i
niegłupia dziewczyna, trochę idealistaka. Czy można jej powiedzieć coś
budującego, czym powinna się zająć?
Urodziła sie 19.01.1970r. o 19.55 w Wilkołazie.
Obserwuj wątek
    • mrgodot Re: wsparcie 12.02.04, 21:58
      moja siostra jest od niej 4 dni starsza a poza tym reszta podobnie. Też ma
      problemy, głównie osobiste. Jest samotna, chce to przełamać, nie udaje się.
      Ostatnio próbowała na wiele sposobów poznać jakiegoś partnera a kiedy ich
      poznaje to i tak żaden jej się nie podoba, nie spełnia wymogów, itd. Wydaje mi
      się - przynakmniej patrząc na moją siostrę - że poprzeczka jakby zbyt wysoko.
      Nie ssprawdzałam jej kosmogramu choć ona bardzo by chciała, ale nalezy do osób
      zbyt podatnych na ew. instrukcje z zewnątrz. W głębi duszy nosi przekonanie, że
      zostanie starą panną (tak jej kiedyś jakaś wróżka powiedziała) i chyba
      mimowolnie zmierza do tego aby się ta przepowiednia sprawdziła.
    • mrgodot Re: wsparcie 12.02.04, 22:11
      tylko twoja znajoma ma Asc w Pannie i Księżyc w Bliżniętach a więc jest nieco
      bardziej optymistycznym typem niż moja siostra (asc w Skorpionie, Księżyc chyba
      w Baranie)
      • merkura Re: wsparcie 13.02.04, 22:24
        Tak rzeczywiście moja koleżanka też ma wymagania, tyle tylko, że ona mówi, że
        nie spotyka interesujących facetów, a jeśli już to z innych powodów związek
        jest niemożliwy. I szczerze mówiąc coś w tym jest. Zresztą w końcu przecież nic
        na siłę. Myślę jednak, ze to co ja martwi teraz to raczej kwestie zawodowe, bo
        to typ pracoholika (Koziorozec). Czy Twoja siostra też. Chciałabym móc jej
        powiedzieć, że coś wskazuje na poprawę sytuacji choć w jednej dziedzinie życia.
        Pozdrawiam
        • mrgodot Re: wsparcie 14.02.04, 15:07
          Koziorożec z Asc w Pannie - to rzeczywiście typ pracoholika, pedanta ale raczej
          uparta natura, wie czego chce. I tu wraca sprawa związków z mężczyznami -
          podobnie jak moja siostra - chyba za dużo oczekuje i za wysoko stawia
          poprzeczkę. Te związki rozbijają się zazwyczaj o jakieś drobiazgi, które im się
          w partnerze nie podobają. Może to i dobrze, że tak szybko się te sprzeczności i
          niedogrania ujawniają. Z drugiej strony ten Księżyc w Bliźniętach chyba ciągnie
          ją do ludzi i samotność wydaje jej się dosyć bolesna. Dużpo zależy odd tego
          jakie tam istnieją aspekty pomiędzy Słońcem, Księżycem i resztą planet. Moja
          siostra miała pierwszego partnera na dłużej - zodiakalnego Bliźniaka i
          kompletnie się nie mogli dotrzeć. Bo ona to porządek i spokój, on wiadomo
          bliźniacza natura. A wybaczać to upartym Koziorożcom przychodzi z trudem.
          Jowisz jest teraz w Pannie i chyba niedługo utworzy trygon do Słońca twojej
          przyjaciółki. Ponadto jest lub był w koniunkcji do jej Asc a to dobry czas na
          zmiany. Daje dużo energii i szczęścia w polach których ten aspekt dotyczy. Czas
          na dobre zmiany. Nie mam kosmogramu twojej koleżanki przed ooczami ale pamiętaj
          też, że właśnie rozpoczął się tranzyt Urana przez znak Ryb a więc w opozycji do
          znaku Panny. Ten Uran może coś z jej życia usunąć, ale mając na uwadze Jowisza
          w Pannie to chyba nie tylko nie będzie bolesne a wręcz pożądane. Sprawdź to
          dokładnie w oparciu o datę urodzenia i zobacz jakich domów dotyczą te tranzyty.
          • merkura Re: wsparcie 14.02.04, 19:04
            To ciekawe co piszesz ale rzeczywiście charakterystyka jest zbliżona. Lubi mieć
            poukładane w życiu.Pedantka co prawda nie jest. Chyba ma to dla niej
            drugorzedne znaczenie. Na pewno jednak jest niesamowicie ambitna i uparta.
            Podejście do facetów - strzał w 10-kę. Dośc szybko dostrzega skazy i wierzy w
            teorię dwóch połówek pomarańczy.
            Sprawdziłam Urana i jowisza. Uran tranzytuje jej VI dom (nie ma tam żadnych
            planet), jowisz I-szy (niedługo szykuje jej się tam zresztą koniunkcja jowisza
            z plutonem urodzeniowym). W horoskopie urodzeniowym urana ma w II domu (waga).

Serdeczne dzięki za pomoc."Czas na dobre zmiany" to bardzo budujące nieprawdaż?
            Pozdrawiam
    • pawpos Re: wsparcie 15.03.04, 23:28
      Mam kilka osobistych doświadczeń, którymi chętnie się dziele.

Pierwsze z nich mówi, że korzystanie z wróżenia jest praktyką okultystyczną,
      która prędzej czy później wpędza w kłopoty - okultyści to nazywają wystawianiem
      rachunku. Moja żona była wróżka przez 14 lat -dużo sie w naszym życiu działo...

Wiem, że to może brzmieć "jak natchnione". Ale takie właśnie są to
      doświadczenia.

Jeśli będziesz miała pytania zapraszam sop@plusnet.pl

Pawel
    • irona.sonata Re: wsparcie 30.04.23, 09:31
      To zadawane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka