Dodaj do ulubionych

DO PANI EWY GS. :)))

04.04.04, 02:02
wlasnie odkrylam to forum...siedze juz 3 godziny grzebiac po stronkach i
nadziwic sie nie moge, ze daje Pani sobie rade z tym tlumem. ;) a jesli tak,
to i ja sie przylacze do blagalnego chorku ;) Pani Ewo, a co Pani powie na
date 26.09.1973?... cechy charakteru, uzdolnienia, tendencje do przyciagania
jakiegos typu problemow...a zwlaszcza MOZLIWOSCI! potrzebuje porzadnej dawki
pozytywnego myslenia. uklony dla Pani:)))
Obserwuj wątek
    • ewa.gs Re: DO PANI EWY GS. :))) 05.04.04, 08:54
      Powolutku,
      nie przesadzaj z tym błagalnym chórkiem :)
      A co do Twojej daty 26.09.1973, jesteś jedynką. O jedynkach pisałam jakiś czas
      temu, zerknij tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=11013927&v=2&s=0
      Uzdolnienia: tych masz mnóstwo, wszelkiego rodzaju (choć zwłaszcza związane z
      kreacją), bo wszystkiego się podejmujesz, lubisz przełamywać swoje
      ograniczenia, masz pasję, ambicję i zdolność tworzenia. No i jesteś
      perfekcjonistką. Niczego sobie nie odpuszczasz. Masz świetne pomysły,
      nowatorskie rozwiązania, nietypowe podejście do życia.

Typ problemów:
      1. finansowo-zawodowe (do przerobienia podejście do władzy i pieniędzy, ale
      kiedy sobie z nim poradzisz, zyskasz pełną możliwość realizacji swoich planów,
      rozmach i siłę przebicia)
      2. jesteś bardzo wymagająca wobec siebie, więc możliwa nieumiejętność
      odpoczywania, karcenie siebie, krytycyzm
      3. i wobec innych, więc możliwe trudności w głębokich relacjach.
      To wszystko do przerobienia.

Możliwości: myśleniem kształtujesz swoje życie, masz szczególną zdolność
      wprowadzania wizji w czyn. Pozytywne myślenie u Ciebie czyni cuda.

pozdrowienia
      Ewa G.
      • powolutku Re: DO PANI EWY GS. :))) 05.04.04, 14:28
        Pani Ewo. opis w zasadzie sie zgadza, ale dotyczy jakiegos...stanu idealnego,
        po "przerobieniu". co powie Pani na takie cechy, jak zyciowa inercja,
        wycofywanie sie, brak sily przbicia...? czy to, ze czuje sie jak jakas
        poczwarka czekajaca na pobudke nie oznacza, ze czas na zmiany...?(tak!;))jesli
        moj przypadek kwalifikuje sie do terapii numerologicznej, bardzo prosze Pania o
        kontakt ze mna. moge ofiarowac Pani w zamian za to ogromna ilosc energii, jesli
        wdziecznosc takowa niesie :) pozdawiam.
        • ewa.gs Re: DO PANI EWY GS. :))) 05.04.04, 14:45
          Powolutku,
          jak pisałam, i pewnie już to czytałaś, opis z daty urodzenia to tylko rys,
          ogólna baza charakteru. Problemy są głębiej, w innych częściach portretu - tam,
          gdzie widać, w jaki sposób, i czy, realizujemy to, co nam zostało dane.
          A jeśli chodzi o terapię - wpadnij na ewa.gs@gazeta.pl, to porozmawiamy :)
          pozdrowienia
          Ewa G.
          • powolutku Re: DO PANI EWY GS. :))) 05.04.04, 19:50
            Pani Ewo:) Problemy swoje znam jak własną kieszeń i do tej pory jakoś same nie
            zniknęły, więc może jednak skuszę się na małą terapię numerologiczną ;)
            Tymczasem postanowiłam przemysleć sprawę i odlożyć na po świętach. A przy
            okazji proszę jeszcze o charakterystykę moich dzieciów: 17.05.1999(chłopiec-czy
            bedzie tak uparty do konca życia...?!) i 21.02.2002(dziewczynka)Proszę
            uwzglednic oczywiście uzdolnienia ;) aha, no dobra...to jeszcze i szanowny
            małżonek ;) (19.04.1972) pozdrawiam ciepło.
            • ewa.gs Re: DO PANI EWY GS. :))) 06.04.04, 10:32
              przemyśl :)

17.05.1999
              on jest po prostu strasznie niezależny. Z upartością wypada się pogodzić,
              przejdzie mu trochę po ok. 30 roku życia :)
              Poza tym potrafi się zdenerwować, wszędzie go pełno, niespokojny i bardzo
              energiczny. Nie lubi się podporządkowywać. Ambitny i wszystkiego chce
              spróbować. Warto pomóc mu się uporządkować, bo jest nieco chaotyczny. Bardzo
              bystry, ma wyostrzony odbiór rzeczywistości. Potrafi robić kilka rzeczy naraz.

21.02.2002
              dziewiątka. POczytaj sobie w wątku autorstwa devine "numerologicznie 9".
              Napewno pomocna, bardzo uczuciowa i z dobrą ekspresją.

19.04.1972
              ciepły, towarzyski, rodzinny, nieco nadopiekuńczy. Lubi sobie czasem
              poleniuchować :) Pomocny, zwłaszcza jeśli chodzi o rodzinę. Domator.
              Dzieci i zwierzęta się do niego garną.
              Esteta, ma zdolności twórcze, zwłaszcza manualne, możliwe też literackie.
              Zazdrosny, bywa zaborczy. Namiętny.

pozdrawiam
              Ewa G.

• powolutku Re: DO PANI EWY GS. :))) 06.04.04, 14:44
                Pani Ewo: dziekuje serdecznie!:)w opisach jest duzo prawdy. tylko ten upor do
                30 r.zycia troche mnie dobil...ale tez i ugruntowal w przekonaniu, ze jedynym
                wyjsciem jest zaakceptowanie stanu faktycznego (lepiej nie zadzierac z
                liczbami):))) i jeszcze jedno, bo jestem swieza w temacie: czy moglaby mi Pani
                polecic jakas WIARYGODNA lekture (albo strone) dotyczaca numerologii? kto moze
                zajmowac sie numerologia? czy trzeba miec jakies SZCZEGOLNE predyspozycje? czy
                wystarczy wiedza i trening? aha, i czy kazdy moze uzywac wahadelka?
                (przeczytalam gdzies, ze nieumiejetne zabawy moga zaszkodzic). jak sprawdzic,
                ze ma sie do tego zdolnosc...? powiem tylko, ze nigdy niczego nie moge
                sprawdzic za jego pomoca, bo reaguje na kazda moja najmniejsza sugestie...czy
                to cos oznacza...? pozdrawiam cieplo :)))))
                • ewa.gs Re: DO PANI EWY GS. :))) 06.04.04, 15:52
                  Powolutku,
                  ten upór to dobra rzecz, bo dzięki niemu będzie miał silny charakter :) i
                  będzie wiedział, czego chce.
                  Co do lektury, chyba jednymi z lepszych (choć i w niej sa błędy) są książki
                  Gladys Lobos. Części o zmianach podpisów nie polecam, a zwłaszcza samodzielnego
                  eksperymentowania z ich zmianami - trzeba do tego znać cały portret i sporo
                  więcej, niż tylko informacje z książki.
                  Co do pracy z wahadłem - w zasadzie to rodzaj medytacji, łączenia się z źródłem
                  (dla mnie - z Bogiem) i ze swoją nadświadomością.
                  Wahadłem rzeczywiście łatwo sterować za pomocą własnej sugestii. Dlatego trzeba
                  się od tych sugestii uwolnić :)
                  I nie używać go do nieważnych spraw czy wróżenia.
                  I wiedzieć, kogo pytasz i z jaką intencją. Zawsze czystą. Ja pytam Boga.
                  Owszem, nieumiejętne zabawy mogą szkodzić.

pozdrowienia
                  Ewa G.
                  • powolutku Re: DO PANI EWY GS. :))) 07.04.04, 12:36
                    Dziekuje serdecznie! :) pozdrawiam cieplo i wiosennie (dzis z lekka nutka
                    dekadencji- przez te pogode nieszczesna ;P) zycze Pani duzo slonca. P.
    • agrentowy4321 Re: DO PANI EWY GS. :))) 09.03.23, 14:37
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: DO PANI EWY GS. :))) 30.04.23, 03:33
      Hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka