Dodaj do ulubionych

potrzebuję pomocy.PROSZĘ

IP: *.chelm.hypnet.pl 29.11.10, 21:51
czy ktoś zechce powróżyć za symboliczną kwotę?
Dotyczy to mojej siostry i jej małżeństwa.
Liczę,że ktoś się odezwie.
Proszę, nie żerujcie na ludziach,którzy naprawdę mają dość problemów. Liczę na osoby, które naprawdę chcą pomóc :(
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • loreal39 Re: potrzebuję pomocy.PROSZĘ 29.11.10, 22:34
      zgłoś nie do wróżki Beaty, dziadzia zajcew ona na swojej stronie oferuje darmowe wróżby. Można jedno pytanie zadać.
      • zoselin1987 Re: potrzebuję pomocy.PROSZĘ 29.11.10, 22:36
        loreal dziękuję.Spróbuję.
        • loreal39 Re: potrzebuję pomocy.PROSZĘ 29.11.10, 23:13
          jak coś się dowiesz to daj znać. ja z niej korzystałam. Jestem zadowolona.
          • czarny.roxio Re: potrzebuję pomocy.PROSZĘ 29.11.10, 23:30
            loreal39 napisała:

> jak coś się dowiesz to daj znać. ja z niej korzystałam. Jestem zadowolona.

Mam nieodparte odczucie że Ty ... sama dobrze wiesz heh. Polubiłem cię nawet jeśli się nie mylę co do twojej tożsamości.
            • loreal39 Re: potrzebuję pomocy.PROSZĘ 29.11.10, 23:40
              czarny. roxio ciebie też to ogarnia??? Ech. Ja też Cię polubiłam, bo masz cięty język i trafne odpowiedzi.
              • zoselin1987 Re: potrzebuję pomocy.PROSZĘ 30.11.10, 00:09
                loreal napisałam na gazetowego maila.
    • Gość: gosc Re: potrzebuję pomocy.PROSZĘ IP: *.146.201.79.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.12.10, 22:40
      czy ktoś zechce powróżyć za symboliczną kwotę?
      > Dotyczy to mojej siostry i jej małżeństwa.
      > Liczę,że ktoś się odezwie.
      > Proszę, nie żerujcie na ludziach,którzy naprawdę mają dość problemów. Liczę na
      > osoby, które naprawdę chcą pomóc :(
      > Pozdrawiam{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
      Kazdy człowiek ma prawo do prywatnosci twoja siostra rowniez,gdyby potrzebowała takiej pomocy zwrociła by sie sama o nia .Tarot to nie zabawka nikt nie ma prawa grzebac w cudzym zyciu bez jego zgody a takiej od twojej siostry nie ma prawda.Porozmawiaj z nia jak bedzie chciała sama ci o wszystkim powie ,jest mezatka wiec raczej osoba odpowiedzialna i umiejaca podejmowac decyzje .Wiec przestan grzebac w jej zyciu zajmij sie soba bo nawet jesli chcesz dobrze ale wbrew jej woli to i tak nie zmienia faktu ze nie masz prawa ingerowac w jej prywatnosc.Nie sadze by prawdziwa wrozka ci powrozyła co najwyzej amatorka.
      • Gość: gosc Re: potrzebuję pomocy.PROSZĘ IP: *.chelm.hypnet.pl 04.12.10, 22:58
        Jestem na biezaco z jej problemami, bo mi o nich mowi. Jestesmy bardzo zzyte i nie jest tak,ze nie chce mi mowic... wiem jaka jest sytuacja. Chodzilo mi bardziej o to,ze chcialabym wiedziec czy jej wysilki maja sens....sama o to mnie pyta, a ja nie znam odpowiedzi.
        A nie o to,ze chce 'pogrzebac' sobie w jej zycoiu.
        • Gość: gosc Re: potrzebuję pomocy.PROSZĘ IP: *.146.201.79.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.12.10, 23:08
          Jest w tej chwili na www.Oranum.pl wrozka ktora zajmuje sie głownie tymi sprawami zarejestruj sie jest darmowa jest rejestracja i ona ci powrozy .Za wrozbe trzeba zaplacic a tam jest tanio płacisz telefonem lub przelew rozmawiasz na zywo wejdz i sama zobaczysz.
    • agrentowy4321 Re: potrzebuję pomocy.PROSZĘ 05.03.23, 01:53
      Bardzo ambitne zagadnienie
    • irona.sonata Re: potrzebuję pomocy.PROSZĘ 25.04.23, 11:10
      Jestem wstrząśnięta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka