Dodaj do ulubionych

wróżka sari

IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.10, 15:51
czy ktoś korzystał? i z jakim skutkiem? proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: GRAŻYNA Re: wróżka sari IP: 88.220.124.* 17.12.10, 21:36
      Korzystałam z pomocy wróżki Sari.W moim przypadku chodziło o klątwę.Nie układało mi się w życiu pod kazdym względem.Zastosowała jakieś rytuały i stopniowo wszystko wraca w moim życiu do normy,choć na początku byłam sceptycznie nastawiona,ale mnie pomogła i jestem zadowolona.Sprawdza się też w magii miłosnej,bo między innymi chciałam odzyskać swojego partnera i tez mi się udało.Trwało to troszkę ale okazało się skuteczne.Pozdrawiam.
      • Gość: ja Re: wróżka sari IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.10, 14:46
        a jak długo trwało oczekiwanie na efekt???
      • Gość: Mycha Re: wróżka sari IP: 46.112.145.* 19.12.10, 11:03
        a jak długo czekałaś na efekty?dziękuję:)
      • Gość: Ania Re: wróżka sari IP: *.jmdi.pl 19.12.10, 17:17
        czy mogłabyś podac jakiś namiar do siebie zeby pogadac ???
        • Gość: ciekawy Re: wróżka sari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 00:26
          Korzystał ktoś z niej?
          • Gość: marta Re: wróżka sari IP: 88.220.124.* 06.02.11, 09:37
            Korzystałam podając zalecony eliksir miłosny dla partnera i byłam pozytywnie i miło zaskoczona bo zadziałał i działa do tej pory bo partner nabrał rozpędu.Miałam stosowany amulet miłosny ale on nic nie dał ale eliksir naprawde rewelacja w moim przypadku.Może z upadającą miłością jak z lekarstwem jedno pomoze inne nie.
            • Gość: ada Re: wróżka sari IP: *.centertel.pl 14.03.14, 10:07
              Marta odezwie się do mnie anetka338@amorki.pl
      • Gość: tomasz Re: wróżka sari IP: *.toya.net.pl 08.02.11, 18:14
        nie wie pani przypadkiem gdzie przyjmuje wrozka sari , moze jakis numer telefonu
        • Gość: jaaaaa Re: wróżka sari IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 19:35
          sari udziela porad jedynie @.
        • Gość: paulla Re: wróżka sari IP: *.171.23.121.static.crowley.pl 22.10.11, 21:33
          ja korzystałam ale bez żadnych efektow wiec nie polecam
      • Gość: ciekawyyy Re: wróżka sari IP: *.play-internet.pl 09.02.11, 09:47
        czemu piszesz w kilku osobch wychwalając tą Sari?Raz żeś Majka,Grażyna,Wdzięczna,masz tyle twarzy czy co?
      • Gość: ada Re: wróżka sari IP: 77.42.234.* 13.09.11, 11:50
        Zawsze chodzi przeciez o efekt koncowy,prawda? Mi pomogla ale tego o co ja prosilam nie uztskalam choc zapewniala ,ze sama jest dobrej mysli i powinno zadzialac.Juz minelo kilka dobrych miesiecy i nadal nic.Tak,ze ocencie sobie sami.Pzdrw
      • pfeferdominika Re: wróżka sari 03.01.23, 17:20
        A czy mogę jakiś kontakt do tej pani ?
    • Gość: aaa Re: wróżka sari IP: *.jmdi.pl 06.01.11, 18:00
      No własnie, mocno reklamuje sie w sieci, czy ktos korzystał z usług tej Pani??? Bardzo proszę o wypowiedź.
      • Gość: jo8 Re: wróżka sari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 21:56
        KORZYSTAŁAM I CZEKAM
        • Gość: Aga Re: wróżka sari IP: *.152.128.142.dsl.dynamic.eranet.pl 16.01.11, 14:37
          a dawno korzystałaś???korzystałam jakies 2 tygodnie temu i tez czekam na efekty/na razie sytuacja bez zmian :-)
          • Gość: ja Re: wróżka sari IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 20:48
            a jakie sa efekty w przypadku rytu na konkretną osobę u niej?
            • aranka84 Re: wróżka sari 16.01.11, 23:34
              A ja kilka dni przed Świętami Bożego Narodzenia i też czekam:( I coś mi się zdaje że poczekam jeszcze długo, bo za kilka dni minie miesiąc, a odpowiedzi brak....... :( Ogólnie przestałam liczyć że kiedykolwiek odpowie..... :(
              • Gość: gość Re: wróżka sari IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 14:09
                a ja pierwszys raz napislam do niej 15 grudnia i tez czekam na efekty u mnie chodzilo o rzucenie rytualu aby odzyskac mojego bylego chlopaka ktorego naprawde kocham za usluger zaplacilam 100zl i nic czy komus ta magia sie splelnila mi napisala ze musze byc cierpliwa a mi sie juz ta cierpliwosc konczy prosze napisac czy ktos korzystal z jej uslug i u kogo zadzialala
                • Gość: ja Re: wróżka sari IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 17:15
                  miałyście u niej rytuał który ona wykonywała??? cczy podała wam gotowca??
                • Gość: ania Re: wróżka sari IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.12, 19:42
                  korzystałam.Ta psełdowróżka po wpłaceniu kasy urywa kontakt.To po prostu naciągaczka
        • Gość: Majka Re: wróżka sari IP: 88.220.124.* 18.01.11, 00:46
          Mnie pomogła w magii miłosnej odzyskać chlopaka.Też czekalam sporo i bylam niecierpliwa.Ale chyba każdy jest w takich sprawach.Tak czy owak stosowala w moim przypadku rozne rytuały konsekwentnie.Jak nie pomógl jeden wykonywala nastepny.Nawet sama stosowalam zalecony przez nia eliksir.W moim przypadku się udalo.Czasem mialam chwile zwatpienia,czekalam,bo tak zalecala.Mnie sie udalo odzyskac milosc i raczej nie jest to zbieg okolicznosci tylko jej zasluga jak na spokojnie wszystko przemyslalam.Duzo wczesniej probowalam u innych wrozek,ale bezskutecznie.Mialam wlasnie posylane jakies sprefabrykowane zaklecia.A do mojej sprawy podeszla indywidualnie.
          • Gość: Andzias12 Re: wróżka sari IP: *.jmdi.pl 18.01.11, 18:41
            a długo czekałaś???
            • Gość: Majka Re: wróżka sari IP: 88.220.124.* 19.01.11, 09:10
              Dla mnie jak napisałam sporo,bo trwalo to 5 miesiecy.Z moim chlopakiem byly jakies problemy karmiczny czy cos takiego.Wiec stosowala jeszcze dodatkowe rytualy.teraz wiem ze bylo warto ale 5 miesiecy teraz to nic w porownaniu do tego ze mi naprawde pomogla.Moze mialam trudniejszy przypadek ale tez szczescie ze trafilam w tym przypadku na nią.Pozdrawiam.
              • Gość: zalamana Re: wróżka sari IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.11, 10:02
                no mi tez pisze ze musze byc cierpliwa ze wszystko sie ulozy a ja ze swoim chlopakiem niejestem juz od 18 wrzesnia ubieglego roku a napisalam do niej w polowie grudnia no zobaczymy jak to wszystko wyjdzie a bardzo bym chciala odzyskac go bo mi na nim zalezy powiem wam tak jesli nie macie dowodow na to ze wasz facet klamie to mu tego nie wmawiajacie bo nawet przez mala glupote mozecie rozwalic sobie zwiazek teraz juz to wiem i zaluje dlatego staram sie go odzyskac i wszystko naprawic pozdrawiam:) a ja jestem dobrej nadzijji ze wrozka mi pomoze
                • Gość: jola.roza-gość Re: wróżka sari IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.08.12, 23:03
                  proszę odpisać,jak zakończyła się historia z pomocą wróżki,chcę skorzystać z jej pomocy więc będę wdzięczna za odpowiedz
              • Gość: gosc Re: wróżka sari IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.11, 09:30
                Maju a powiedz prosze jak dlugo czekalas od pierwszego rzucenia uroku i wogole tej magii kiedy pierwszy raz napislas do niej hmm??? i czy teraz uklada ci sie tak z chliopakiem jak kiedys na poczatku bardzo prosze o kontakt
                pozdrawiam
        • Gość: Wdzięczna Re: wróżka sari IP: 88.220.124.* 26.01.11, 10:40
          Korzystalam i korzystam z jej uslug od ok.2 lat.Wcześniej korzystałam z "usług"pseudowrożek,które nic mi nie pomogly,nawet sie nie odezwały jak wplacilam kwote,a wydałam fortune szukając pomocy.Zaczął się mój kontakt,gdy miałam bardzo poważne problemy w mojej małej firmie i związane z tym kłopoty zdrowotne.Bardzo ciężko pracowałam w życiu sama na wszystko.Moja mała firemka krawiecka dawała zyski,zatrudnialam kilka dziewczyn,ale pomimo często dużej sprzedaży,po odliczeniu kosztów od pewnego czasu wychodziłam prawie na zero,czasem musiałam się zapożyczać na wypłaty.Wpadłam w przerażenie i załamanie psychiczne.Jak mi napisała Sari,że okrada mnie osoba z firmy byłam oburzona,bo zatrudniałam zaufane osoby/tak mi się wydawało/.Jak mi napisała że okrada mnie pracownica z rodziny byłam wściekła na nią jak może.Nie dawało mi to jednak spokoju.Po 3 miesiacach okazało się że to prawda.Byłam zrozpaczona i załamana.Popadłam w chorobę.Dużo i długo by pisać.Przeprosiłam Sari.Niegdyś moja złość i oburzenie tak naprawdę nie z Jej winy przerodziło się w wielkie zaufanie do Niej.Są zapewne inne wróżki,które poważnie podchodzą do swojej profesji,ale ja wcześniej na takie nie trafiłam.Jestem szczęśliwa,że w odpowiednim momencie trafiłam na Sari,bo nie wiem co by było ze mną.Od tej pory korzystam z Jej usług w każdym trudnym temacie życiowym.Mam po prostu do Niej zaufanie.Jest dla mnie najbardziej uczciwą,fachową,solidną,konkretną i zaufaną wróżką i osobą w przeciwieństwie do wcześniejszych,które w niczym mi nie pomogły.Życzę,aby każdy znalazł swoją wróżkę taką właśnie jak Sari.
          • Gość: Kate Re: wróżka sari IP: *.kpwig.gov.pl 26.01.11, 18:12
            dla spostrzegawczych...mozna zauwazyc na forum pewne zjawisko, np. spójrzcie na wypowiedzi osób zachwalajacych wróżkę sari.... zdaradza je jeden sposób pisania, mianowicie brak odstepów pomiedzy zdaniami. za znakiem interpunkcyjnym brak odstepu przed rozpoczęciem nowego zdania... pisze to jedna i ta sama osoba...:/// niestety
            • Gość: Andzias12 Re: wróżka sari IP: *.jmdi.pl 26.01.11, 20:34
              no może i coś w tym jest.....hmmmm
            • monika2289 Re: wróżka sari 08.01.12, 14:04
              Dokładnie i to samo IP, zawsze inna historia, jak to Sari pomogła. W drugiej części forum są wpisy z fikcyjnym imieniem i nazwiskiem, pisze o 2 - ta sama osoba. Ta sama osoba zresztą ( z tymi samymi nickami ) wchodzi na inne fora i opluwa tam inne wróżki. Jak po czymś takim można wierzyć w to, co pisze się na tym forum?
    • Gość: motylek Re: wróşka sari IP: *.plusgsm.pl 27.01.11, 04:15
      odradzam korzystanie z jej uslug
      • Gość: agatt Re: wróżka sari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 00:31
        mi pomaga w zdobyciu pewnego faceta, przeprowadziła rytuały i mi też zaleciła wykonac, chyba zaczeło to wszystko działac, bo on zaczął mnie ostatnio podrywac.
        • Gość: Wróżka Re: wróżka sari IP: *.beskidmedia.pl 12.02.11, 14:21
          Wśród klientów wróżek zdarzają się, coraz częściej przypadki skrajne: osoby, które popadają w uzależnienie, zaczynają konsultować z wróżką prawie każdą swoją decyzję. Przychodzą do wróżki co kilka dni, w międzyczasie jeszcze telefonując i radząc się w najdrobniejszych sprawach. - Na ogół są to osoby niedojrzałe emocjonalnie, które odczuwają lęk przed wzięciem pełnej odpowiedzialności za swoje życie. Tacy ludzie są na ogół niepewni siebie, mają bardzo niskie poczucie własnej wartości. Samodzielne decyzje są dla nich katorgą. Za to czują się komfortowo, gdy ktoś uwolni ich od ciężaru odpowiedzialności za siebie i po prostu powie im, jak powinni postąpić. Jeżeli dochodzi do sytuacji, że uzależnienie od wróżb rujnuje nasze życie i uniemożliwia normalne funkcjonowanie, należy szukać pomocy.
        • Gość: ines Re: wróżka sari IP: *.tktelekom.pl 26.04.11, 08:06
          Korzystałam z jej usług i jestem bardzo zadowolona.mnie pomogła w problemach miłosnych i partnerskich odzyskac partnera.Jest bardzo cierpliwa i kompetentna i tak naprawdę w moim przypadku pomogła w 100%,więc uwazam,że zna sie na rzeczy i wie co robi.Odzyskałam dzięki Niej swojego partnera i wiem,że nie był to przypadek bo nasz układ się całkowicie rozleciał,a mnie nadal zależało na nim,więc wiem że było to tylko i wyłacznie zasługą wróżki Sari i Jej rytuałów.Więc ja polecam.Dzieki Niej tak naprawdę zdobyłam to na czym tak bardzo mi zależało i jestem naprawde szczęśliwa i bardzo Jej wdzięczna.
          • Gość: ines Re: wróżka sari IP: *.tktelekom.pl 26.04.11, 09:01
            poza tym wg.mojej opinii jest najbardziej uczciwą wróżka z jaką miałam do czynienia,bo wczesniej miałam kontakt z innymi i byłam bardzo rozczarowana i zawiedziona.Inne wróżki po wpłacie kwoty natychmiast traciły ze mną kontakt,a wróżka Sari miała ze mną systematyczny kontakt i zawsze na każde moje prośby pomocy reagowała.Zawsze mogłam na Nią liczyć nawet gdy potrzebowałam wsparcia duchowego lub żeby się komuś wyżalić.I zawsze otrzymałam pomoc i słowa prawdziwej otuchy.Dla mnie to wyjątkowa i wspaniała osoba.
            • Gość: Justyna Re: wróżka sari IP: *.204.109.179.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.07.12, 19:43
              Drogie Panie, nie dajcie się nabrać. Wszystkie pozytywne opinie ''wróżka'' Sari pisze sobie sama. Można to poznać chociażby po charakterze pisania. Nie stawia spacji po przecinku i kropce. Tak, tak, pewnie teraz zacznie stawiać, żeby było bardziej wiarygodnie... ;/
              Ja napisałam do niej w sprawie rytuału miłosnego, na początku wszystko ładnie pięknie. Opisała mi jakich rytuałów musiałaby zastosować (wymieniła 5!) i na czym one polegają. Obiecywała oczywiście oczekiwane efekty. Ale gdy tylko napisałam jej, że jednak rezygnuję (spostrzegłam, że opinie są pisane w ten sam sposób, jak pisze ona), to się zaczęło... Potrafiła pisać do mnie po 5 wiadomości dziennie i wyzywać od małych, niedojrzałych dziewczynek. Poza tym wysłała mi jakąś klątwę, którą mnie straszyła. Szok po prostu. Tym dała dowód swojej nieprawdziwości.
              Także przestrzegam przed nią...
              • joanna217 Re: wróżka sari 06.05.16, 07:42
                Nie wierze w to co Pani pisze - sama odmówiłam jej pomocy i nie było żadnych wyzwisk itp. Napisałam,ze ktoś wczesniej mi pomógł itp. To Napisała, ze dobrze - nie będzie się w innych kompetencje pchała :) Mnie 4 lata temu pomogła w jednej sprawie i robiła 5 rytuałów i zadziałały! Więc niech Pani nie pisze,ze ona Panią zastraszała bo w to nie uwierzę !
      • Gość: jaaa Re: wróşka sari IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 20:10
        motylek dlaczego odradzasz??
    • Gość: aaa Re: wróżka sari IP: *.jmdi.pl 06.02.11, 14:51
      Majka, Marta, wdzięczna = jedna i ta sama osoba (numer IP) ...:/
    • Gość: Tomasz Re: wróżka sari IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 11:45
      Witam!

Korzystałem z uslug tej Pani bo juz nic innego mi nie zostało.Po 4 dniach jej pracy zona przyslala list.Po kolejnych 9 była juz ze mna w domu.Nie wiem jak tego ta kobieta dokonała ze wyzwolila ja spod demonicznego wplywu matki.Zapobiegla rozpadowi rodziny i uchronila 2 dzieci przez byciem sierotami.Ma moja dozgonna wdziecznosc i szacunek.Jeszcze raz Pani dziekuje i pozdrawiam.Tomasz i Kinga.
    • Gość: kora Korzystalam z dobrym skutkiem IP: *.tktelekom.pl 28.05.11, 23:08
      Korzystalam.wykonywala jakieś rytualy w sprawach milosnych dla mnie na odzyskanie partnera i wzbudzenie milości,Mialam skomplikowaną sytuacje bo mój partner mial kogoś,ale bardzo zależalo mi na nim,bo go kocham.z początku bylam sceptyczna,ale po ok.3 miesiacach partner wrocil do mnie.Nasz związek sie odbudowal.Jest w nim teraz więcej ciepla,zrozumienia,akceptacji,troski i milości do mnie ze strony partnera czego nie mogę powiedzieć wcześniej.Jestem szczęśliwa ze się udalo.Sama i bez pomocy Sari nie dalabym rady.Wiem ze jest to jej zasluga ze teraz jestesmy razem.Mnie pomogla bez zadnych wątpliwosci,jestem pewna Jej umiejętności.
      • Gość: perełka Re: Korzystalam z dobrym skutkiem IP: *.xdsl.centertel.pl 01.06.11, 20:24
        korzystałam i nie polecam. ot co.
        • Gość: czytająca ale się uśmiałam! IP: *.dynamic.mm.pl 01.06.11, 21:52
          dajce spokoj !
        • Gość: p-a-d-12 Re: Korzystalam IP: *.171.23.121.static.crowley.pl 07.07.11, 10:38
          witam ja skorzystałam z uslug tej pani. nadal czekam na efekty troszkę to juz trwa bo od kwietnia i nadal nic . i sama juz nie wiem czy zwatpic czy nadal czekac
      • Gość: lukasz Zamierzem skorzystać IP: *.swidnica.mm.pl 22.10.11, 17:11
        Właśnie zamierzam skorzystać z usług tej wrożki mam skomplikowaną sytuację, z dziewczyną, chce zapytać czy naprawdę jest taka skuteczna i pomaga odzyskać wiarę, że się uda, i co ile dni tak odpisuje na email, zawsze co tydzień po ukonczeniu rytuału bo wiem że ma wielu klientów ?
        • Gość: jola.roza-gość Re: Zamierzem skorzystać IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.08.12, 16:47
          witam,czy skorzystał pan z usług wróżki sari?bo ja zamierzam to zrobić,więc piszę do pana,bo dość dawno wpisywał się pan na forum,chciałabym wiedzieć czy coś się zmieniło,proszę o odpowiedz
    • julii.1 Re: wróżka sari 09.06.11, 15:24
      Pragnęlam odzyskać swojego chlopaka.Korzystalam z różnych wróżek,ale bezskutecznie.Przez przypadek natrafilam na Wrozke Sari w internecie.Nie korzystalam wcześniej z takich uslug,więc tym bardziej nie mialam pewności,ale spróbowalam.Początkowo wyniki byly widoczne.Zaczęlam spotykać się z chlopakiem,bywaliśmy ze sobą.Wiem,że to wylącznie dzięki Jej rytualom bo mój byly chlopak zarzekal się że z nami koniec definitywnie!!!Ale dzialania Sari to odmienily.Bylam szczęśliwa,ale spotkania mi nie wystarczyly.Pragnęlam,aby mnie naprawdę pokochal,żeby zacząl sia mną na powaznie interesować,aby byl troskliwy i opiekuńczy i tylko dla mnie na zawsze.Sari wykonala jakieś dodatkowe rytualy.Czekalam jakieś 3 miesiace na efekty,ale sie oplacalo,bo moje marzenia się spelnily.Wiem,że stalo się to tylko dzięki Wrózce Sari bo wszelkie wcześniejsze metody nie dawaly żadnego rezultatu i to wlaśnie Jej zawdzięczam,że odzyskalam chlopaka,który mnie kocha i mamy poważne plany związane ze sobą aby się pobrać.Sari tak naprawdę wie co robi i zna się na tym doskonale i profesjonalnie i każdy kto twierdzi inaczej widocznie nie mial na tyle cierpliwości co ja,nie wierzyl w powodzenie rytualów i nie wierzyl w milość i każde glupie opinie na temat Sari wręcz mnie drażnią.Dla mnie jest najlepsza w tym co robi.
      • Gość: gosc reklama!!!!!! IP: *.dynamic.mm.pl 09.06.11, 18:04
        ale sie usmialam, ale rklama ha ha ha !!!!1!!1 :)
        • Gość: aaa Re: reklama!!!!!! IP: *.jmdi.pl 09.06.11, 18:35
          oczywiście, ze reklama, klienci sie skonczyli...
          • julii.1 Dwie ropuchy i ich antyreklama. 10.06.11, 07:36
            Nie! Zadna reklama.Napisalam po prostu jak naprawde bylo i jest.Wróżka Sari mi pomogla i postanowilam to krótko opisać z wdzięczności i nic ani nikt tego nie zmieni co czuje do Wróżki Sari a wy siejecie nudną jak flaki propagande.Przejrzalam tak z ciekawości i siedzicie tu jak dwie stare ropuchy w stawie i piszecie zgodnym chórem jedno i to samo jak zacięte plyty.Napiszcie coś ciekawszego jak umiecie A jak umiecie pisać tylko uśmialam się,uśmialam sie to jest to nudne,mdle i prostackie i podchodzi bardziej pod niedorozwój umyslowy.A moze zazdrościcie ze ktos moze byc szczęsliwy jak ja bo same jestescie sfrustrowane,zdesperowane i cudza radosc i milosc kole was w oczy bo nie mozecie jej zaznać??!!!To wspulczuje.
            • Gość: alicja Re: Dwie ropuchy i ich antyreklama. IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.12, 19:56
              To ciekawe co piszesz .Ja robiłam u niej rytuał i mi wogle nie odpisuje na maile.
              ODPISZ MI.
      • Gość: ... Re: wróżka sari IP: *.swidnica.mm.pl 22.10.11, 17:17
        Chce zapytac bo mam bardzo skomplikowaną sytuację i nie wierzę że się cokolwiek już uda w moim przypadku, czy naprawdę jej rytuały pomagają skutecznie, ile trzeba czekać od niej na odpis email zawsze tak długo, bo wiem że ma wielu klientów, i zawsze odpisuje jak zakończy jakiś rytuał czyli co tydzień czy wcześniej też nie mogę się już doczekać jak mi odpisze, proszę o odpowiedź z góry dzięki !
    • whitedonna Re: Mnie odpowiada sari 10.06.11, 23:07
      Też kiedyś korzystałam z usług Sari w miłości i byłam zadowolona bo wiekszość spraw udało się jej zgodnie z moimi oczekiwaniami pomyślnie dla mnie rozwiązać.Nie będę pisać co i jak bo dostrzegam tu jak co niektóre osoby uwidaczniają cechy naszego narodu,Albo są zawistne i mściwe jak się komuś powiedzie albo wyśmiewne jak się nie powiedzie bo jak się komuś nie powodzi to już wszystkim ma się nie powodzić.Dlaczego tym ironicznym i zawistnym się nie powodzi?bo maja zwyczajnie wredny charakter i nie maja gdzie odreagować bo kto chce ich sluchac.Nikt.zgadzam sie z toba Julii i popieram ciebie.życze dalszego powodzenia i pomyslnosci.
      p.s a ja jakbym musiała znowu kiedyś skorzystać z pomocy wrózki to na pewno wybiorę Sari a inni niech wybieraja gdzie chca.każdy wybiera to co mu pasuje i odpowiada.Mnie odpowiada sari i tyle w temacie.
      • Gość: Ania Re: Mnie odpowiada sari IP: *.jmdi.pl 11.06.11, 08:42
        taaa jasneee wychwalaj się dalej Sari pod niebiosa
        • reanimator-2 dwie ropuchy...a to dobre Julii 11.06.11, 09:55
          najlepsze porownanie Julii,ale sie ubawilem.....po pachy.Naprawde rewelka.Siedze na Gazetce już troche w roznych dzialach i czytam rożną tematykę i powiem wam ludziska tyle tylko ze te dwie stare ropuchy to tutaj to tak naprawde jakaś wróżka która robi celowo zamieszanie i sieje zamęt i tyle.Psuje komuś celowo opinie,bo teksty bez uzasadnienia nie mają w sobie prawdy a że sie tam jakas usmiala........Ale z czego???!!! Brawo Julii.Pozdro.
          • Gość: Ania Re: dwie ropuchy...a to dobre Julii IP: *.jmdi.pl 11.06.11, 10:14
            korzystałam z Sari efekty zerowe, a wszystkie jej klientki zdradza ten sam styl pisania, interpunkcja, brak odstępów między zdaniami itp. dobrze, że chociaż capslok wyłączyła. wcześniej to nawet to samo IP wszystkie miały... MASKARADA
            • realistka.ok tez korzystala i jestem zadowolona 13.06.11, 09:48
              uwazam Ją za bardzo kompetentną osobę a przede wszystkim dbajacą o klienta.Pisze o swioch odczuciach bo wiadomo realnie ze nikt nie jest cudotworcą i nikt wszystkich problemów kazdego nie rozwiąze i na pewno rozbieżności będą.W mojej jednej sytucji sprawdziła się doskonale w przeciwieństie do Bucardi na którą trafiłam na allegro.dopiero potem sobie uzmysłowiłam że na allegro można kupic jakąs rzecz a nie rytual.ale bylo za późno bo kapnełam sie po fakcie.to była dla mnie masakra jak zapłaciłam za rytuał 1600 i nic a wzięłam na to kredyt.Total załamka.W drugiej sprawie Sari też mipomogła może już nie tak do końca,ale nie narzekam.Sprawdziła się w pierwszej doskonale na której mi bardziej zależało i to dla mnie najważniejsze.Z tego co wiem Sari ma bardzo dużo przychylnych osób i zadowolonych klientów.Ma też duzo niższe ceny niz inne wróżki.Realnie napewno więcej osobą pomogła niz nie pomogła.Patrzenie czy ktos pisze z capslokiem czy bez to totalny absurd.Czy robi ktoś przecinki czy nie tym bardziej.To nstepne bezsensowne dopatrywanie się nie wiadomo czego. A to że Sari może być zagrożeniem dla innych wróżek jest bezsprzeczne i dlatego częste wypisywanie bzdur na jej temat przez inne wrózki żeby zyskać klientów dla sibie.Dla mnie Sari zna sie na tym co robi.Mnie pomogła.Innym może nie.Nie wiem ale to każdy ma wybór i to jego wola decydując się na usługi.W drugiej sprawie o którą prosiłam skuteczność była ale troche mniejsza,ale nie mam o to pretensji bo to ja realnie decydowałam się na to i z własnego wyboru.Generalnie jestem zadowolona i uważam ze Sari jest OK.
              • grazkagrazka11 Re: tez korzystala i jestem zadowolona 13.06.11, 14:18
                Ciekawa jestem na kogo ty trafilas poprzez allegro bo prawdziwa Maria Bucardi NIE oferuje tam zadnych rytualow. Bucardi ma swoj wlasny sklepik: magiczny-swiat.es24.pl magiczny-swiat.es24.pl ki nie wystawia rytualow na allegro. Wiem bo sama u niej kupowalam. Kto wie na kogo ty tam trafilas. Wspolczuje Ci
                • kol-li ma sklepik i to jaki 14.06.11, 15:20
                  Bucardi ma sklepik.A jakie Ceny hoooo...hoooooo.......Niezly przemysl i machina handlowa a nie zadne rytki.Więcej to ma wspólnego z czarowaniem ludzi niz magią bo mnie nie pomogla wcale i nic sie nie sprawdzilo.Jest beznadziejna.To duza kasa rzucona w bloto u Bucardi.A na tym sklepiku jak chcialam dodać swoją negatywną opinie o jej nieskuteczności to moj komentarz zostal skasowany.Sama se pisze pochwalne komentarze.Oj grazka grazka to nie igraszka.Pisz dalej pochwaly ale to tak są waly.
                • anita-gosc Re: tez korzystala i jestem zadowolona 21.03.12, 16:49
                  z tego, co wiem to maria bucardi ma na stronie regulamin gdzie pisze wyraznie ze nie jest cudotworca i nie zwraca kasy. wiec nie ma tu mowy o oszustwach bo wszystko jest czarno na bialym. mimo regulaminu (nie zrazilam sie ;-) i zamowilam rytual upiekszania i rytual odchudzania. U mnie efekty sa zadowalajace, wlosy przestaly mi wypadac, skora jest gladka i z wagi zniknelo ponad 7 kg. Z korespondencji tez jestem zadowolona. Mysle, ze warto sprobowac bo ceny sa przystepne a sama placilam w ratach. Dodam ze wierze w rzeczy nadprzyrodzone i czuje ze maria bucardi ma duza moc, ale magia to nie machniecie kijkiem w powietrzu i konieczna jest chec takze od nas korzystajacych z t5akich uslug. Pozdrowka Anita
                • joanna217 Re: tez korzystala i jestem zadowolona 10.05.16, 11:11
                  Maria Bucardi oferuje swoje oferuje swoje rzeczy przez allegro -sama widziałam !
    • realistka.ok P.S. 13.06.11, 10:03
      I właśnie to o czym pisałam.jak widzę Gość Ania to kolejna burzycielka wśród wróżek.Internetowy grafolog.jesteś jedną z tych które doszukują sie jakis bzdur.Realistycznie nie jesteś tego wstanie udowodnić.Piszesz o przecikakach jakichs znakach i takie tam dyrdymaly.komu to potrzebne.
      • Gość: Ania Re: P.S. IP: *.jmdi.pl 13.06.11, 20:44
        Nie , nie jestem żadną wróżką a od czasu do czasu tu zaglądam. Dla mniej spostrzegawczych - klientki zachwalające wróżkę sari:
        GRAŻYNA IP: 88.220.124
        marta 06.02.11, 09:37 IP: 88.220.124.
        Majka 18.01.11, 00:46 IP: 88.220.124.
        Wdzięczna 26.01.11, 10:40 IP: 88.220.124.

• Gość: goc bravo Aniu IP: *.dynamic.mm.pl 13.06.11, 21:42
    • paulisia763 Re: wróżka sari 14.06.11, 16:19
      chcesz wiedzieć kiedy będzie twoja data śmierci ???? możesz wiedzieć to już dziś wejdz i oblicz vsevidno.com/vivusa.html polecam
      • realistka.ok Re: wróżka sari 14.06.11, 16:46
        Nie interesuje mnie jakieś ip bo sie na tym nie znam i dla mnie to nie jest wazne.Wazne jest że Sari sprawdzila sie w moim przypadku i tyle chcialam wyrazic.Dla mnie najwazniejsza byla jej pomoc ktora otrzymalam.Nie mam zamiaru jak inni wchodzic w jakies przepychanki slowne.Zreszta jak czytam komentarze nie tylko te to coraz mniej mam ochoty korzystać z tego portalu bo wiecej tu/i wszędzie obrazy i odrazy/niż przyzwoitości i normalności wsród forumowiczów.Dziekują i pomimo wszystko pozdrawiam wszystkich.
        • sylwia.zborowska mnie pomogla Sari 16.06.11, 10:22
          MIALAM MOZLIWOSC KILKAKROTNIE KORZYSTAC Z USLUG SARI. NIE ZAWIODLA MNIE DZIEKI JEJ RYTUALOM WSZYSTKO ULOZYLO SIE TAK JAK CHCIALAM, ZAWSZE ODPOWIADA NA MOJE PYTANIA I WATPLIWOSCI A I CENY MA PRZYSTEPNE
          • Gość: roza Re: mnie pomogla Sari IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.09.12, 19:15
            proszę o kontakt w sprawie wróżki Sari(gg:24368899)
          • Gość: alicja Re: mnie pomogla Sari IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.12, 19:59
            To ciekawe.Jakoś u mnie po wpłaceniu pieniędzy mimo prośby o odpowidż nie odpisywała na maile.To po prostu oszustka.
        • missmiriam wdzieczna za pomoc 16.06.11, 10:50
          Zgadzam sie koszty rytualow ma niedrogie a solidnie podchodzi do sprawy.Sama sie przekonalam ze jest skuteczna w tym co robi.Moja sytuacja byla beznadziejna. Imalam sie roznych sposobow aby wyjsc z ciagu niepowodzen, ktore latami mnie przesladowaly. Prawie nic w zyciu mi nie wychodzilo nie ukladalo sie pozytywnie.Moje zycie stalo sie pasmem porazek, nie chcialo mi sie juz nic bo wiedzialam ze w zyciu i tak niczego nie osiagne. Szukajac w necie pomocy natrafilam na wrozke Sari i postanowilam sprobowac. Zastosowala rytualy odczynienia klatwy rodzinnej.Nawet nie myslalam ze slowa osoby ktora rzuca klatwe ma taka moc.Ale cos musi w tym byc skoro po dzialaniach Sari pomalu zaczyna mi sie ukladac. Ciesze sie ze trafilam na Nia i jestem Jej bardzo wdzieczna za pomoc.
        • Gość: haha Re: wróżka sari IP: *.xdsl.centertel.pl 16.06.11, 12:04
          śmiechu warte to wszystko,. bo sari mi wcale nie pomogla. i znam innych którym tez nie pomogła. ściema tylko
          • Gość: haha Re: wróżka sari IP: 94.187.108.* 03.10.11, 19:54
            MI TEZ WIELE NIE POMOGLA CHOC ZOBOWIAZALA SIE NA POCZATKU .TAK ZE ODRADZAM BO JEST NIESKUTECZNA
    • Gość: ewelajn Re: wróżka sari IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.11, 13:31
      Witam,
      Również jestem ciekawa opinii o tej wróżce. Czy ktoś korzystał? Zastanawiam się nad skorzystaniem z jej usług. Trochę dziwi mnie fakt, że nie ma żadnej stronki w necie, żadnego innego kontaktu niż e-mail nie podaje, może ktoś wie dlaczego? Można zostać oszukanym i szukaj wiatru w polu. Czy to jest w ogóle jakaś znana wróżka?
      • Gość: pauissss Re: wróżka sari IP: *.171.23.121.static.crowley.pl 21.07.11, 21:13
        Witam was ja korzystalam z jej usług, czekam na efekty uz dosyc dlugo bo od kwietnia. Na każdy e-meil odpisuje wiec chyba nie jest oszustka
        • Gość: Egon Re: wróżka sari IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.11, 14:28
          Na pewno - to znaczy, że umie pisac i obsługiwać pocztę elektroniczną.
          • Gość: Paulisssssssssssss Re: wróżka sari IP: *.171.23.121.static.crowley.pl 01.08.11, 23:13
            Ja korzystałam ale bez skutku czekalam na efekty 5miesiecy i sie nie doczekalam wiec nie polecam:(
            • Gość: ada Re: wróżka sari IP: 77.42.234.* 13.09.11, 10:47
              Tez kilka miesiecy ale efektu koncowego sie nie doczekalam.
              • Gość: ada Re: wróżka sari IP: 77.42.234.* 13.09.11, 11:57
                Szukam kogos bardziej skutecznego od sari.Sprawa jest nadal jak dla mnie otwarta.Bylabym wdzieczna gdyby ktos mi podal namiary na osobe,ktora mi bardziej pomoze.Bardzo mi na tym zalezy bo sprawa jest dosc pilna.Pzdrw
        • Gość: ada Re: wróżka sari IP: 77.42.234.* 13.09.11, 10:52
          Ze odpisuje to fakt.I zapewnia,ze wszystko idzie ku dobremu.Ale niewiele z tego (przynajmniej u mnie ) wynika.Chyba nie chodzi w tym wszystkim o prowadzenie milej elektronicznej korespomdencji ?
          • Gość: fifa Re: wróżka sari IP: 77.42.234.* 15.09.11, 12:28
            Chcialam przestrzec przed jasnowidzem o ps.Gabriella.Dziala na tej samej zasadzie co Tara,tez ponoc jasnowidz.Obydwie panie korzystaja z podobnej techniki psychomanipulacyjnej na potencjalnym kliencie.Nie prowadza korespondencji z nim a jedynie wysylaja mu co po chwila nastepne maile,z ktorych wynika,ze sa ich przyjaciolmi i moge mu pomoc.Oczywiscie na poczatku korespondencji oferuja darmowe uslugi Czar i radosc z tego faktu juz pryska przy nastepnym mailu.W miare nie odpisywania na ich maile dalej klienta molestuja obnizajac juz cene swojej uslugi.Nie dajcie sie ludzie im podejsc nawet bo nie mozna sie tego dranstwa pozbyc
            • Gość: Paulisssssssssssss Re: wróżka sari IP: *.171.23.121.static.crowley.pl 15.09.11, 15:27
              Mi juz nawet przestała odp na moje emeile
    • Gość: gosc Re: wróżka sari IP: *.direct-adsl.nl 28.12.11, 21:50
      Wplacilem pieniazki na konto wrozki Sari niejakiej p. Honoracie Pisarskiej-Kajdas I CO pisze do niej po czym ona mi nie odpisuje na e-maile. Moi drodzy kwota 100 zl nie jest duza kwota,ale troche lojalnosci ze strony osob wrozbitow-chca okradac ludzi to niech ida na ulice!!!!!!
      • Gość: gosc Re: wróżka sari IP: *.direct-adsl.nl 29.12.11, 16:09
        zwykla oszustka !!!!
    • Gość: Gosc Re: wróżka sari IP: *.direct-adsl.nl 02.01.12, 15:06
      Jezeli Was tez oszukala niejaka wrozka SARI to prosze o kontakt,bo mozna ta oszustke niezle zalatwic za wyludzanie pieniedzy!!!
      • jolanta.kostecka Re: wróżka sari 04.01.12, 23:40
        mnie tez odpisywala z przerwami ale nie urwala kontaktu no pewnie ze nie pisala codziennie ale mialam z nią kontakt raz bylo ze nie odpisywala to napisalam do niej co sie dzieje a nie z pretensjami bez sensu moze lepiej sie przypomniec jesli kto naprawde korzysta a nie wypisuwac bzdur bo mnie nie oszukala tylko w duzych i waznych sprwach pomogla i moglam liczyc na pomoc od niej,Sami piszecie komus specjalnie zle opinie....tak uwazam.czemu nie macie odwagi napisac do niej jak korzystacie z jej pomocytylko tu piszecie bzdury na temat sari, dla mnie jest w porzadku a bzdury wypisuje raczej tu konkurencja bo normalny i kulturalny czlowiek pisze do sari jak ja i nie ma sie czego obawiac tylko napiszcie do niej.ale ci co korzystja a nie ci co sami tu podszywaja sie.mnie nie zawiodla wrecz przeciwnie pomogla
      • Gość: Justyna Re: wróżka sari IP: *.31.101.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.07.12, 19:55
        Witam, czy coś się ruszyło w sprawie ukarania w jakiś sposób tej pseudowróżki Sari?
      • Gość: alicja Re: wróżka sari IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.12, 20:04
        Mnie też oszukała .Po wpłaceniu kasy zero kontaktu.
        Proszę cię o kontakt.
    • suzimorgana Re: wróżka sari 07.01.12, 20:29
      raz korzystałam z sari, póki co - niewiele się spełniło, natomiast kontakt był świetny i bardzo mi poprawiła humor.
      • Gość: cierpliwa Re: wróżka sari IP: *.icpnet.pl 29.02.12, 17:01
        witam
        czytam i czuje kwas.....ten co nie chce korzystac niech zmieni portal,forum..
        osoba która wierzy i chce korzystać z tego typu usług ,niech korzysta-jego pieniądze i jego decyzja....
        wszystko sie spełnia tylko trzeba byc cierpliwym ..
        wszystko zależy od tego co chcemy osiągnąć .....czy wygrac w totka kumulację czy pop prostu spotkac swoja miłość,druga połówkę
        ludzie piszący że cos sie nie spełniło nie pisza dokładnie przede wszystkim czego to dotyczyło -zapewne jakis rzeczy niemoźliwych czy fantasmagorii
        czasami sa rzeczy błahe o które prosimy ,a czasem duże i ważne dla tej konkretnej osoby....
        ja czekam i wierzę ok. 4 miesięcy....i jest to niemozliwe aby sie nie spełniło....
        sama wiara w wróżke i pozytywny los sprawia że rzeczy sie dzieją,a co najwazniejsze nie przestajcie wierzyc w marzenia bo one sie spełniają,nawet gdy czasem o nich zapominamy...
        mój przykład...od dziećiństwa miałam takie marzenie jeździć na tirach i co ? zapomnialam o tym ,nie myślałam i w końcu przydarzyło się - miałam okazje kierowac pustym tirem bez naczepy oczywiście z pomoca przekładania 16 biegów - mimochodem jest to spełnienie marzeń....
        2 przykład -zawsze marzyłam o podróżach , spełniło mi sie ,spełnia,odwiedziłam wiele miast,krajów - nie jestem zamozna osobą,trzeba tylko chcieć....tak więc nie opluwajcie człowieka ,bo sami będziecie opluci jutro,lub pojutrze-troche kultury i cywilizacji
        ja wierzę i nie zwątpie

pozdrawiam
        • Gość: , Re: wróżka sari IP: *.home.aster.pl 29.02.12, 18:43
          cierpliwa, bardzo fajny post, popieram, mam podobne zdanie:)

pozdrawiam
        • Gość: Luccy Re: wróşka sari IP: *.plusgsm.pl 11.03.12, 23:50
          Bardzo madry wpis.Ja mialam bardzo skomplikowana sytuacje i zalecana cierpliwosc okazala siÄ? konieczna.
          Czekalam zgodnie z zaleceniami Sari.Otrzymalam to co chcialam w bardzo duzym stopniu.Wiara w powodzenie teĹź jest bardzo wazna.Mialam wiare w to Ĺźe siÄ? uda i powiedzie.
          Ja jestem zadowolona bardzo z jej dzialan i pomocy.NIe wszystko mialam od razu,a raczej wiekszosc stopniowo.Czesc rzeczy do tej pory niespodziewanie siÄ? spelnia w moim zyciu.Wiem,Ĺźe te o ktore prosilam realizuja siÄ? dziÄ?ki Sari i wlasnie ta nieoczekiwana,nagla zmiana jest najciekawsza i najpiekniejsza.
          Zycze teĹź wszystkim wiary i cierpliwosci a osobom ktorych nie interesuje wrozba ani magia kultury,taktu i wazenia slow.
          • gazetagazeta3 Wrozka Sari, proszę o kontak 29.06.12, 16:17
            Proszę o kontakt osoby, któłre korzystały z pomocy wrózki Sari...
            GG 4319926
            • Gość: artur Re: Wrozka Sari, proszę o kontak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 20:10
              ja u niej zamowilel te rytualy ma zrobic 5 za 200zl i teraz niby wykonaLA 2 JAKIES I JESZCZE 3 MA WYKONAC A PIENIAZKI MAM JEJ WYSLAC DO 2 tyg.nie wiem sam juz co robic?200zl to niby nie duzo no ale...
        • Gość: cierpliwa Re: wróżka sari IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.12, 21:24
          Czytam co tam napisałam rok temu....i niestety nic w mojej sytuacji się nie poprawiło..osoby które mnie okrótnie skrzywdziły żyją sobie szczęśliwe...ja niestety nie....choć cały czas wierzę że spotka ich kara oraz że może będą choć w połowie cierpieć tak jak ja cierpiałam.....nie mogę się skontaktować z sari,chyba mnie zlała....bo tak naprawdę nie chodzi mi o kasę tylko o skuteczność ......chyba znowu do niej napiszę,czemu nic się nie dzieje w mojej sprawie....proszę o rady i porady....może zmienić czarnoksieznika?
    • Gość: gość Re: wróżka sari IP: *.51.techtel.pl 24.09.12, 20:05
      Korzystałam, strata pieniędzy NIE POLECAM. Na samym początku odpowiadała systematycznie i cierpliwie do momentu aż zaksięgowano przelew. Później brak efektów i kontaktu mimo, że na wiadomości z innych emaili odpowiadała na bieżąco..ogólnie STRATA CZASU I PIENIĘDZY
      • Gość: komakino Re: wróżka sari IP: *.telpol.net.pl 03.10.12, 14:49
        I ja dałam się nabrać "wrozce" Sari. Zaraz po wpłaceniu pieniedzy na konto kontakt się urwał i do tej pory, mimo obietnic, nie otrzymałam od niej ani jednej wiadomosci. Pytanie brzmi, jakim cudem ona jeszcze funkcjonuje skoro nabrala juz tyle osob?
        • izza.wolska Re: wróżka sari 05.10.12, 11:04
          Nie wiem czemu macie słaby kontakt. Ja mam cały czas a nawet jak przez kilka dni nie odpisałam to sama do mnie wysyłała maile czemu nie odpisuje wiec to chyba nie jest tak jak piszecie. Nie wychodzi z tego ze kogoś nabiera. Nie piszcie wiec takich rzeczy no.... chyba że piszecie specjalnie.
          Ja mam inne odczucia co do Sari. Mam kontakt. Jestem zadowolona. Widze że Sari zależy skoro sama pisze.
          • Gość: komakino Re: wróżka sari IP: *.telpol.net.pl 05.10.12, 12:52
            Nie pisałabym, gdyby tak nie było. 2 tygodnie temu wplacilam pieniadze zgodnie z obietnica i od tej pory, mimo iż wysłałam do Sari ponad 7 wiadomosci, nie odewzwała się. Wnioski nasuwaja sie same.
            • komakino88 Re: wróżka sari 05.10.12, 13:07
              Do izza.wolska - czy jesli masz dobry kontakt z wrozka Sari to moglabys podac w jaki sposob sie z nia kontaktujesz? Bardzo prosze. moj mail - komakino88@gazeta.pl
    • jola1006 Re: wróżka sari 31.01.13, 09:24
      Korzystalam z uslug Sari 3-krotnie i jestem bardzo zadowolona.Wszystko co chciałam osiągnąć się sprawdziło przy Jej pomocy.Na początku się niecierpliwiłam bo chciałam wszysko razem osiągnąć .Jednak tak nie można było. Okazalo się że wszysko ma swój czas i stopniowo i po kolei trzeba było robić rytuały.Słuchaljąc wskazówek Sari odzyskalam ukochanego i teraz jesteśmy razem szczęśliwi.Okazalo się tez że ktoś rzucil na mnie urok i skutecznie go też odczyniła.Ja jestem zadowolona więc polecam Jej pomoc.
      Jolka
    • ser.ena Re: wróżka sari 04.02.13, 22:08
      Niestety ale musze przyznac ze to oszustka, poczatkowo bardzo zaangazowana, obieca Ci co tylko zechcesz, a po wplaceniu kasy...zniknie:)
      Jest to bardzo przykre dla osoby jak ja, poniewaz szczerze wierze w uczciwosc ludzka, i jak widac na tej swojej ufnosci sie przejechalam.
      Nie zniechecajcie sie, szukajcie "swojej" wrozki, ale od Sari trzymajcie sie z daleka, no chyba ze lubicie wyrzucac pieniadze w bloto:)
      Pozdrawiam
      • Gość: noviembre79 Re: wróżka sari IP: *.167.133.110.threembb.ie 25.05.13, 00:12
        korzystałam z usług tej Pani jakieś 1,5 roku temu i faktycznie wręcz prosiłam ją o kontakt po wpłaceniu kasy, potem groziłam , zero efektu ,
        naprawde , jeszcze tydzien temu przypomniałam sobie ,że kiedyś tam korzystałam z jej zdolności i przeglądałam skrzynke mailową z korespondencją do niej i od niej ...porażka,
        nie polecam w ogóle tej pani
        • Gość: Ja666118 Re: wróżka sari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 15:59
          Nie dajcie się nabijać w butelkę. Po pierwsze większość postów pozytywnych pisze jedna lub dwie osoby. Po drugie, kontakt urwany zaraz po wpłacie pieniędzy - 100 zł mała szkodliwość nikt nie wniesie do prokuratury. Po 3 i najważniejsze -nie ma jednokrotnego rytuału na to, że partner do was wróci! Zajmuje się magiją od lat i takiego rytuału wykonanego jednokrotnie nie ma. Jeżeli ktoś wróci to tylko dlatego że los tak chciał, nie skończyła się Wasza karma. Rytuał pomoże niewiele i to powtarzany kilkanaście razy. Nikt przy zdrowych zmysłach nie zrobi tego za 100 zł! Odzyskać ukochanego możecie tylko własną wibracją, myślami i same wykonując rytuały mające na celu utrzymanie podświadomości na danym obiekcie. Powodzenia i nie dawajcie się nabrać. Nikt z PL nie jest na tyle silny - NIKT aby pomóc Wam odzyskać miłosc.
          • Gość: noviembre79 do Ja666118 IP: *.167.241.220.threembb.ie 25.06.13, 20:35
            Prosze Pani czy moze sie Pani do mnie odezwać na mail ? bardzo mi zalezy na kontakcie z Panią. mój mail to tolkan26@onet.pl
          • Gość: gość forum Re: wróżka sari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 22:16
            To absolutna prawda co Pani napisała że skuteczność jednego rytuału jest na granicy błędu statystycznego i potrzeba ich wiele, wiele więcej i że najskuteczniejsze to te które zrobimy same. Ja robiłam rytuał i wzmocnienie u pewnej osoby ale efektów brak. W akcie desperacji kiedy było bardzo źle zrobiłam rytuał sama tak jak potrafiłam i ten przyniósł mi najlepsze efekty. Gdyby zechciała się Pani do mnie odezwać na maila i podpowiedzieć mi jak i co mam dalej robić byłabym bardzo wdzięczna wiosna2012@op.pl
            Dziękuje i pozdrawiam.
    • Gość: gość wróżka sari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 19:32
      Ja korzystałam raz i byłam jestem bardzo zadowolona. Niestety poprosiłam o pomoc w sprawie mojego męża i miała pomóc- wierzyłam bo widziałam u mnie b.dużą zmianę. niestety kontakt się urwał - niby zrobiła jakiś jeden rytuał i dalej nie wiem. Wiec sama nie wiem co o tym myśleć. Mi pomogła i to bardzo dlatego jej zaufałam ale teraz czuję , że jestem zawiedziona brakiem kontaktu pod kątem mojego męża.

Pozdrawiam
    • Gość: ? Re: wróżka sari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 19:40
      A kto to jest w ogóle? Skąd wytrzasnęłaś to Sari?
    • Gość: gość wróżka sari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 06:50
      Ja nie zrobię nic skoro nie chce pomóc- trudno. Takie osoby mogą pomóc bo odczułam to na sobie - ale skoro nie chce pomóc mojemu mężowi (sama mnie do tego zachęcała) trudno. Miałam do czynienia z osobą, która potrafiła rzucać klątwy itp. więc wolę nie ryzykować, bo życie jest potem pogmatwane. Przykro mi bardzo, że narobiła mi nadziei. Nie mam łatwej sytuacji ekonomicznej do tego męża chorego na depresję i o niego mi chodziło. Mnie jakoś w ten czy inny sposób te 200zł. się wróci ale straciła moje zaufanie. Pozdrawiam
    • agrentowy4321 Re: wróżka sari 05.03.23, 01:52
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: wróżka sari 25.04.23, 11:08
      Nie wiem, ale się dowiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka