Gość: Aneta IP: 46.113.50.* 19.01.11, 15:06 Witam, dziś postanowiliśmy z chłopakiem, że weźmiemy ślub cywilny. Wybraliśmy datę 2 kwietnia 2011r. Czy data jest trafiona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twoj_aniol_stroz Re: Data ślubu 19.01.11, 17:46 Oczywiście, że jest trafiona, bo Wam odpowiada, bo się kochacie i chcecie być razem. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa.mieczy Re: Data ślubu 20.01.11, 15:04 Zapewne chodzi ci o zliczenie numerologiczne. Zagladnij na forum Numerologia - tam dostaniesz odpowiedź Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: Data ślubu 20.01.11, 20:14 2 kwietnia kojarzy mi sie ze smiercia papieza,ale czy to dobra data to trudno mi powiedziec :),najlepiej spytac numerologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Data ślubu IP: 109.207.96.* 21.01.11, 18:20 W miesiącu ślubu powinna być literka "R". Zupełnie nie wiem dlaczego,to jakaś tRadycja :D ponoć ważna,zapytajcie mam i babć :) Serio, ktos wie czemu ma być "R"? R jak radość,romans, a może szaRa Rzeczywistość ;))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takaSobieJa Re: Data ślubu IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 18:37 Podobno jak w nazwie miesiąca nie ma R to dziecko nie będzie umiało wypowiadać Rrrrr :) Tyle, że jak można się spodziewać to bujda :p moi rodzice pobrali się w lipcu, a ja z mówieniem najmniejszych problemów nie mam :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciotka Klotka Re: Data ślubu IP: *.aster.pl 25.01.11, 10:01 Trochę zdrowego rozsądku przydałoby się niektórym. Numerologia numerologią, fajna data fajną datą, miesiąc z "r" miesiącem z "r", ale rozsądek musi być. Jako wróżka znam takie pary, co to brały śluby w ostatnim czasie, w tych takich datach: 07.07.07. 09.09.09 na śluby poszło po 70 tysięcy, po 150 tysięcy - jedna z tych par nawet niedoczekała pierwszej rocznicy, parę miesięcy przed pierwszą rocznicą chcieli się rozwieść i się rozwidli. A w przypadku drugiej pary, to rodzina podzieliła się na amen ze względu na dzielenie się kosztami (co ciekawe to ci od mniejszej sumy, a więc 70 tysięcy). A insza inszość, że jak będziemy się lękać skojarzeń bo w tej dacie to to, a w tamtej tamto, a w tym dniu to ktoś umarł, a w tamtym to się urodził ktoś zły, to popadniemy w paranoję. Takim sposobem wielu ludzi właśnie nie osiąga szczęścia, bo chcą przechytrzyć los. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Data ślubu 05.03.23, 01:01 Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami Odpowiedz Link Zgłoś