Dodaj do ulubionych

Czarny.roxio

24.01.11, 22:44
Ujawnij się, kim jesteś i skąd, bo strasznie mnie intrygujesz.
Chociaż napisz kim jesteś, wróżysz, czy co? Bo tu bywasz i jesteś czasem bardzo niedobry dla "wrożek" a te oki pomijasz milczeniem. To mnie ciekawi, dlaczego tak robisz? i Twoje riposty są cięte, oj czasem przesadzasz, a czasem zdrowy rozsądek sprowadza nas na ziemię. Gromisz nieuczciwych ( z różnym skutkiem sven14 działa ale to nie Twoja wina)
Napisz coś o sobie nie daj się prosić.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Czarny.roxio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 22:59
      aaaahahahahhahaa, roxio chyba nie kładzie kart, ale korzysta wiec co nie co tam wie na ten temat
      • minimini33 Re: Czarny.roxio 15.02.11, 16:12
        Ja myślę, że to mężczyzna cyniczny, mający swój świat:)
        I pewnie interesujący dla kobiet.

Ale, ale! ...tu są wróżki, więc może w karty szanowne panie by zajrzały i powiedziały jak go widzą? To byłaby dla nich świetna reklama, oraz super ćwiczenie.
        Która pierwsza?
    • Gość: WROZKA Re: Czarny.roxio IP: 92.244.36.* 15.02.11, 16:25
      Mężczyzna, około 40-stki.
      Sam, bądź samotny. Mądry, wykształcony.
      Szuka swojej drogi. Jednym słowem EREMITA.
      • whereisesc Re: Czarny.roxio 15.02.11, 18:27
        To jeden z mądrzejszych na tym forum. Po prostu pisze to co myśli, a nieźle myśli.
        • loreal39 Re: Czarny.roxio 15.02.11, 19:14
          Mędrzec z siwą brodą? Nie pasuje mi ten obraz do CZ.
          Poza tym czasem nie przebiera w słowach, a uważam że powinien. Natomiast uważam, że ma ciętą ripostę, umysł błyskotliwy. To jego atut. Myślę że ma jeszcze jeden ale nie ma on większego znaczenia na tym forum.
    • krolowa.mieczy Re: Czarny.roxio 15.02.11, 19:56
      Czarny ma rozsądne podejscie choc zdarzało nam się spierać.
      I bardzo dobrze :)
      • loreal39 Re: Czarny.roxio 15.02.11, 22:39
        Ale jak go widzisz w kartach? Jaki jest? Kim jest?
        No skoro sam nie chce o sobie mówić...to od czego są wróżki:)
        CZ zajrzyj na @
        • Gość: wrozba Re: Czarny.roxio IP: 92.244.36.* 15.02.11, 23:10
          Ma kontakt z jedna z wrozek na forum. Ceni ja sobie a ona jest nim zafascynowana. Milosc??? Tak, potwierdzam to facet juz dojrzaly ale ma klopoty uczuciowe. Przez jedna babe. tutaj nam sie romans wrozka - klient szykuje:)))
          Bedzie wreszcie na forum ciekawie....
          Roxy teraz to juz musisz sie odezwac, bo wyjdziesz na tchórza. L dopiela swego, zapytala, poczekala....
          Ech,gdybym ja tak potrafila....
          • Gość: gosc Re: Czarny.roxio IP: *.abhsia.telus.net 16.02.11, 00:33
            wcale mnie taka wrozba nie dziwi...spodziewalam sie tego...
          • krolowa.mieczy Re: Czarny.roxio 16.02.11, 10:56
            Jakim prawem stawiasz karty na kogoś kto cie o to nie poprosił? czarny zapewne sobie tego nie zyczył.
            Czy byłybyscie zachwycone gdyby sąsiadka lub koleżanka z pracy zaglądała w karty jak wam sie w lóżku układa z mężem, ile jesteście dłużni teściowej i jakie macie choroby? Na pewno nie.
            To samo dotyczy wróżek, tarocistów i innych, którzy powinni odmawiać udzielania informacji o osobach trzecich. Narzędzia dywinacyjne to nie dziurka od klucza przez którż podgląda sie innych!
            • loreal39 Królowa mieczy ma absolutną rację. 16.02.11, 11:31
              jw
    • liki0 Re: Czarny.roxio 16.02.11, 02:09
      Zdziwię się i będę zaskoczona jeśli "czarny" odpowie w tym wątku. Nie znam tego człowieka, ale po jego wypowiedziach powiem jest bardzo obiektywny. Podoba mi się to, że pisze co myśli i czuje. Ktoś, kto ma coś do powiedzenia, śledzi tematy nie musi być wystawiony na tłumaczenie się i spowiadanie się, ze swojego życiorysu. Forum daje możliwości, w miarę... bycia anonimowym. I najlepiej jest dla czytających jak piszących ta doza tajemniczości...:)
      • czarny.roxio dziękuję 16.02.11, 13:52
        Dziękuję za zainteresowanie moją osobą . Nie spodziewałem się czegoś takiego... Jeszcze trochę a będę popularniejszy od Bucardi , której wątek już nerwowo podskoczył ;-P

Dziękuję za wsparcie królowo.mieczy i liki0 , za wasze oraz innych dobre i mądre słowa :-)

Nie obnażam się na forum , nikt tego tu nie robi . Z zasady takie miejsca są anonimowe i mają takie pozostać , ponieważ ma się liczyć wypowiedź , a nie z kim kto sypia , kim jest ... Nie należy wywyższać własnego ego ( ach kim to ja nie jestem ) ponad to co chcemy komuś przekazać , jak chcemy np. pomóc .

Btw tam komuś źle karty pokazały - nie znam osobiście żadnej wróżki z tego forum i nie jestem kochankiem żadnej z wróżek , bardzo mnie to rozbawiło hahaha . Pisałem gdzieś na tym forum że mam przyjaciółkę wróżkę ale nie na forum i nie jesteśmy parą ;-) Może to jest źródłem tej wróżby ? ;-)
        Do czerdziestki brakuje mi ponad dekada.

Składam Paniom uszanowanie i pozdrawiam :-)))
        • patrz.w.obiektyw Wodzu prowadź!!! 16.02.11, 16:13
          Pojawiło się tu towarzystwo adoracji czarnego.
          Co powie, to dostaje od pań wróżek poklask.
          Królowa mieczy, liki0 oraz inne klaszczą i wołają bissss:)
          Nie macie drogie panie własnych autorytetów bardziej namacalnych?
          • krolowa.mieczy Re: Wodzu prowadź!!! 16.02.11, 16:21
            To forum pełne jest obelg i pomyj, a ja nie gram w te gierki więc nie odpowiem ci w żaden sposób na zaczepkę :)
        • krolowa.mieczy Re: dziękuję 16.02.11, 16:22
          Mogleś milczeć :) Ciśnienie by skoczyło z niewiedzy :D
          • patrz.w.obiektyw Re: dziękuję 16.02.11, 16:30
            krolowa.mieczy napisała:

> Mogleś milczeć :) Ciśnienie by skoczyło z niewiedzy :D

A Ty czym królowo.mieczy zahaczyłaś o sprężynę w materacu, że mówisz komuś co ma mówić, robić, pisać?
            • Gość: xD Re: dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 17:40
              buahahahahahahahahahahahahhahaah
            • Gość: któś :) Re: dziękuję IP: *.internetia.net.pl 17.02.11, 21:13
              Królowa.mieczy zwróciła uwagę na coś, o czym zapomniało wiele osób uważających się za tarocistów itp. ETYKA. Może i znacie znaczenie kart, ale brakuje wam "nieistotnych" podstaw. Zapominacie, czy raczej nie wiecie, o wielu zagadnieniach. Jest jedna zasada, uniwersalna dla każdej profesji - jak już coś robisz, rób to dobrze.
              • Gość: gosc Re: dziękuję IP: 92.244.36.* 17.02.11, 21:18
                o co Ci kaman? Chrzanisz coś i nie wiesz nawet co. Ty też masz wystającą sprężynę w materacu?
                Ech roxy to był text:) myślę że dobrze zakład obstawiłeś:))))))
                • Gość: przyjaciel Re: dziękuję IP: *.kalisz.mm.pl 17.02.11, 22:43
                  Czarny proponuję dla Twojego dobra , zwróć uwagę na materac ,skup się na sprężynach...to dla Twojego dobra..Jak sprężyna nie wystaje możesz spać spokojnie.Tami
                  • Gość: przyjaciel Re: dziękuję IP: *.kalisz.mm.pl 17.02.11, 22:49
                    Czarny to dla Twojego dobra,bądź czujny proszę.Tami
                    • patrz.w.obiektyw Tami nie martw się o czarnego:) 18.02.11, 11:32
                      A Ty sam "przyjacielu" nie kupuj w Kaliszu materaca!!!!
    • agrentowy4321 Re: Czarny.roxio 05.03.23, 00:55
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Czarny.roxio 25.04.23, 10:13
      Nie wiem, ale się dowiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka