moral-niaczek 16.03.11, 14:28 Niemo-ralny, a jak to jest, że jak się do Ciebie wysyła maila na adres gazetowy, zwrot przychodzi z adresu: lilith6661@interia.pl ? Wyjaśnisz tę zbieżność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Maria Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? IP: *.o12.pl 16.03.11, 16:00 Hameryke odkryłeś/łaś. Jasne że nie-moralny to Lilth. ktoś tam już to odkrył w wątkach o niej. Zjadliwe jej posty tyczą się wróżek. czyli konkurencji. Lubi wojenki Odpowiedz Link Zgłoś
angela-live Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? 16.03.11, 17:47 A czy Lilith to ta sama pani co jest na wizyta u wróżki bo nie-moralny napisał w innym watku ze ta pani jest na portalach(nie wiem czy na tym to ona) bo pisze artykuł ciekawe ze jako jej klient tak duzo o niej wie i jak z tak biernej pozycji moze napisac cokolwiek.I czy naprawde jest tak fantastyczna ,a moze ktos z was wie czy prowadzi tez kursy byłabym zainteresowana od tej strony i dlatego dopytuje czy to ta czy nie ta,czytajac watki wyobrazałam sobie ja inaczej.A moze nie-moralny skontaktujesz mnie ale nie poprzez maila z ta pania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 17:18 I czy to jest profesjonalna postawa? Odpowiedz Link Zgłoś
niemo-ralny Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? 16.03.11, 17:47 Zawsze myślałem, że nie mam e-maila gazetowego a tu proszę jaka niespodzianka. Myślałem też, że e-mail lilith to Lilith666_black_moon@interia.pl a nie Lilith6661 i ileś tam co widać na stronie. A osoby i klientki Lilith wiedzą jakiego mam e-maila więc i tym razem nie powiodło się. Dziwnym zbiegiem okoliczności Lilith dziś nie ma jak pisze na stronie www.okulta.com.pl/kontakt.php a ja jestem. Zaprawdę dziwna historia. Cóż Anno Mario w nowej odsłonie znanej już tu Pani Ewy nie powiodło ci się i tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
niemo-ralny Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? 16.03.11, 17:48 Numer telefonu Lilith ma na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? IP: 109.207.96.* 16.03.11, 19:11 Myślisz że Ewa Janson tu jeszcze grasuje?ostatnio jakoś atmosfera zelżała ale kto ją tam wie;) Odpowiedz Link Zgłoś
niemo-ralny Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? 16.03.11, 19:17 Pewności nigdy mieć nie można, ale ktoś jej musi nienawidzieć skoro zakłada sobie konto na wróżbiarstwie tylko po to by nikt nie widział i nie porównał ip i by napisać coś ciekawego na Lile. A jestem już tu ponad 1,5 roku więc opcji może być wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
eterniti Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? 16.03.11, 19:20 Nie wiem jak tu się zmienia temat ponieważ nieobeznanam w internecie, ale niemo-ralny z pewnością nie jest wróżką. Gdy to postawiłam parę prognoza to między innymi Panu temu i potwierdzam, że jest jedynie sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
niemo-ralny Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? 16.03.11, 19:21 A witam witam. Jak Pani będzie w Łodzi proszę dać znać przez gg syna albo na e-mail. Dziękuje za wróżbę i myślę,że wysoka sprawdzalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiutA niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? Oczywiscie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.11, 20:27 lilith znow zaczyna starą spiewke i piasninę sama ze sobą ..... kolejne nicki kolejne sciemnianie narodu i nadzieja ze zlapie sie paru naiwnych ktorych oskubie z kasy .........NIC Z TEGO OSZUSTKO LILITH!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 17:44 niemo-ralny nie może się zdecydować czy jest kobietą czy mężczyzną, bo raz pisze tak a raz inaczej. W jednym zdaniu potrafi być mężczyzną i kobietą zarazem. Przykład? Choćby tutaj w tym poście forum.gazeta.pl/forum/w,468,123108304,123171665,Re_do_Angela_live.html pisze: "A wyraźnie również zapytałem się i powiedziałam dlaczego moja mama" To "zapytałem" czy "powiedziałam" ? Mężczyzna czy kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 17:55 Tu też w jednym zdaniu pisze raz jak mężczyzna: "postanowiłem" a raz jak kobieta: " Zdecydowałam" Autor: niemo-ralny 02.05.09, 17:38 Ja kbrałem u Lilith klątwe to postanowiłem ,że ona albo nikt . Zdecydowałam się na nią bo ktoś napisał Lilith-demon więc sądziłem ,że bedzie odpowiednia . Odpowiedz Link Zgłoś
niemo-ralny Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? 17.03.11, 18:11 To może Alu popatrz na masę innych moich wypowiedzi w których nie mylę się i nie zamierzam tu się bronić. Wystarczy zrobić z funkcji szukaj pożytek tak jak ty by zobaczyć, że nie jestem wróżką i nie tylko Lilith tu chwaliłem i nie tylko z niej korzystałem. Np z Dziadzi Zajcew. A może się okaże, że Lilith i Dziadzia Zajcew to te same kobiety? A może ja nie jestem Lilith tylko Panią Beatą ? A może macie rację i z debilami z tego forum zwłaszcza wróżkami takimi jak wy nie warto dyskutować i należy dać za wygraną? A może gazeta.pl w końcu powinna zrobić coś z tymi wróżkami. Kto to może wiedzieć. Jak się nie ma klientów to się bawi w nieudolnych detektywów. Na szczęście z doświadczenia wiem, że klienci o wróżkach stąd mają niskie zdanie stąd i wasz brak pieniędzy oraz chęć pisania głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
niemo-ralny Jestem Beata :) 17.03.11, 18:16 Lub Dzidzia lub Lilith a ty q czy Alu postaraj się o większą liczbę klientów. Może wtedy na tym śmieciarskim forum nie będziesz musiała potencjalnych klientów wyzywać gdy nie skorzystają z ciebie. pozdrawiam Przemysław w Łodzi. p.s. I tu macie przykład osób które na tym forum wróżą. Nie chcąc się dłużej denerwować po prostu przestanę tu pisać to zostawię to forum samoreklamującym się wróżką które zrobi wszystko by niszczyć konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 18:31 Zrobiłam pożytek z funkcji szukaj i to też jest fajne: Autor: greg_32 04.05.09, 13:50 Niemoralny - zawsze tak można sytuację spłycić (...) ale odpowiedz sobie sam szczerze na to pytanie, czy to był prawdziwy powód? Autor: niemo-ralny 04.05.09, 13:56 Odpowiedzialam sobie Greg i ona mi rownież się przyznała . ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
niemo-ralny Ala wróżka z wróżbiarstwa 17.03.11, 18:33 Pomyłki się zdarzają zwłaszcza gdy myślisz o innej kobiecie i o nią właśnie chodzi czego nie zrozumie taka wesz jak ty bo o ciebie nie zabiegałby nawet brudny rzeźnik! Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 18:36 ha,ha,ha innym jakoś nie zdarza się pomylić swojej płci i to w jednym zdaniu. Obojniak? Odpowiedz Link Zgłoś
niemo-ralny Ala wróżka z wróżbiarstwa. 17.03.11, 18:44 Dla ciebie mogę być i calineczką mendo która nie umie wróżyć. Albo Jackowskim albo kimkolwiek nawet Lilith bo to rozumiem ci co zabierają wam klientów. Musicie więc mylić nas i nękać konkurencje a gdy to nie wystarczy potencjalnego klienta. Myślenie o kobiecie to naturalna rzecz i tu niejeden myli płeć i niejadna tępa podrzędna wróżko Alu. Odpowiedz Link Zgłoś
niemo-ralny Re: Ala wróżka z wróżbiarstwa. 17.03.11, 18:48 I Alo na koniec dla ciebie wielki środkowy palec i oby wszystkie nerwy które mi zszargałaś wymyślając głupoty na mój temat, nie rozumiejąć intensywności myśli innych o kobiecie, oraz wyzwisk pod moim adresem kiedyś ci się odpłaciły z nawiązką. Pozdrawiam tych którzy już się na własnej skórze przekonali jakie jest to forum i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Ala wróżka z wróżbiarstwa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 19:01 Autor: niemo-ralny 02.05.09, 17:38 Zdecydowałam się na nią bo ktoś napisał Lilith-demon więc sądziłem ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynianka Re: Ala wróżka z wróżbiarstwa. 17.03.11, 19:10 Ale Ala ty wszystko stąd powielasz forum.gazeta.pl/forum/w,468,120679896,121118595,Niemo_ralny_Lilith_black_Moon.html ze swojego własnego postu. Gdzie są te wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynianka Re: Ala wróżka z wróżbiarstwa. 17.03.11, 19:18 Re: Cyganka ze Zgierza Autor: niemo-ralny 29.11.10, 08:59 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Ona z kart to wie i na pewno jest lepsza od wielu wielu wróżek. Ma doświadczenie.Wróżba nie zawsze musi się sprawdzić, podobnie jak i prognoza pogody. Nie wiem gdzie to jest co piszesz Alu, ale faktycznie widzę, że niemo-rlany nie tylko Lilith chwali więc możliwe, że nawet jeśli kiedyś tak pisał to myśląc o kimś. Nie ma to sensu skoro chwali konkurencję niby. Nie wiem gdzie ty Alu to widzisz bo ja to znajduję jedynie w twoim poście te jego wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
eterniti Re: Ala wróżka z wróżbiarstwa. 17.03.11, 19:20 Przemek to na pewno mężczyzna który pochodzi z Krakowa a obecnie pracuje w Łodzi i nie rozumiem co oznacza takie zachowanie by kogoś nękać. To nie przystoi wróżkom. Bardzo przykra sytuacja. Na szczęście pochodzę ze środowiska gdzie wróży się jedynie osobiście. Pozdrawiam moje klientki z wróżb które tu są i dziękuję za wskazanie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynianka Re: Ala wróżka z wróżbiarstwa. 17.03.11, 19:28 Nie wiem kim jest niemo-ralny ale wiem, że te wiadomości które wkleja Ala to znajdują tylko w jej własnym poście. Po prostu zastanawiam się po co to robić. Znajduje natomiast masę wypowiedzi gdzie niemo-ralny poleca różne wróżki a nie tylko lilith więc robienie czegoś takiego mija się z celem. Interesuje mnie to bo jestem klientką Lilith( zawowoloną ) więc chciałabym dojść do tego kto coś takiego robi i czy to prawda czy nie dlateog proszę o podanie linka do tych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynianka Re: Ala wróżka z wróżbiarstwa. 17.03.11, 19:34 I aby na wstępnie potwierdzić swoją wiarygodność proszę info@futhark.pl 30 stycznia 2011 12:00 klaudynianka Gazeta.pl 31 stycznia 2011 12:53 admin@futhark.pl 31 stycznia 2011 13:15 admin@futhark.pl 31 stycznia 2011 13:55 klaudynianka Gazeta.pl <klaudynianka@gazeta.pl> 31 stycznia 2011 16:28 Do: admin@futhark.pl Odpowiedz | Odpowiedz wszystkim | Przekaż dalej | Drukuj | Usuń | Pokaż oryginał To nie Lilith jak widać klientką miałam być. A z niej jestem bardzo zadowolona i chcę znać prawdę więc podaj Alu proszę Linki do konretnych wypowiedzi bo znajdują tylko twój post . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynianka Re: Alu ? 17.03.11, 19:40 Zresztą to tu najmniej ważne skoro myślał o innej kobiecie to mogło tak być ale ty Alu już te wypowiedzi parokrotnie wklejałaś tymczasem na całym forum jest masę wypowiedzi niemo-ralnego i tylko parę jest skierowanych w kierunku Lilith. Chwali też inne wróżki więc nawet jak się pomylił to nie oznacza, że jest on Lilith zwłaszcza, że jak widać inne wróżki go znają. Naprawdę dziwnie się poczułam i ciesze się, że przynajmniej nie podawałam tu swojego adresu internetowego ani danych. Pozostaje mi pozdrowić i życzyć więcej empatii dla innych. Dla swoich klientów i innych wróżek również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Zdecyduj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 20:50 Jesteś z Łodzi czy Krakowa? Kobieta czy mężczyzna? Autor: niemo-ralny 29.11.10, 09:36 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz > jestem z Krakowa i powiem szczerze, że żadna w wróżb Pani Danuty mi się nie sprawdziła. Autor: niemo-ralny 16.03.11, 19:21 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz > A witam witam. Jak Pani będzie w Łodzi proszę dać znać Autor: niemo-ralny 17.03.11, 18:16 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz > pozdrawiam Przemysław w Łodzi. ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynianka Re: Zdecyduj się 19.03.11, 20:55 forum.gazeta.pl/forum/w,468,123279877,123330729,Re_Ala_wrozka_z_wrozbiarstwa_.html Jak widać jest z Krakowa i pracuje z Łodzi chyba obecnie. Tym razem ci nie wyszło, ale z pewnością zaraz się okaże, że każdy kto wyda pozytywną opinie o Lilith jest Lilith. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Zdecyduj się chory czy zdrowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 21:19 Pracuje? To już nie jest w takim ciężkim stanie? Autor: niemo-ralny 02.05.09, 13:21 > Pół roku temu zostawiła mnie żona a jestem chory na raka . Samego w ciężkim stanie . Umierającego? Ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynianka Re: Zdecyduj się chory czy zdrowy? 19.03.11, 21:43 Ala przepraszam jak ci nie wychodzi to aż warte jest czepianie się czyiś chorób. Nie wyszło z obojnakiem i z miejscem zamieszkania. To może ma leki może chemioterapia. Chyba trochę przesadziłaś z tym komentarzem. Ale takie wróżki jakie forum. Dlatego dałam dowód, że ja nie mogę być Lilith na wstępie. Jestem bardzo z niej zadowolona i odzywa się do mnie po długiej ciszy. Bardzo przykro jest na to patrzeć, że druga osoba które chce tak może nie dostać szansy z powodu wymysłów. Kto ma do niej trafić i tak do niej trafi, ale " Alu " może kiedyś przekonasz się co to jest rak i oby ciebie nikt nie wyśmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
eterniti Re: Zdecyduj się chory czy zdrowy? 19.03.11, 21:46 Przemek jest po chemioterapi która miała miejsce pół roku temu Alu o czym pisał mi dokładnie oraz o rokowaniach. Smutne co się dzieje na forach internetowych. Smutne, że naśmiewacie się z ludzi chorych. Smutne, że robią to wróżki które mają być przewodnikiem duchowym. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynianka Jakie forum takie wróżki 19.03.11, 21:47 Autor: eterniti 19.03.11, 21:46 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Przemek jest po chemioterapi która miała miejsce pół roku temu Alu o czym pisał mi dokładnie oraz o rokowaniach. Smutne co się dzieje na forach internetowych. Smutne, że naśmiewacie się z ludzi chorych. Smutne, że robią to wróżki które mają być przewodnikiem duchowym. JAKIE FORUM TAKIE WRÓŻKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upp Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? IP: 24.03.11, 10:42 No ale ktoś kto założył ten temat, zadał pytanie, zaraz na początku. Odpowiedzi brak. widać jedynie próby odwrócenia uwagi od pewnych faktów. więc jak to jest, z tym zwrotem maila? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynianka Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? 24.03.11, 13:24 Po prostu pytałam gdzie są orginalne wypowiedzi. Ja sądzę, że jak Pani Lilith będzie chciała tu pisać to napisze. I już z racji zainstaniałych faktów podałam jasno, że nie mogę być nią. Taki e-mail nie może przyjść ze zwrotką jak ktoś się kontaktuje przez pocztę gazeta.pl. A w razie wątpliwości napisz do dyrekcji gazeta.pl i wyjaśni ci dlaczego. Jedynymi prowodyrami takich akcji wydaje mi się, że są osoby które na siłę chcą ośmieszyć innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaciok Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? IP: 74.125.75.* 27.03.11, 08:37 Ta Lilith jest juz tak skompromitowana, ze nawet swojego nicku nigdzie nie używa. Ma tutaj z pięć kont z których pisze głupoty. Gazeta w Tomaszowie Lubelskim ją opisała jak z niej oszustka. Przeprowadzili śledztwo dziennikarskie i ładne kwiatki tam wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynianka Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? 27.03.11, 09:44 Ta sprawa to już jest dawno wyjaśnione miała miejsce o wiele wcześniej niż brałam u niej rytuał. Taka to prawda jak te fakty i mity całe. Prawda to jest taka, że jedyne osoby jakie kompromitują ją są inne wróżki dlatego właśnie z tego forum coraz mniej przychodzi klientów by uniknąć kompromitacji bo jak coś takiego robicie koleżance po fachu to klientowi zrobicie tymbardziej jak mu się nie sposoba wasza wróżba. Zabrakło ci argumentów i zmieniasz temat. Niemo-ralny nie mógł być Lilith i na pewno nie jest a taki powrót ze skrzynki nie mógłby istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynianka Aby pokazać prawdę w takich tematach 27.03.11, 09:55 Post z przeprosinami jak Lilith była nękana ( a to tylko jedna sprawa dopiero zakończona ). Jak można było przez dwa lata kogoś zniesławiać to nie wiem ale prędzej wydłubie sobie oczy niż przyjdą do kogoś tu obecnego kiedykolwiek. lilith black moon przeprosiny Autor: Gość: carmilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 20:27 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz przepraszam sabine darlowska-kopaczewska za wiadomosci publikowane w czasie od 29 listopada 2009 do 15 stycznia 2011 zawierajace tresci znieslawiajace prowadzaca dzialalnosc wrozbiarska jako lilith black moon - zobowiazuje sie nie komentowac sabiny darlowskiej - kopaczewskiej ani jako osoby prywatnej ani tez jako osoby prowadzacej jakakolwiek dzialalnosc carmilla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta Re: Algiz- Sławek Spiryt IP: *.play-internet.pl 27.03.11, 12:59 A to nie jest ten sam Algiz co kiedyś współpracował z Lilith i u niej się uczył?czy to inna osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? 05.03.23, 00:00 Bardzo trudny temat Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: niemo-ralny kolejną odsłoną Lilith? 25.04.23, 09:19 Sceptyczna na 100% Odpowiedz Link Zgłoś