Dodaj do ulubionych

Dziadzia Zajcew - sprawdza sie?

IP: *.profibernet.dk 02.04.11, 19:28
Wiem, ze juz duzo watkow bylo, ale zakladam nowy, bo interesuje mnie, czy ktos ma jakies opinie nt p. Beaty od czasu ostatnich watkow? Minelo troche czasu, od kiedy pisano o niej na forum i zastanawiam sie, czy moze ktos zauwazyl, czy to co wrozy sprawdza sie czy nie bardzo. Mi sie nie sprawdza, ale tez wrozba dotyczyla dalszej przyszlosci, wiec nie chce wyrokowac. Jestem ciekawa opinii innych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.11, 21:19
      Mi nic sie nie sprawdziło a mineło juz dobre kilkanascie miesiecy - nie polecam.
      • Gość: luiza Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 22:48
        Ja też czekam..Na razie to mało co, ale może muszę jeszcze poczekać. Czasem potrzeba czasu, a w kartach trudno to dokładnie określić. Tak, że mam nadzieję, że choć coś się sprawdzi. Szanse są :-) A jak będzie...?
    • Gość: Klientka Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 23:04
      Ja wróżyłam przez email. Dostałam wróżbę, która w gruncie rzeczy nic nie mówi. Może być tak, ale może być też tak. Niby nie. A nie, może jednak tak.
      Nie jestem zadowolona i nawet nie będę umiała określić czy się sprawdzi, bo nie ma co.
      • Gość: aha Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.11, 09:00
        jak ma się sprawdzić skoro macie w sobie blokady i coś do poprzerabiania.Też korzystałam z jej wróżb i tez mi sie nie sprawdzało-poszłam do doradcy duchowego-jasnowidza i mi powiedział dlaczego-niebybaczone żale i pretnesje blokują czlowieka - najpierw trzeba to naprawić a potem wróżby zaczną się sprawdać.
        • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.profibernet.dk 03.04.11, 13:10
          Zycie na tym polega, ze sie ma blokady i nie jest sie doskonalym. Skad wiesz, ze mamy w sobie blokady i cos do poprzerabiania, wiec 'jak sie ma sprawdzic'? Widocznie jeszcze nie do konca swoje przerobilas, skoro piszesz takim wszechwiedzacym tonem o innych ;)
          • Gość: Magda Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.11, 14:30
            Dokladnie Co to za brednie o jakis blokadach??? przerobkach??? i co jeszcze??? moze operacje plastyczną??? Do tego "koniecznie" trzeba pojsc do hahaha doradcy zyciowego , jasnowidza i do egzorcysty pewnie tez - oczywiscie za "niewielką" opłatą a ten smieszny naciagano - ezoteryczny biznesik sie kreci - prawda? Wnioski z tego wszystkiego sa tylko jedne ze nie dajcie sie naciagc tym wszytstkim cudotworcom - wrozkom jasnowidzom szamanom magom i innym tego typu cwaniakom bo jestesmy dla nich tylko i wylacznie jeleniami do skubania z kasy za ich marne nie majace ja sie pozniej zazwyczaj okazuje zadnej wartosci "usługi".........
          • Gość: kacha Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.11, 14:43
            własnie takie jest życie. a co ja mogę za to,że blokady mnie ograniczają??? trzeba to zwalczyć bo inaczej bedzie się stało w miejscu.Nie każdy je ma-jak ktoś nie wierzy we wrózki ani w to co niewidzialne to po co się tu wypowiada skoro wie,że nie ma blokad i nie ma ograniczeń, ani karm ani przeznaczenia-jest tylko to co naukowo potwierdzone?
            Dla mnie też było dziwne to,że blokuje mnie żal do partnera ,z którym się rozstałam 6 lat temu.Dawno o nim nie myślę ,a jednak w podświadomości gdzieś tkwił żal.I z tym pracuje ,żeby na nowo ułożyć sobie życie. i też mnie to wkurza-że ja musze przepracowac coś-a inni mają wszystko czego zapragną na wyciągnięcie ręki bez wróżek,jasnowidzów i jakichś tam terapii i pracy nad sobą.Dlaczego tak jest??????????
            • Gość: luiza Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 17:39
              Owszem, mamy blokady, jedni mniej inni więcej. Sądzę, że jakieś to każdy człowiek.. Ale to chyba po to też idziemy do wróżki, żeby, jeśli coś takiego w nas siedzi - nam o tym powiedziała? Będzie, czy ma szansę być tak a tak, powiedzmy, bardzo dobrze, ale masz dziewczyno jeszcze żal do partnera/ojca/brata i to cię blokuje, może odsuwać realizaję wróżby! A jeśli wróżka tego nie mówi, tylko inny ezoteryk np. jasnowidz to chyba coś nie hallo? To po co ja czy ktoś idzie do wróżki??
              • Gość: kacha Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.11, 18:22
                nie wiem-myślę,że wróżka-karty tego akurat nie pokażą-jasnowidzka widzi w aurze człowieka,że coś jest nie tak.przynajmniej ja tak rozumuję.moze ktoś bardziej światły w temacie się wypowie-skąd wiadomo,że człowiek ma blokady-i jak się ich pozbyć, po czym poznać,że blokady "puściły"?
                • Gość: luiza Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 19:01
                  Tak, fajnie byłoby gdybyś ktoś z wróżących wypowiedział się w tym temacie.
                  Ale z tego co ja wiem to tarot pokazuje takie sprawy...I daje wskazówki jak z tych blokad wyjść.
                  Więc - jeśli tarocistka nie widzi...?
                  Oczywiście, to już niekoniecznie w temacie pani Beaty tylko tak w ogóle.
                  • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.profibernet.dk 03.04.11, 19:29
                    Ale to w ogole jest jakas bzdura z tymi blokadami. Wrozby chyba sa od tego, by sie sprawdzac, a nie sprawdzac sie, jak sie oczyscisz, tu zrobisz tak, tam siak, i spelnisz 20 warunkow i nie bedziesz juz soba - tak to zawsze sie znajdzie powod, dlaczego to czy tamto sie nie spelnilo. Nie dosc, ze ezoterycy bzdury plota, to jeszcze ci mowia, ze to, ze nijak ma sie to do rzeczywistosci to twoja wina, bo sie nie pozbylas blokad, nie zrobilas tego czy tamtego, wstalas prawa zamiast lewa noga. Chore.
            • Gość: gość Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 20:02
              Ogólnie nie narzekam na swoje życie ale czasami myślę tak jak ty Kacha to znaczy że o tym co inni mają na wyciągnięcie ręki ja mogę co najwyżej pomarzyć. Myślę tak dlatego, że nadal nie ułożyłam sobie najważniejszej, przynajmniej dla mnie, sfery mojego życia. A lata lecą...
              Też kiedyś z kimś byłam, człowiek odszedł, czasami go jeszcze wspominam, przez to też zaczęła się moja przygoda z wróżkami...na szczęście już skończona.
              Nasłuchałam się tylu bzdur,jedna powiedziała że wróci inna że nie, kolejna że już "za chwilę" wyjdę za mąż, jeszcze inna że są blokady przez które nie mogę spotkać kogoś innego, że jakieś sprawy z dzieciństwa które minie blokują itp. Nie zamierzam opowiadać tu swojej historii ale akurat dzieciństwo miałam bardzo szczęśliwe.
              Poza tym mam koleżanki które nic nie robiły i znalazły mężów. Do jednej na przykład odezwał się facet którego poznała jeszcze na studiach czy w liceum. Facet na wiele lat wyjechał za granicę, potem wrócił, odezwał się do niej i po pół roku byli małżeństwem. Wcześniej mieszkała przez kilka lat z innym facetem, z którym miała sobie układać życie. I co, gdzie te blokady? A też go wspominała.
              Nie wiem od czego to dokładnie zależy ale uważam że nie od żadnych blokad, prędzej to stracone szanse, środowisko pełne kobiet (w moim przypadku), tylko "poparowani" znajomi itp.
              Oprócz bzdur z blokadami słyszałam też od wróżek że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Otóż przyjaciółka odrzuciła na studiach miłość kolegi. Chłopak w międzyczasie się ożenił, rozwiódł. Spotkaliśmy się we troje po latach. Dzisiaj od kilku lat są szczęśliwym małżeństwem.
              Nie mam pojęcia czy w końcu kogoś spotkam czy nie, czy to przeznaczenie czy wyłączenie umiejętność naszego działania ale wiem jedno, nie słuchajcie tych bzdur które wciskają wam wróżki. Naprawdę strata czasu i ciężko zarobionych pieniędzy.
              Dodam jeszcze że korzystałam z porad wróżek na przestrzeni kilku lat. To tak jakby jakiś "zażarty obrońca" wróżek chciał powiedzieć że jak coś ma się sprawdzić jeśli co chwilę się do nich chodzi.
              • Gość: opinia Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.centertel.pl 03.04.11, 20:58
                Nie jest prawdą, że wróżby się nie sprawdzają, owszem, sprawdzają się, nawet te najdziwniejsze, a wiem, bo od lat korzystam z wróżek i wiem, gdzie zapukać, aby usłyszeć prawdę, nie powiem, że wszystko, bo bym skłamała, ale faktem jest, że najważniejsze dla mnie rzeczy si­ę sprawdziły. Czytając Wasze posty widać, że jedyną blokadą jest patrzenie na życie innych, próba dorównania, zazdrość, a takie patrzenie niestety, ale przyciąga złą energię. Więc skupić się na swoim życiu i nie patrzeć na innych, a wszystko się zacznie układać!
                • Gość: luiza Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 21:16
                  Owszem, czasem wróżby się sprawdzają, ale poprzedniczki też mają dużo racji. Może nie trafiły (nie trafiłyśmy) do właściwej osoby? Faktycznie, nawet jak ktoś ma te 'blokady' to przecież wróżka powinna zobaczyć, co nas czeka pomimo tego, że je mamy, albo kiedy się z nimi uporamy tzn. nam 'odpuści'. I nie opowiadać bajek, skoro od razu wiadomo, że nic z tego nie będzie. Potem takie tłumaczenie - a to blokady odsuwają realizaję wróżby, a to energia się odwróciła...Takie gadanie sprawia, że korzystanie z wróżb przestaje mieć jakikolwiek sens.
                  Choć, się powtórzę, słyszałam, że są wróżki, których wróżby się sprawdzają. Tylko trzeba je znaleźć...
                  • Gość: kacha Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.11, 21:24
                    zgadzam się,sprawdzają się-ale pierdoły-takie drobnostki, a to na czym najbardziej człowiekowi zależy-nie...
                    • Gość: klientka dziadzi Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.182.163.135.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.04.11, 22:46
                      co wy wypisujecie dziewczyny? Blokady, koleżanki którym się udało...
                      wróżyła mi pani Beata po poleciał mi ją moja kuzynka. Jej wywróżyła że będzie mieć dziecko z facetem którego wtedy kochał, że zechce być z nią (był żonaty) ale ona już tego chcieć nie będzie ani jego ani dziecka. Popukała się kuzynka w czoło, ale tak się stało po prawie trzech latach. Skorzystałam i ja w zasadzie sprawdzać się zaczyna bo i awans mam zapowiedziany i ktoś na mnie okiem łaskawym patzry, moje znajome też wróżyły u niej i to co p. Beatę różni od reszty to to, że ona wie więcej niż jej mówią, wie więc to z kart, a sprawdzanie, nie wiem ale może to np. prognozy. Ja polecam bo jest wróżką z kartami.
                      • Gość: kacha Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.11, 07:22
                        też wróżyłam u Dziadzi i to osobiście-4 lata temu mi mówiła koniec samotności!!! i do dziś ten stan trwa sama nie potrafi mi odpowiedzieć dlaczego nie spotkałam jeszcze faceta dla siebie.Więc nie mów,że nie ma blokad.bo są.człowiek nieświadomie sam w nie popada.i ciężko sie z nich wyrwać.chciałabym, alby napisała coś na ten temat osoba kompetentna, a nie pseudoznawcy.Aaaa do Dziadzi nic nie mam-sprawdziły mi sie inne rzeczy, o których mi mówiła.Ale to takie drobiazgi.
                        • Gość: gość Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.ip.netia.com.pl 04.04.11, 08:50
                          Kobieto opanuj się!

Nie chodzi o to że ktoś jest pseudoznawcą. Te wróżki do których biegasz to pseudoznawcy...
                          W swoim poście podałam tylko przykłady jak różnie mogą się potoczyć ludzkie losy. Jeden czeka sto lat na miłość a drugi ma tysiąc opcji do wyboru i WCALE NIE MUSI CZEKAĆ AŻ ZAKOŃCZY SIĘ JEDNO BY WEJŚĆ W DRUGIE.
                          Jeżeli będziesz wierzyć w te psedo psychologiczne wróżkowe bzdury i wmawiać sobie Ze masz blokady to nigdy nic Ci się w życiu nie uda. Zrozum, jakaś pseudo wróżka przyczyta książkę, skończy jakiś denny kurs, zarejestruje się na portalu i wciska kit ludziom że jest tam po to żeby pomóc...wierutna bzdura. Zamisat ciężkiej normalnej pracy znalazła łatwy chleb.
                          A ty wyzywasz nas od psewudoznawców. Zastanów się nad sobĄ KOBIETO!
                          • Gość: Ana W. Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.11, 14:04
                            A ja ja myślę, że to TY powinnaś się opanować i nie wrzucać wszystkich wróżek i doradców duchowych do jednego worka i pisać takie gupoty,że to naciągaczki itp.To Kachy sprawa czy chodzi do wróżki czy nie-jej problem na co wyda pieniądze nie Twój.A wróżka czy jasnowidz jest po to,żeby pomóc wyjść z problemów, które człowiek w życiu ma. Każdy człowiek jest inny, każda osoba ma inne podejście do życia i do wielu spraw-jeden się wszystkim przejmuje drugi nie.Ten który się bardziej przejmuje i odbiera tak świat, może się poblokować i mieć problemy w swoimżyciu.Ale,żeby wyjśc z tego potrzebna jest pomoc -może psychologa a może wróżki.To od niego zależy gdzie się uda.
                            • Gość: Gość Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.ip.netia.com.pl 04.04.11, 17:30
                              Myślę że to Ty piszesz głupoty do tego nic nie rozumiesz i na dodatek popierasz ten wątpliwy ezobiznes.
                              Oczywiście że ludzie mają problemy i jedni rozwiązują je sami a drudzy przy pomocy osób drugich w tym wróżek ale nie dajmy się zwariować. Owszem można iść raz czy dwa do wróżki, może na 1000 rzeczywiście znajdzie sie jedna czy dwie z prawdziwego zdarzenia ale nie uzależniajmy od tego życia, podejmowanych decyzji i nie dajmy sobie wmiawać głupot tzn że coś nie wychodzi bo masz blokady albo co gorsza nie sprawdziło się bo masz blokady, przecież wróżka jest NIEOMYLNA to z tobą jest coś nie tak.
                              Ale to twój wybór, masz rację ty czy wcześniejsza przedmówczyni, możecie biegać do wróżek choćby 100 razy dziennie, przecież macie do tego prawo...
                              • Gość: Ana W. Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.11, 18:36
                                Głupia jesteś jak but.Nikt nie pisał,że biega codziennie do wróżki.NIkt nie pisał,że wrózka jest wyrocznią i że trzeba jej w 100% słuchać.W ogóle nie rozumiem po jaką cholerę tutaj na tym forum jesteś skoro nie wierzysz we wróżki i przepowiednie??Wróżka daje wskazówki a każdy ma woną wolę i wybór należy do niego co zrobi.A jak ktoś ślepo wierzy wróżkom to też jego problem-niech sobie żyje jak chce jego wolny wybór.Ja to szanuję a TY widac nie,
                                • Gość: Gość Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 19:06
                                  a Ty nie dość że nic nie rozumiesz to jeszcze do tego brak ci kultury.
                                  Normalnie nie posuwam się do tego ale teraz jestem zmuszona...to ty jesteś tępa i to do kwadratu.

• Gość: kacha Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.11, 21:57
                                    Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie i "gość" nie musisz się z tym zgadzać.to nie znaczy,że masz się wyśmiewać z opinni innych.szanuj zdanie innych ludzi i tyle. a nie wymądrzasz się jakbyś pozjadała wszystkie rozumy.nie każda wrózka kończyła jakies kursy i czytała książki.z tego co wiem to Dziadzia jest samoukiem.i szanuję i cenię Ją.
                                    • Gość: luiza Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 23:10
                                      Właśnie, temat dotyczy Pani Beaty, a zobaczcie o czym piszecie?
                                      Ja jeszcze nie wiem czy jej wróżba mi się sprawdzi, ale rozmowa z nią to przyjemość, ma czas dla klienta i cierpliwość!
                                      • patrz.w.obiektyw Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? 05.04.11, 23:32
                                        Oj sprawdza się, sprawdza się I TO CO DO JOTY!!!
                                        • barbabue Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? 05.04.11, 23:36
                                          Weszłam sobie i widzę o pani Beacie piszą.
                                          tak, jest wiarygodna i nie zostawia w potrzebie. Ona nawet po czasie odpisze, bez dopłat, naprawdę zależy jej na tym, byśmy byli szczęśliwi. Jakby od tego jej własne szczęście zależało. Żadne pieniądze nie są warte kontaktu z tą ciepłą osobą. Już nie mam potrzeby pisania do Niej, ale mam wielki szacunek za wsparcie i wiarę we mnie i może to prawda że działa jak terapeuta ale wcześniej przepowiedziała to co się wydarzyło. Łatwiej było mi żyć, łatwiej było mi czekać i przetrwać.
                                          • Gość: ja :))) Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 11:23
                                            A i owszem korzystałam wielokrotnie przez kilka miesięcy. Powiem tak - pierwsza przepowiednia, gdzie ani słowa no sobie niepowiedziałam bardzo trafna, dalsze, gdy coraz więcej rozmawiałyśmy takie bardziej pod dyktando. Jednak Pani Beata jest świetna, nie "materialistka' świetnie się z nią rozmawia, zawsze znajduje czas i jest poprostu fajna.
                                            • kina82 Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? 06.04.11, 20:57
                                              tarot to nie jest wyrocznia!
                                              Jeśli by wam jakaś wróżka wywróżyła, że będziecie mieć miliony dolców, super samochody, super partnerów itp, to usiedlibyście na kanapie i czekali na spełnienie wróżby bo skoro wróżka tak powiedziała to co byście nie zrobili to tak będzie?
                                              Tarot daje wskazówki, można iść wskazywaną przez niego drogą albo zupełnie inną. Mi Pani Beata wróżyła kilkakrotnie, raz nawet bez kasy. Powiedziała, że wróżba jest na okres ok. 2 lat. Narazie czekam i nie potrafię powiedzieć czy "się spełni", natomiast wiem, że poszłam trochę inną drogą niż wskazywał tarot i też się zastanawiam jak się to wszystko potoczy.
                                              Co do blokad to wiem, że są, prawie każdy jakieś ma, praktykuję reiki i umiem się tych blokad pozbywać, natomiast nie słyszałam, żeby one miały wpływ na "spełnianie" się wróżb. Nie twierdzę oczywiście, że nie mają wpływu. Poprostu nie znam tematu z tej strony i muszę się nim zainteresować.
    • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: 92.244.36.* 07.04.11, 22:40
      Sprawdza się w 100%-tach. Polecam.
    • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.11, 14:41

Sprawdza sie 100%%%
      • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.profibernet.dk 13.04.11, 14:54
        Dzieki za odpowiedzi. To moze jakies konkrety, skoro az w 100%? Jakies szczegoly? Jestem bardzo ciekawa. Jesli nie chcecie pisac tu, na forum, to zostawcie maila. Odpisze. Pozdrawiam
        • tagoria Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? 13.04.11, 15:27
          Także pokusiłam się na wróżbę u Niej. Potwierdzam to, co napisała " ja :)) ", a mianowicie, że Pani Beata lepiej się sprawdza jak jej się nie opisuje za wiele albo nic. Ja też nic nie opisałam dałam tylko dane i powiedziała jak jest, celność jak najbardziej prawidłowa.
          Jednak kiedy zaczęłyśmy rozmawiać i zaczęłam jej pewne sprawy opisywać, rozwijać, to ona ja myślę że się tym sugerowała i fakt, mówiła "pod dyktando".
          Ja myślę, że ona jest tak dobrym i serdecznym człowiekiem i chce dla klienta jak najlepiej i (dużo tych iiiii ) i z tego względu moze pewne sprawy wyolbrzymiać. Nawet jednak gdy coś jest przerysowane, to i tak jest w jej wróżbach niesamowita siła i trafność :-)))
    • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.11, 17:09
      nic nie powiedziałam a wszystko opisała (przeszłość i teraźniejszość) trafnie a co do przyszłości pomału się sprawdza! tak jestem na tak
      • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.profibernet.dk 13.04.11, 17:15
        To zaczynam zalowac, ze zadalam jej pytania dodatkowe ;) Bo tam bylo dosc sporo informacji, ktore ja mogly 'naprowadzic', byc moze w zlym kierunku. Z drugiej strony jesli jest dobra wrozka, to powinna raczej i tak trafnie odczytac to, co ma odczytac. Mi sie wydaje, ze pare rzeczy bylo nietrafionych - dotyczacych sytuacji, w ktorych wtedy bylam, tak na biezaco, ale to w sumie nie sa takie istotne sprawy. Musze tak czy owak przyznac, ze pani Beata jest bardzo mila, powaznie podchodzi do swojej pracy, ma duzy szacunek do klienta, jest 'wyluzowana', czego niestety nie mozna powiedziec o wielu innych wrozkach, takze tych popularnych.
    • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.netpoint.pl 14.04.11, 11:57
      Mi się sprawdza po mału:))))
      • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: 87.54.33.* 14.04.11, 15:00
        A co takiego Ci sie sprawdza? Faktycznie jakies szczegoly? I czy w czasie przez nia podanym?
        • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.11, 21:13

Pani Beata czasu nie podaje gdyż mówi ze karty nie kierują naszym kalendarzem
    • Gość: ech Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: 92.244.36.* 15.04.11, 15:55
      sprawdziła się w 100%. Byłam zauroczona pewnym mężczyzną. Powiedziała, abym z nim nie szła a my mieliśmy juz zaklepane mieszkanie. Powiedziałam jej że chociaż wróżba niekorzystna ja idę, odchodzę od męża. Ona mnie prosiła abym nie byla do bólu z męzem szczera i tu również jej posluchałam
      źle, błąd mój na całego. z tamtym porażka a mąż mi nie wybaczył. Mogłam jej posłuchać chociaż w jednym. Teraz jestem sama i p. Beata na razie nie widzi perspektyw zmian u mnie. żałuję, że jej nie posłuchałam trudno liczę teraz że kiedyś gdy do niej napiszę, czy zadzwonię to w końcu powie mi coś obniecującego.
      sprawdza się zatem tylko że kiedy wróżba niekorzytsna to nie słuchamy naszych wróżek a szkoda, w końcu mamy możliwosć zajrzeć za zasłonę i nic z tym nie robimy. Może to karma?
      • tagoria Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? 15.04.11, 23:40
        "sprawdza się zatem tylko że kiedy wróżba niekorzytsna to nie słuchamy naszych wróżek a szkoda, w końcu mamy możliwosć zajrzeć za zasłonę i nic z tym nie robimy. Może to karma?"

To nie karma. To nasze ego dochodzi do głosu. Nie lubimy słuchać rad innych, bo co jakaś tam ona może wiedzieć o naszym życiu... Ja zrobię jak chce i koniec. Upór, niepokorność. Taką karmę to ma chyba 90% społeczeństwa ;-)

A tak poważnie to nie przejmuj się. Jeśli nie mąż, jeśli nie kochanek, to będzie trzeci :-) Tego kwiatu jest pół światu...
        • Gość: ech Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: 92.244.36.* 16.04.11, 10:43
          Tagoria, dzięki:) ale jakoś chowa się te kwiatek przede mną. A tak powazniej, to czuję się głupio, jak idiotka i żałuję że jej nie posłuchałam. Spaliłam za sobą mosty i teraz zbieram baty:) liczę jednak że w końcu kara minie i będę mogła znów zobaczyć słońce.
    • Gość: Karolina Re: Dziadzia Zajcew- nie sprawdza sie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.04.11, 01:51
      zero sprawdzalnosci u tej pani. a pisanie ze karty nie pokazuja czasu kiedy co bedzie to co to za przepowiednia. moze bedzie za rok moze za 20 lat a moze wcale albo tylko troche albo tak albo siak. takie sa przepowiednie czyli zadne tzw dziadzi. nie polecam
      • minimini33 Re: Dziadzia Zajcew-czas 20.04.11, 10:43
        Co wy mówicie! Mi co do miesiąca podała wydarzenia.
        O żadnych blokadach nic nie słyszałam od niej, ale może ich nie mam:)
        Miało coś nastąpić w kwietniu i nastąpiło. Nawet mówiła, że pod koniec miesiąca! A nie, że za ileś lata czy że nie wie kiedy. Może dlatego była precyzyjna, że ja już pewną rzecz zrobiłam i tylko nie wiedziałam kiedy ona nabierze wyglądu. Sprawdziło się co powiedziała bez gadaniu o blokadach i niemożności podania czasu.
        • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew-czas IP: *.profibernet.dk 20.04.11, 15:28
          A bylas u niej osobiscie, czy wrozyla CI przez neta? I czy tez byla to wrozba ogolna, na 2 lata? Wszystko Ci sie sprawdzilo?

Ja czekam poki co, na poczatku roku mialam wrozbe przez maila, ogolna, z paroma pytaniami dodatkowymi. Czesc rzeczy mi sie nie sprawdzila - ale drobniejszych i dotyczacych mnie niebezposrednio. Reszta nie ruszyla poki co, czekam.
          • minimini33 Re: Dziadzia Zajcew-czas 20.04.11, 22:51
            wróżyła mi przez telefon i nie była to wróżba ogólna bo ja miałam konkretne sprawy i pytania.
        • Gość: anae Re: Dziadzia Zajcew-czas IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.11, 07:15
          Proszę tu jest jak byk napisane-że blokady opózniają przyciąganie tego,czego pragniemy:
          czystyumysl.com/1seminarium-online.video/
          i nie piszcie bzdur,że nie ma blokad...
          • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew-czas IP: *.profibernet.dk 22.04.11, 17:34
            Ale przeciez to nie jest wiarygodne zrodlo, wyglada na straszne naciaganie! Ta cena - specjalnie "obnizona" kilkadziesiat procent, i "okazje" - tylko do 25 kwietnia. To jest zerowanie na ludzkim nieszczesciu i naiwnosci. Opamietajcie sie...

A blokady wiekszosc ludzi raczej ma, bo na tym to polega, ze nie jestesmy idealni i przechodzilismy od poczatku zycia rozne sytuacje i roznych strachow nabralismy.

Poza tym prawo przyciagania (nie mylic z pozytywnym mysleniem) to nie jest zaden pewnik. Tylko pewna teoria, sluzaca do zarabiania kasy.
            • Gość: anae Re: Dziadzia Zajcew-czas IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.11, 20:16
              Nie chodzi mi konkretnie o to wydawnio-naciąganie czy też nie-ale skoro ktoś sie tu wypowiada tonem wszechwiedzącym,że człowiek nie ma blokad to jest w błędzie.Z tego co czytałam to trzeba wybaczać sobie i innym krzywdy doznane a wtedy blokady "puszczają", nie można rozpamiętywać przeszłości bo to hamuje nasz rozwój i stoimi w miejscu nie idziemy do przodu z naszymi marzeniami i pragnieniami.tak ja to rozumuje.
              • minimini33 Re: Dziadzia Zajcew-czas 22.04.11, 22:54
                Gość portalu: anae napisał(a):

> Nie chodzi mi konkretnie o to wydawnio-naciąganie czy też nie-ale skoro ktoś si
                > e tu wypowiada tonem wszechwiedzącym,że człowiek nie ma blokad to jest w błędzi
                > e.Z tego co czytałam to trzeba wybaczać sobie i innym krzywdy doznane a wtedy b
                > lokady "puszczają", nie można rozpamiętywać przeszłości bo to hamuje nasz rozwó
                > j i stoimi w miejscu nie idziemy do przodu z naszymi marzeniami i pragnieniami.
                > tak ja to rozumuje.

Mądre słowa, mądre słowa!
                • Gość: ja Re: Dziadzia Zajcew-czas IP: *.t-mobile.pl 14.06.11, 15:40
                  tez korzystałam i zapewne jeszcze skorzytam. p. Beata nie za bardzo chce podawac czas, bo karty nie sa dokładne w okresleniu czasu i to na pewno sie zgadza. Co do czasu właśnie, wiem po sobie, ze rzeczy które mi powiedziała sprawdziły sie po jakimś czasie, generalnie w momencie gdy juz o tym zapomniałam i tak jak większość z was myslałam, ze to juz nie nadejdzie. Wiadomo, ze to nasze zycie i sami wybieramy ściezki, dlatego niektóre rzeczy po prostu maja prawa sie nie spełnic. Pierwszy raz na poczatku roku zdecydowałam sie na wróżbę roczna, pod koniec roku bede mogła okreslic co sie z wrózba pokryło;)
    • Gość: gosc Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.11, 15:00
      Mi sie sprawdziło ale jeszcze nie wszystko!
      • Gość: mannaaa Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.multimo.pl 01.06.11, 17:20
        tez wrozylam u niej, wrozba na caly rok. jezeli chodzi o terazniejszosc to trafila bezblednie, mimo, ze nie podawalam zadnych informacji poza data urodzenia. Co do przyszlosci to nie wiem bo jeszcze nie ten czas
        • Gość: eni Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 18:27
          Ja wróżyłam u Pani Beaty dwa razy. Bardzo miła osoba, dobry kontakt, ale na razie mało mi się sprawdziło...Choć muszę przyznać, że za drugim razem powtórzyła pewne sprawy, które i wyszły za pierwszym razem. Czekam....trochę się już w czasie przesuwa, ale ponoć to się ma prawo zdarzyć....
          • Gość: xyz Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 10:12
            rozumiem, że kontaktujecie się przez stronę Pani Beaty? Nie wiecie jak długo czeka się na odpowiedź?
            • Gość: GOSC Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: 92.244.36.* 03.06.11, 14:51
              różnie. ja miała kontakt natychmiast moja znajoma kilka dni. ale wiem, że przez telefon szybko można od niej wróżbę dostać.
              • Gość: xyz Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 11:22
                napisałam na maila kilka dni temu ale nie mam żadnego odzewu (interesuje mnie zwykła wróżba przez internet). No cóż czekam dalej :)
            • Gość: MMMMMMMMM Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.centertel.pl 11.07.11, 23:20
              ja odpowiedz dostalam po 2 godz tzn nr konta po kolejnych 2 ze za 5 minut mi będzie wróżyc ale kiedy ta wrózbe dostane nie wiem
    • Gość: beata Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.11, 16:17
      Sprawdzalnosc tej pani wrozb / przepowiedni czy jak to tam nazwac praktycznie na zerowym poziomie Wiecej nie skorzystam
      • Gość: eni Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 17:09
        A może to jeszcze nie ten czas? Bo z czasem w kartach to podobno bardzo różnie bywa...
        Ile minęło? Czy ta wróżba nie ma już szans na sprawdzenie się?
    • Gość: xyc Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.11, 22:23
      A ja tam wierze we wrozby Pani Beaty. Wszystko sie sprawdza co mi wywrozyła...
    • Gość: mania Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.11, 23:22
      no kto jeszcze korzystał???
      • Gość: xyz Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 11:37
        moja koleżanka korzystała jak ta Pani wóżyła jeszcze na allegro- jej się sprawdziło wiecej jak 80% wróżby. Sama postanowiłam skorzystac ale jeszcze nic nie mogę powiedzieć :)
        • Gość: Klientka Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: 78.8.25.* 21.08.11, 21:42
          Pani Beata stawiała mi karty parokrotnie. Jako człowiek jest przemiłą osobą i myslę , że ciezko jest znalesc drugą taką wrózkę na necie ...
          Co do sprawdzalności, cóż ... w kilku wróżbach stawianych na przestrzeni paru lat mam napisane bardzo podobne sformułowania, które jednak, mimo upływu może i z 4-5 lat a jeszcze sie nie sprawdziły ... Ale skoro ciagle sa te same słowa, to cos w tym być musi. Owe przesuniecie w czasie musi byc czyms podyktowane, i ja wierze ze tak to własnie dziala. Nie wszystko sprawdza sie na zawołanie, do niektorych wydarzen musimy byc przygotowani. W sumie jedno wazne wydarzenie wlasnie jest w trakcie realizacji, a na reszte pewnie przyjdzie czas zaraz po tym ... Ja osobiscie wierzę w Pania Beatę, nie pisze słow wyssanych z palca, nawet jesli nam sie moze czasami wydawac, że tak jest ...
          Mojej kolezance, ktorej wrózyla Beata duzo sie sprawdzilo, a nawet bardzo dużo.
          Ogolnie podsumowując, najlepiej chyba Pani Beacie "wychodzą" wrózby ogólne kiedy jej sie nic nie sugeruje, prosi o ogolne rozklady, bez prosb o jakies szczegolowe odpowiedzi, analizowania jakichs wariantów, bo wtedy nie zawsze juz wrózba trzyma sie kupy ;)
          • Gość: marcela Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 21:06
            Zgadzam się z przedmówczynią. Rozkład ogólny. Bo na konkrentne pytanie Pani Beata mówi trochę pod dyktando. I to się raczej nie sprawdza. Z rozkładu ogólnego jestem zadowolona i wiem, że trzeba czasu, żeby się mogło zrealizować..
            • Gość: realistka Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.11, 19:51
              tak dokladnie - rozklad ogolny jest u niej rewelacyjny np moze powiedziec ze ziemia sie kreci i slonce swieci i ptaszki lataja i rybki plywaja no i takie tam i trzeba troche czekac az sie cokolwiek spelni - tak srednio z 72 lata
              natomiast szczegolowy rozklad jets troche mniej rewelacyjny tzn bardzo mniej tzn w ogole sie nie sprawdza i to tylko tak naprawde stek bzdetow z sufitu
              nie polecam - nic sie u niej sprawdza
              • Gość: ona Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 20:44
                Mnie się zaskakująco sprawdza jak u żadnej innej wróżki. Łącznie ze szczegółami konkretnymi, czasami aż szczęka opada. Zdecydowanie na tak! Zabawnie bo te jej wróżby na pytania szczegółowe mają AKURAT DLA MNIE lepszą sprawdzalność nawet niż te ogólne rozkłady. Ale wiadomo - ile ludzi, tyle opinii. Pozdrawiam!
                • Gość: sss Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 20:58
                  mi sie nie sprawdzilo nic ;/
                  • zuza8888 Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? 25.08.11, 12:51
                    równiez korzystałam z wrózby pani Beaty,teraźniejszość opisała mi zaczepiście!byłam pod wrazeniem i zaraz jak idiotka!!wystawiłam komentarz;)
                    ale niestety NIC:(((sie nie sprawdziło!nawet w jednym pytaniu surowo mnie skarciła;)pisząc,ze źle myslę,bo ta osoba w życiu nie zrobi tego,bo podobno była przywiązana łańcuchami.Pani Beato,pomyliła sie pani i to BARDZO!gdzie pani widziała te łańcuchy??:)
                    oczywiście reszta to tez lipa:(
                    • barbabue Do zuza8888... 25.08.11, 13:05
                      Znam Cię z forum i wiem, że szkalujesz wróżki Masz swietny cięty język i riposty. Pomyśl o pisaniu książek:)
                      Ale uważam, że pani Beata jest trafną wróżką. Oczywiście nie będę zmyślać, że wszystkim się sprawdza bo tego nie wiem. Mi i moim znajomym, rodzinie tak, ale prawdą jest też to, że nie chodzę po innych wróżkach nie szukam potwierdzeń. Mam ją jedną i mi wystarczy.
                      • zuza8888 Re:do barbabue;) 25.08.11, 13:42
                        O!!bardzo mi miło,ze mnie znasz;))
                        posłuchaj...i tu sie mylisz kochaniutka,bo jak zauwazyłas,to każdy kto sie wypowiada własnie na tym forum,korzystał juz z nie jednej wrózki!
                        KŁAMCZUCHA, KŁAMCZUCHA!! FEE!WSTYDZ SIĘ!!:))
                        • happy2709 Re:do barbabue;) 25.08.11, 13:49
                          Mi tez nic nie sprawdziło się. Wróżka miła ale co z tego. Wróżyłam 5 lat temu. Wg jej wróżby już powinnam być mężatka z 2 dzieci. Za mnie miał wyjść mój najlepszy przyjaciel, a on 2 miechy po wróżbie ożenił sie z inną i są do tej pory razem ;P Moim rodzicom też głupot nagadała. O% sprawdzalności. A przecież wiadomo na allegro nikt nie napisze negatywna,
                          • barbabue Re:do barbabue;) 25.08.11, 14:51
                            a może jeszcze wyjdziesz za przyjaciela ale nie tego co myślałaś:?:)
                            No czyli ok nie sprawdza się wszystkim. Tak, zuza8888 wróżyłam u innych, ale od dawna już trwam przy pani Beacie. Po prostu sprawdza się i już.
                            • Gość: klientka Re:do barbabue;) IP: 92.244.36.* 25.08.11, 14:58
                              Ja wam powiem z ona ma problem...nie chce mówić złych rzeczy. I tak było u mnie, że choroba się zakończy ale w drugą stronę, że osoba chora przestanie cierpieć...jak byście to odebrały? Ja tak, że wyzdrowieje, że będzie ok i za pół roku moja bliska osoba zmarła. Czemu nie napisała wprost???!!!
                              • Gość: kobieta Re:do barbabue;) IP: *.ip.netia.com.pl 25.08.11, 15:00
                                a podobno w sprawie zdrowia sie nie wrózy !
                                • Gość: klientka Re:do barbabue;) IP: 92.244.36.* 25.08.11, 15:07
                                  To wynikło przypadkowo. Po prostu wspomniała, że widzi czy coś osobę mi bliską która jest chora bardzo i później, że ona przestanie cierpieć, etc. Ale ja wolałbym konkretnych słów ale nie takich, że narobiłam sobie nadziei póżniej jak to jeszcze raz przeczytałam, to zrozumiałam, ale powinna pisać prawdę, z mostu bo to źle może być zrozumiane. i może dlatego się to nie sprawdza że chce aby klient był zadowolony na dziś nie z trafności wróżby, nie wiem,,,
                                  • Gość: abc Re:do barbabue;) IP: *.ip.netia.com.pl 25.08.11, 15:10
                                    wlasnie ! prosto z mostu zadna Ci nie powie: umrze Twoja ciocia czy cos w tym stylu !
                                    • Gość: lila Re:do barbabue;) IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.11, 10:55
                                      A chciałabyś usłyszeć,że ktoś Ci umrze w najbliższym czasie??Mi właśnie powiedziała wróżka,że przy kimś mi bliskim stoi krzyżyk!!I co teraz? zastanawiam się kto umrze i dlaczego-bo przecież wszyscy są w miare zdrowi.Wolałabym tego naprawdę nie wiedzieć:(
                          • Gość: Martynka123 Re:do barbabue;) IP: *.183.181.133.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.07.13, 23:44
                            Korzystałam z usług Emilii Angel ( angelemilia.blogspot.com ) i byłam zdziwiona. Bardzo szybki kontakt, nawet w późnych godzinach. Widać od razu, że to pasja tej osoby i traktuje swoich klientów z szacunkiem.

Byłam na życiowym rozstaju, więc skorzystałam z rytuału miłosnego i klątwy. Czy zadziałały? To mało powiedziane! Byłam w wielkim szoku, że potęgi ezoteryki nie wykorzystuje się w medycynie, sporcie i innych dziedzinach życia!

Polecam serdecznie!
    • agrentowy4321 Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? 04.03.23, 23:44
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: Dziadzia Zajcew - sprawdza sie? 25.04.23, 09:02
      Jestem w szoku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka