IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 13:03
Moje karty rozmawiają z różnymi problemami ludzi,
masz problem sercowy, szukasz pracy, nie wiesz jaka podjąc decyzję,
prosze napisz
postaram sie pomoc moimi kartami Tarota oraz numerologia
proszę w mailu opisac problem i zadać jedno pytanie wraz z podaniem daty urodzenia
nie zagladam do "serca" innej osoby która nie pyta
Obserwuj wątek
    • femina77 Re: tarot 26.07.11, 14:33
      anna 25.02.1977 jak potoczy sie moje zycie uczuciowe ? jestem po kilku rozstaniach czy w końcu znajde szczescie i zaloze rodzine?
    • Gość: Ania Re: tarot IP: *.pool.mediaWays.net 26.07.11, 14:41
      Ania, 17.08.1976. Czy wyjde za maz za partnera z ktorym obecnie jestem? pozdrawiam
      • Gość: Iwona Re: tarot IP: *.dynamic.mm.pl 26.07.11, 14:55
        Iwona 23,02,1975 co czuje do mnie "A",jak potoczą się nasze losy? dziękuje .
        • Gość: GOŚĆ Re: tarot IP: *.toya.net.pl 26.07.11, 16:12
          MOZESZ PODAĆ MEILA?
          • kesit Re: tarot 26.07.11, 16:37
            mój mail to
            kesit@gazeta.pl
            proszę kierować do mnie maile na wyzej wskazaną pocztę gazety,
            mimo że mam "włączonego "powiadamiacza
            cenie sobie dyskrecję i intymność w relacjach karty a osoba ktora zwraca sie do mnie o pomoc
            zachęcam więc do pisania do mnie na maila
            • Gość: taki-jeden Re: tarot IP: *.ip.netia.com.pl 27.07.11, 12:30
              czy dostał juz ktoś wrózbe ????
              • Gość: gość Re: tarot IP: 77.236.26.* 27.07.11, 12:54
                wysyłałam wczoraj i nie dostałam odpowiedzi.
                • Gość: zzzz Re: tarot IP: *.dynamic.mm.pl 27.07.11, 17:42
                  tez nie otrzymalam
                  • Gość: kobitka Re: tarot IP: *.dynamic.mm.pl 27.07.11, 18:55
                    a jak sprawdzalność?
                    • Gość: gosc Re: tarot IP: *.ip.netia.com.pl 28.07.11, 09:56
                      DOSTAŁAM, obszerna i calkiem do rzeczy, zobaczymy jak sie sprawdzi :)
                      • femina77 Re: tarot 28.07.11, 23:01
                        i ja dostalam również obszerna i bardzo obiecujaca:)
          • Gość: GOŚĆ3 Re: tarot IP: *.toya.net.pl 07.09.11, 12:56
            WITAM.CZY TO FORUM JEST CZYNNE?
    • mitcha Re: tarot 29.07.11, 13:32
      Pięknie dziękuję. Naprawdę Pani odpowiedzi są wyczerpujące. Gorąco polecam!!!
      • spytamsie Re: tarot 29.07.11, 14:10
        też czekam:) wysłałam z innego konta i czekam.
    • Gość: gość Re: tarot IP: 77.236.26.* 29.07.11, 13:34
      ja wciąż czekam...Czy Pani wszystkim odpowiada czy wybranym osobom?
    • Gość: GOŚĆ Re: tarot IP: *.toya.net.pl 29.07.11, 15:03
      WITAM.JAK JEST ADRES ?(MOZNA PISAĆ NA MEILA?)
    • Gość: Marta Re: tarot IP: 80.54.98.* 01.08.11, 19:16
      dziś dostałam odpowiedź, dziękuję Pani serdecznie
    • Gość: anusia Re: tarot IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.11, 20:08
      Proszę tylko powiedź mi czy uda mi się wyjść z problemów finansowych a, jeśli tak to kiedy?
    • joannag81 Re: tarot 03.08.11, 08:58
      Polecam wszystkim- odpowiedz bardzo szeroka i bardzo obiecujaca, licze sie sie spelni...
      • Gość: s wp Re: tarot IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.11, 11:12
        ja też wciąż czekam......
        • Gość: gość Re: tarot IP: 77.236.26.* 03.08.11, 12:40
          ja też:(
    • Gość: santorini Re: tarot IP: *.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net 03.08.11, 23:28
      ja tez czekam :(
    • Gość: Kaasia70 Re: tarot IP: *.centertel.pl 03.08.11, 23:35
      Proszę o wróżbę, czy otrzymam pracę w innym mieście i czy to dobry wybór dla mnie i dla córki?
      7.08.70
    • pregen Re: tarot 09.08.11, 16:52
      DZień dobry.
      Czy odpowie pani na maile, które Pani otrzymała czy też jest pani zawalona pracą i nic z tego? Pozdrawiam
    • Gość: ? Re: tarot IP: 62.244.129.* 10.08.11, 12:52
      Jest Pani tam jeszcze???
      • Gość: kesit Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 22:01
        Witam,
        mam sporo maili ktore czekaja na analizę,
        z uwagi na to że wiele osób pisze mi bardzo duzą ilość pytan, a ja staram sie szczegółowo i mając na uwadze jakość mojej pomocy,to czas odpowiedzi sie przedłuża,
        prosze wszystkich o cierpliwość i zrozumienie,
        analiza doklada każdego z Was jest dla mnie przyjemnością ale też wytężoną pracą,
        odpowiem na wszystkie maile,
        prosze jednak o cierpliwość
        pozdrawiam
        • pregen Re: tarot 11.08.11, 19:56
          W takim razie z góry dziękuję i pozdrawiam.
        • szypka81 polecam 18.08.11, 19:50
          otrzymalam odpowiedzi na trapiace mnie pytania. polecam!
    • Gość: Zofia Łękas Re: tarot IP: *.play-internet.pl 18.08.11, 22:57
      Cudem udało mi się w końcu ten temat odnaleźć. Moja znajoma przed laty bardzo pragnęła stać się sławna i mieć na wszytko co tylko zapragnie, podśmiewali się z niej, że raz w tygodniu stawiać sobie kazała tarota, traktując każdą wskazówkę jako życiowy drogowskaz i brnęła z uśmiechem na twarzy za nic mając drwinę innych. Łatwo nie było, lata mijały jak w bajce, ale jednak ziściły się najskrytsze marzenia. Zawsze podziwiałam odważnych ludzi.
    • Gość: gośc Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 22:25
      Ta Pani nie odpisuje.
      • sky3six Re: tarot 23.08.11, 11:25
        Czy otrzymujecie odpowiedzi na maila? Bo ja czekam wciąż, zgodnie z tym, co obiecala.....:-)
        • Gość: santorini Re: tarot IP: *.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net 23.08.11, 23:55
          Niestety nie otrzymalam odpowiedzi, czekam od 3.08 i nic cisza
    • mergy74 Re: tarot 29.08.11, 12:35
      ja napisałam i dostałam dość szczegółowe odpowiedzi. BARDZO miła osoba. Zobaczymy teraz co z tego wyniknie.
      SZKODA, ze nie można zadać pytań uzupełniających :)
      • Gość: santorini Re: tarot IP: *.b-ras1.wtd.waterford.eircom.net 30.08.11, 22:58
        Ile czasu czekalas na wrozbe??? ja czekam juz miesiac i nie wiem czy sie przypomniec czy czekac cierpliwie.
        • Gość: Mergy Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 19:26
          nie wiem jaka zasada kieruję się Kasia, na pewno ma bardzo dużo pracy. Nie czekałam długo. Może miałam po prosu trochę szczęscia...Spróbuj się może po prostu przypomnieć :)
          • Gość: gosc Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 22:46
            ja równiez wciaz czekam :) poczekamy :):)
          • Gość: gość Re: tarot IP: 77.236.26.* 05.09.11, 11:03
            chyba faktycznie miałaś szczęście ja wysłałam zaraz na drugi dzień po ukazaniu się tego posta i nic...zero odpowiedzi.
            • Gość: Mergy Re: tarot IP: 195.85.249.* 05.09.11, 15:16
              KAsia, to przemiła osoba , pisze dość wnikliwie, byłam momentami naprawde zaskoczona.
              WArto poczekać... wydaje mi się że lepiej odczytuje karty niż znane wróżki. A do tego trzeba miec dar...:)) Pozdrawiam
              M.
    • Gość: KASIA Re: tarot IP: *.play-internet.pl 29.08.11, 17:37
      Witam , Czy ja Kasia 24/07/87 i Adrian 22/05/86 mamy przed sobą przyszłość? Czy może poznam kogoś innego z kim bede szczęśliwa? jesli tak to kiedy?
      Z góry ogromnie dziękuję za wróżbę..
      • Gość: ja Re: tarot(do was wszystkich) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 05:20
        Opłaca się cierpliwie czekać nawet ponad miesiąc, dostałam odpowiedzi wyczerpujące na swoje zadane pytania.Pozdrawiam Kesitka;)
        • sky3six Re: tarot(do was wszystkich) 01.09.11, 10:56
          to czekam nadal :-)
          • Gość: gosc Re: tarot(do was wszystkich) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 11:02
            ja tez poczekam...
    • Gość: Robert Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 22:52
      Witam moja data ur. 24,10,1989
      moje pytanie to . jutro idę do nowej pracy na dzień próbny i moje pytanie brzmi czy to będzie dobry wybór.
      cały dzień sie głowie i jestem zmartwiony tym proszę o pomoc
    • justipol Re: tarot 07.09.11, 14:26
      Bardzo miła wróżka, warto poczekać na swoja kolej i swoją analizę. Bardzo polecam.
      • lil-ka Re: tarot 07.09.11, 21:55
        a ile czekaliscie?
        • Gość: Ewa Re: tarot IP: *.mofnet.gov.pl 05.10.11, 14:24
          Kesit bardzo dziękuję za odpowiedź, dużo prawdy w tym co piszesz. Bardzo polecam innym Twój dar Pozdrawiam
          • Gość: sky3six Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 17:29
            Kesit jeszcze odpowiada? Bo ja ciągle czekam :-) Juz myslalam, że nie......trzymam się nadzieji!
            • kesit Re: tarot 05.10.11, 17:34
              witam,
              wiem ze czesc z Was czeka na wrozby,
              przepraszam
              ale byl i spadek formy i urlop,
              prosze o przypomnienie mi swojego maila,
              w chwili obecnej,
              jestemvcodziennie na skrzynce i staram sie na chwile obecna stawiac karty,
              prosze o sformulowanie jednego pytania,aby przyspieszyć analize, daty urodzenia
              dziekuje za wyrozumialosc
              • sky3six Re: tarot 05.10.11, 21:18
                to wspaniale, napisałam ponownie . dziękuję
                • lil-ka Re: tarot 06.10.11, 20:53
                  wprawdzie było trzeba trochę poczekać, ale co się odwlecze to nie uciecze ;)
                  Wróżka Kesit naprawdę odpisuje, ja się przypomniałam i od razu dostałam odpowiedz, a muszę napisać, że na tym forum ogłasza się wiele Wróżek, a pewnie tylko połowa z nich faktycznie odpowiada.....
                  O trafności jeszcze nic nie napiszę, bo to za wcześnie, ale mam świadomośc tego, że Kesit "widziała" pewne sprawy, ktore faktycznie mają miejsce. mam nadzieję, ze w waszym przypadku również tak będzie.

dziękuję Kesit! :)
    • pregen Re: tarot 06.10.11, 21:41
      Ja przed chwilą się przypominałem, bo do tej pory nie miałem szczęścia. Oczekuję z niecierpliwością. Pozdrawiam wszystkich.
      • sky3six dziękuję 07.10.11, 19:19
        ja dostalam :-)
        bardzo, bardzo pięknie dziękuję!
        Naprawdę, nie wiem, co ważniejsze - czy wróżba - oby się spełniła - czy fakt, ze Kesitka jest taka słowna.
        Warto było czekać.
        • Gość: lu Re: dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 21:46
          ja tez wysłałam dzis ponownie :) tez czekam z niecierpliwoscia:)
          • Gość: sky3six Re: dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 19:04
            doczekasz się, ja się doczekalam.
            Polecam i cierpliwosc i...wróżkę. )Z całą pewnoscią nie "odwala" na chybcika, lecz sie solidnie przyklada.
            • Gość: Kate692 Re: dziękuję IP: 94.75.114.* 09.10.11, 19:06
              ja czekam1,5 miesiąca :)))pozdrawiam
            • lil-ka Re: dziękuję 09.10.11, 20:00
              tak, trzeba przyznac, ze jak na to forum, wrózba jest dosc obszerna
    • Gość: ludwika Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 19:39
      Zdecydowanie polecam Pania Kasię Warto było czekać :)
    • pregen Re: tarot 11.10.11, 15:08
      Ta Pani jest niesamowita. Długo czekałem, ale widać, że bardzo się przyłożyła. A jeśli się spełni to super. W każdym razie jestem BARDZO wdzięczny. Gorąco polecam.
    • Gość: gość Re: tarot IP: *.net.autocom.pl 11.10.11, 18:47
      Długo czekałam, ale opłacało się dostałam bardzo obszerną odpowiedź. Mam nadzieję, że będzie tak pozytywnie:) Polecam gorąco Panią Kesit.
      • Gość: Gość Re: tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 15:52
        Czy ta wróżba jest odpłatna ?
        • kesit Re: tarot 13.10.11, 16:58
          zasady sa uzgadniane na email
          a czemu pytasz?
          • Gość: gosć Re: tarot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 17:45
            Pytam , bo chciałam skorzystać . Na forum są osoby , które odpowiadają na 1 pytanie gratis , tutaj się nie doczytałam jak to wyglada , stąd zapytałam , ale rozumiem że mam wysłać na maila pytanie i dostanę wycenę tak?
            • Gość: intuicja Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 21:40
              Jeśli chcesz to napisz na maila twoje dane awyciągnę dla ciebie karty a jeśli chcesz sama sobie położyć karty to zobacz ich znaczenie natarotsposobnazycie.blogspot.com mój mail barsza3@interia.pl
              • kesit Re: tarot 14.10.11, 11:08
                Z kazdym klientem pracuje indywidualnie,
                oraz z kazdym klientem uzgadniam zasady rowniez indywidualnie,
                jezeli chcesz ze mna współpracować to do mnie napisz:kesit@gazeta.pl
                jakosc i sposob rady tarotowej i numerologicznej sa ocenione przez Ludzi ktorzy ze mna wspolpracowali powyzej
                pozdrawiam
                • Gość: adasada Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 16:31
                  Ja też się przypomniałam i dostałam odpowiedź. Polecam wróżkę Kesit
                  • Gość: gosc Re: tarot IP: 94.75.114.* 15.10.11, 10:05
                    a ja nie dostałam:(
                • ernine Re: tarot 19.02.12, 21:25
                  Chciałam tylko opisac swoje wrazenia. Kontakt mailem życzliwy i nie trzeba bylo dlugo czekac- kilka dni na pierwsza odp, potem chyba ponad tydzien na wrozbe. Co do samej wrozby, to powiedzmy, ze w miare trafna analiza sytuacji, chociaz niektore wnioski nie pasowaly, a sam opis sytuacji dosyc ogolny, choc przyznam, ze pytanie tez bylo bardzo ogolne. Co do sprawdzalnosci to nie wiem, okaze sie za kilka mc. Ogolnie pozytywne wrazenia, a czy sie sprawdzi to dopiero czas pokaze.
              • Gość: gosc Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 12:18
                barsza3@interia.pl
                napisalam
                dostalam odpowiedz tego samego dnia,ALE
                kompletnie nie na temat,z roznych dziedzin zycia,mimo ze prosilam o odpowiedz na dane pytanie,
                ogolniki,wprowadzajace niepokoj,
                do waszej wiadomosci i wyboru
                • Gość: sky3six Re: tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 08:38
                  to dziwne, bo ja dostalam odpowiedz na zadane pytanie. Pytalam o pracę i odpowiedz dotyczyla pracy. Pytalam o jesczze cos i odpowiedz dotyczyła jeszcze tego czegos.....poza tym byla zawarta tez numerologia.
                  • kesit Re: tarot 17.10.11, 13:31
                    prosze o cierpliwosc,
                    wszystkim postaram sie pomoc,
                    pozdrawiam serdecznie
                    dziekuje za mile wpisy,
                    pozdrawiam Basze
                    • Gość: gosc Re: tarot IP: *.ip.netia.com.pl 17.10.11, 13:45
                      Basze ????
                      • kesit Re: tarot 17.10.11, 13:52
                        Barsze
                        dziękuje za przypomnienie i skorygowanie:)
                        • Gość: luizita2 Re: tarot IP: *.range86-150.btcentralplus.com 17.10.11, 21:48
                          rowniez otrzymalam odpowiedz bardzo obiecujaca,,,,przemila pani naprawde chce pomoc,,,wierze ze wam wszystkim z czasem odpisze,trzeba byc cierpliwym....licze ze bede miec szczescie na spelnienie tej wrozby....
    • kate692 Re: tarot 18.10.11, 08:22
      Bardzo sympatyczna osoba,miła wróżka, warto poczekać na swoja kolej.Ja czekałam długoooo ale warto być cierpliwym. Szczegółowa analiza...:)
    • Gość: anula Re: tarot IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.11, 18:26
      Witam mam na imię Anna data urodzenia 11.04.1949r. mam pytanie czy w tym roku syn znajdzie pracę w swoim zawodzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka